ЧеРвЕнИ, СиНи ЯйчИцА Ще РаДвАт НашИтЕ ДеЦа - ВиДиН

• 10 164
  • 183
  •   1
Отговори
# 165
здравейте момичета,

нахлувам в темичката ви , за да ви помоля за малко информация Blush

-  вярно ли е, че в действителност за ферибота за Румъния се чака само около час? Thinking

и кой от следните  хотели бихте ми препоръчали, ще сме 3 възрастни и един палавник на годинка : х-л "Зора, х-л "Дунав", х-л "Ангелов чар", х-л "Нинов"( на този номера му е само с 37360... 6 ли се слага отпред newsm78) и х-л"Анна Кристина"

предварително ви благодаря - всякаква информация относно забележителности ( засега сме се спрели на Баб Вида, синегогата и джамията) и ресторанти също няма да ми е излишна Blush

# 166
Звездичка, от изброените от теб хотели "Анна Кристина" е най- нов и от моя приятелка, която в момента работи там знам, че условията са много добри, добри отзиви имам и за "Ангелов хан", като имай предвид, че тези два хотела много се пълнят.  "Зора" не се сещам къде е, а "Нинов" е един от най-старите хотели, но пък може да са го ремонтирали. " Анна Кристина" е точно в парка до Дунава, в близост до Баба Вида, синегогата и джамията. Но, в който и хотел да бъдете, града е малък и лесно се стига до всяка точка. Като добър ресторант ти препоръчвам "Бонония"- също в парка до Дунава и една механа- "Миланова къща"- много е приятно там и с отлична кухня, която се намира зад Хеито. В момента се сещам за тези места, ако се сетя ще допълвам още, а и другите момичета ще се включат.

Моята информация относно ухапаното от змия дете е, че е също слух. Казват, че щом е пуснат слуха, сигурно е истина, но е факт, че в Бърза помощ няма такъв регистриран случай, шефа на болницата го отрича, което потвърждава и баща ми, който работи в МВР. Но пък няма лошо ние да си имаме винаги едно наум, че току виж наистина се появила някой ден, някоя змия.

# 167
reniuga
 Hug благодаря много за отговора.... и за мен двата най препоръчани от теб хотела са ми най вдъхващи доверие Blush

а за ферибота имаш ли инфо? и още един въпрос, може би не е от най уместните, но се оказва, че май наистина ще сме с ограничено време във Видин,  колко време отнема обиколката на баба Видините кули? Thinking

ааа момичета и да не забравя да ви приветствам за линка със забележителности на заглавната ви страница -  страхотен е   bouquet

# 168
Звездичка, не мисля, че ще чакате дълго за ферибота. Познати, които пътуват ми казаха, че понякога и по- бързо става от 1 час. Баба Вида наистина е най- голямата забележителност във Видин и за една пълна и обстойна обиколка ще ви трябват около 30мин.- 1 час максимум, зависи с какво темпо ще се движите из крепостта и на колко места ще се спирате, за да погледате Hug
Не се притеснявай да попиташ, ако те интересува нещо друго  Hug
Надявам се след престоя си във Видин да останете с приятни спомени  bouquet

# 169
  • Видин
Звездичка, за хотелите искам само да кажа, че доколкото аз знам "Анна Кристина" е малко скъпичък, но условията наистина са супер. Аз съм работила в хотел "Видин", до автогарата и жп гарата. И там условията са добри, а и цените са приемливи, мисля че апартамента беше около 60лв. Е може и да са вдигнати цените, мопята информация е от преди 2 години Hug. За ферибота, не знам Rolling Eyes, а за обиколката на "Баба Вида", наистина мисля че 1 час е предостатъчно време  bouquet

# 170
Niya_Petrova
reniuga

bouquet благодаря ви много Hug

за сега предпочитанията ни са към Анна Кристина за 2 стаи Thinking ...само не знаем работното време на крепостта Rolling Eyes

а знаете ли каква е транспортната връзка( автобус, влак) с Варна? Thinking....

# 171
  • Видин
Aвтобус- Алексиев има автобус до "Свети Влас" и минава през Бургас, но за Варна не съм сигурна. А за влака, до София или до Мездра и после до Видин

# 172
Здравейте момичета Hug
Онзи ден започнах да пиша,но понеже бях изнервена така и не побликувах поста си...Ние се върнахме още в четвъртък,но дефакто днес ни изписват.С две диагнози сме-хиперактивност с дефицит на концентрация,а за другото не се сещам точносто найменование,но по важното е,че не са епилептични пристъпи и на снимката нямаме никакви огнища и тем подобни...изсписаха ни депакин дано не го пием дълго обаче,че ме притесняват страничните му реакции-дано да нямаме такива де Praynig
Моля ви споделете за психолог занимаващ се с деца.необходим ми е,защото ако до онзи ден съм си мислела,че сме инатливи и т.н.,то сега знам,че ни трябват малко по-специални грижи и доста време,прекарано в стриктен режим за да постигнем някакви резултати.

# 173
За психолог във Видин ,знам че има една рускиня Люба(но не и помня фамилията),която работи с деца-тя беше и психолог към 8-то ако не се лъжа.А мога да препоръчам и Бистра Каменова,но не знам дали работи.Иначе е психолог в "Симеон Велики" и може да я потърсиш на е-майл bistra_777@abv.bg.Ако не си намериш друг,или не ти отговори ми пиши на лични да ти дам и телефони.Тя би трябвало да знае кой в града работи с деца и си заслужава паричките Simple Smile
Оправяйте се бързо Praynig

# 174
Йо,
направо много ми е болно за Вас  Sad За психолог,знам на 2-то и 4-тото е Канета Вълчева на Пламена Вълчева(шефката на поликлиниката) сестра,но не знам работи ли с толкоз малки деца.Ако искаш имам и телефоните  Peace

# 175
Йо, важното е, че не е нищо сериозно и Люби не е болен, просто е по- палав и не се задържа на едно място дълго, има много енергия детето. След време с усмивка ще се сещаш какви ги е вършил Hug

Звездичка, ако те интересуват цени в "Анна-Кристина" мога да попитам моята приятелка. За работното време на крепостта още не съм разбрала, щом науча нещо ще те осведомя веднага Hug

# 176
Мона,разбрала съм се с Ния,в сряда да сме при майка и PeaceЗа което много и благодаря  bouquet
Ренка и аз се радвам,че отхвърлихме тежките диагнози...Сиропа който ни го изсписаха е за предотвратяване на пристъпи,а и едната му странична реакция е  уж да успокоява...

п.п.Не е истина колко мъка има по този свят,аз си се успокоявам,че нашето са някакви бели кахъри,като знам на какво се нагледах в болницата....

# 177

п.п.Не е истина колко мъка има по този свят,аз си се успокоявам,че нашето са някакви бели кахъри,като знам на какво се нагледах в болницата....

Именно Йо, Люби изобщо не е болен, за да мислиш така Hug

# 178
С времето и с малко повече внимание и усилия от наша страна,всичко ще си дойде на мястото Simple Smile

# 179
Люба, и аз не и знам фамилията ни беше псохоложка в английската.Много внимателна и добре работи , не знам дали се занимава с толкова малки деца.Йо, това е преходно, сигурно са ти казали.По-бързо да му мине на мъника този период!

Относно Анна Криситна, аз съм спала там , веднъж, още в самото начало на откриването му .С мноооогооо лоши отзиви съм и за обслужването и за самата сграда и стаи.Цените са смешно високи за това, което се предлага-поне така беше тогава.

Има един хотел, "Старият град" мисля, че се казва, до капията на х-л Бонония.Минавала съм само оттам, влязох да си взема визитка, поне фоайето много ми допадна.Но не съм спала там и не мога да кажа нищо повече.

Общи условия

Активация на акаунт