Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да приготвя кайма, тъй като в семейството ми най-много обичаме мусака, но аз получавам киселини от нея?
Как да се справя с болките в гърба и кръста по време на бременност?
Нормално ли е да наддавате 4 кг за кратък период от време по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да приготвя кайма, тъй като в семейството ми най-много обичаме мусака, но аз получавам киселини от нея?
-
Как да се справя с болките в гърба и кръста по време на бременност?
-
Нормално ли е да наддавате 4 кг за кратък период от време по време на бременност?
-
Какви са възможностите за помощ на бебето, ако се установи проблем след скрининг по време на бременност?
-
Оправдано ли е да се инвестира толкова много пари в детска количка?

Напълно подкрепям твоите критерии при избора на количка! Наистина, мамчета, най-важните качества на една количка са здравина, качеството на окачването, стабилност, маневреност, удобство на ползване. red_sonya, да ти кажа на тая количка и на мен ми се струват страшно много парите за марката (Чиполино)! 
почивай си сега спокойно!
, та аз си водя записки, които да ползвам после по магазините 

Другото ще се оправи
усетих бебчето вчера. Аз и миналата седмица докатобях на легло леко усетих нещо странно, но не бях много сигурна. Вчера обаче си беше здраво движение и ритане което е съвсем леко засега но ме е гъдел. Вечерта пак се разшава и даже мъжа ми го усети и е много щастлив че е изял 2 ритника от бебока.
.И позна-3 пъти го гледахме от към дупето,нищо не стърчеше
.А колко и се спеше на момата-то бяха прозявки и търкане на очички
...ама изпаднах в "смешна криза" като си видях бебето да си бърка в носа на 2 пъти
.Направиха ми и вагинален преглед за дължината на шийката на матката.Плацентата е по предната стена с 2-ра степен зрялост.Казаха ми ,че всичко е наред ,но в 22-ра седмица да отида пак ако искам ,че тогава се гледали сърце и бъбреци(аз сега съм в 20 г.с.)