ЧеРвЕнИ, СиНи ЯйчИцА Ще РаДвАт НашИтЕ ДеЦа - ВиДиН

• 10 155
  • 183
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,момичета.
Честит празник на всички дечица.
Много ми хареса темичката ви и ако може бих искала да се присъединя към вас.
Родена съм във Видин и  за мен това е най-хубавия град.До пролетта на 2007 имах жилище в града,но го продадохме,защото рядко ходим там.Имам много хубави спомени в родния си град.Липсва ми .Учила съм в 6-училище.

# 106
Здравейте!Аз отдавна не съм писала тук,сигурно вече сте ме и забравили,ама ей ме на!

# 107
  • Видин
Здравейте!Аз отдавна не съм писала тук,сигурно вече сте ме и забравили,ама ей ме на!
А как ще сме те забравили Crossing Arms Разкажи как си какво правиш
Мими, добре дошла във Видинкия отбор  bouquet
Йо, добре че си реагирала бързо Praynig
Ние бяхме на село за няколко дни и беше много хубаво и спокойно Heart Eyes

# 108
Зравейте,момичета.
Мерси за приема.Видин ми липсва,а сигурно сега ,когато всичко се е раззеленило е много хубаво.Особено в Дунавската градина.

# 109
  • Видин
Зравейте,момичета.
Мерси за приема.Видин ми липсва,а сигурно сега ,когато всичко се е раззеленило е много хубаво.Особено в Дунавската градина.
Така е bowuu Особено сега когато липата цъфна и всичко мерише страхотно Party Айде няма ли да идваш лятото Thinking

# 110
  • UK
 Привет. Не знам за Видин ама в Бургас сега е супер...
 Аз да похвале Валентин, от вчера сме на гърне и вече два пъти се изакахме и 6 пъти се изпишкахме в него и съм много горда с моето момче  bowuu

# 111
  • Видин
Браво на малкия Валко  bouquet Какъв е този календар за зачатие? Да не искате в Дидо още едно Whistling

# 112
Е щом не сте ме забравили добре Wink ми какво да кажа,аз не съм влизала тук от преди да родя.Видях,че Диди ви е казала,че имам момиченце.Казва се Фабиана,роди се на 16.10.2007г. 3,540кг. 52 см. Сега и е избило третото зъбче,на път е и четвътото.Сега се борим още да си вземем паричките за раждането и детските Money,че никак не са малко и утре би трябвало най-накрая да станат нещата Praynig,след дълги походи из тукашната бюрокрация. Whistling Лятото живот и здраве ще си ходим във Видин,че прабабите,прадядовците,лели,чичовци и т.н. да видят малката и да свършим малко работа там.Мислим да купуваме жилище,ама като гледам как скачат цените и какво се предлага започвам да се чудя има ли смисъл...Все пак дано като се прибера да успея да се видя с някои от вас,би ми било приятно.Диди се премести в съседното градче(то се разделя само от една табела от това в което живея аз),мъжът ѝ работи с моя кажи-речи откакто е дошъл.Първо работеха в една фирма,ношефа не плащаше редовно,мъжът ми се махна от там и малко по- късно викна мъжа на Диди на новото място.Ние с нея все не се засичаме,че на децата им се разминава режима и неможем да си улучим да излезем по едно и също време,затова се виждаме много рядко.Дано скоро си пусне нет поне.Я ми кажете как да вляза и аз в това албумче,ако може де.Ще гледам вече по-честичко да влизам,само да ми остава свободно време.

# 113
Здравейте,момичета.
Нийче и на мен ми се идва и замислям август,когато съм почивка да наминем.Нали продадохме жилището и сега нямаме път на там,но имам баба в гр.Кула.Така,че ще измислим нещо.
Виждам,че синчето ти се казва Мартин,като моя Марти.Може би знаеш ,но който носи това име е доста буйничко и палаво детенце.Вие сте още малки,но да те предупредя.А може вие да сте изключение.Сега моя е на 4годинки и чак сега почва да се кротва. newsm51

# 114
  • UK
Браво на малкия Валко  bouquet Какъв е този календар за зачатие? Да не искате в Дидо още едно Whistling

hahaha по- въздух- вода  Joy
 Не, помагам на момичетата в Искам бебе...  Wink

# 115
  • Видин
Аничка, много се радвам че сте добре с малката госпожица bouquet. Стискам палци да се оправите и да ти дадат всички пари Peace Сега ще ти пратя паролата на албумчето Peace
Мими, ще е много хубаво да се видим август, ако успееш да си дойдеш Hug
Добре казано.
Айде чао за сега

# 116
 Rolling Eyes ама аз не съм получила съобщение,къде си ми я пратила newsm78

# 117
.

Последна редакция: сб, 14 юни 2008, 01:45 от zonka

# 118
Имам един въпрос ,във Видин има ли откъде да намеря пюрета на plasmon и течна humana2?Правя си сметка какво трябва да взимам оттук като се прибирам в Бг и незнам какво да правя с храната за малката Thinking

# 119
  • София
Майчета, знаете ли откъде мога да поръчам хубава торта за първия ни рожден ден във Видин,има ли някъде да правят по-интересни торти от обикновените шоколадови с къщичка и разни други,ще ни се наложи да празнуваме рождения ден на малката във Видин и си нямам на идея какво ще правим с тортата, защото исках да е нещо по-специално, но не се сещам във Видин да правят такива Tired

Общи условия

Активация на акаунт