КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 16

• 19 686
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Тайна не можеш ли сама да развиеш сифона ,ако е пластмасов .Викай комшия. Мъж ти няма да хареса идеята да платиш за нещо ,което може да свърши сам. Аз ако моя ми направи така спирам всяка домакинска работа и стачкувам,ама ми знае ината и не сме стигали до там де.

# 76
Или да бутнеш някоя дълга тел по-дълбоко в канала,да прочисти ако има нещо...... newsm78

# 77
Това го копнах от форума хитринки завсеки случай.
 -------------------------------------------------------------------------

Ще спестите пари за водопроводчик, ако каналът в кухнята е запушен, по следния начин.Сипете 1 чашка сол и 1 чашка оцет в канала и оставете да престои 2 часа, без да пускате водата.Резултатът ще е впечатляващ.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
нищо не пречи да опиташ.

# 78
  • София
Шпунц, махнах всичко ,което е отдолу на мивката, измих, изчистих и сложих.Проблема не е в сифона, а по надолу, в тръбата, която влиза в стената, тя се запушва и водата се връща и тече от там ,където тръбата от мивката влиза в другата, долната.Всъщност ако е само вода си изтича, но като има и пяна, започва да връща и да тече под шкафа, а под нас има други хора и ще им се намокри тавана.TheNMaster и с телове ръчках и нищо.Направо си е за водопроводчик, но ще остана без стотинка.Явно ще си карам на кофата от долу за неопределено време.

# 79
  • София
Това го копнах от форума хитринки завсеки случай.
 -------------------------------------------------------------------------

Ще спестите пари за водопроводчик, ако каналът в кухнята е запушен, по следния начин.Сипете 1 чашка сол и 1 чашка оцет в канала и оставете да престои 2 часа, без да пускате водата.Резултатът ще е впечатляващ.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
нищо не пречи да опиташ.
Това добре звучи, но щом киселините, които изпушваха направо не го отпушиха, дали ще подействат сол и оцет? Ей сега ще го пробвам.

# 80
Деска,ти още ли си във ваканция?

# 81
Да и утре за последно  Cry
Беше ми много хубаво и весело с вас,но за сега ще се чуваме след 3, 4 часа следобед.

# 82
Пишете Момичета!Много сте ми интерестни. Grinning

# 83
Ей,завърнах се,изписах 6 листа с молби и т.н.,дано да има ефект от цялата работа,утре 6тели да ме уведомят по телефона ooooh!,ами сега от къде да я подхва6там newsm79 hang 1dishes,ама ми идва да ги #2gunfire моите големите,4е ни6то неможе6 да ги накараш да направят.

# 84
  • София

Габи не съм пропуснала да те поздравя,а също и Светлаибобо,но нещо а да вляза в темпо,много се пише тука... Пишете и вие повече за себе си,аз всичко съм си казала в първите теми.

# 85
Мастерче ,аз живея в цветния квартал на ул "Подвис"- като се омъжих.А преди това живеех в блока под пицариите "Селена" и "Акварел" пак в същия квартал.
Много сте ми готини Всичките- целувам Ви.Радвам се че Ва открих  newsm44.Благодаря Ви за топлото посрещане.  bouquetСупер сте.
                               Лек ден и от мен.  bouquet

# 86
  • Кубрат/ Пишурка
 Тайне, ами Мистър мускул не повика ли? Като бяхме в апартамента и ние сме имали този проблем,ама моят имаше една тънка стоманена тел,дълга към 3-4 м. и като я пъхне в канала и върти,суче - докато се отпуши.

Светле,ти недей само сеирджийка да бъдеш,ами пиши! Десито я приемахме с 5 вица - гледай и тебе да не те изпитаме1 hahaha hahaha hahaha

Ох,Деси, колко бързо се търкалят броените дни!Само утре.....и с начале!Нищо,ще чакаме великденската,че тя по-дълга!

Габи,от теб зависи! Научи ги от сега поне по едно задължение на ден да имат,а после да ги сменят! Моите като малки се редуваха да изхвърлят кошчето,а тяхната стая си беше тяхно задължение /поне прибирането на играчки и дрехи/.

# 87
Тайна,
Да кажеш тръгна ли сифона!

# 88
Янче,веднага си взимам бележка от забележката и Ви драскам 2 вица/от новия брой на вестника/
Отива Иванчо в аптеката и пита:
- Имате ли нещо срещу болка?
-Какво те боли,момченце?
Още нищо,но точно сега баща ми гледа бележника ми за срока.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Шеф към подчинен:
- Забелязах,че всеки път ,когато вашият любим футболен отбор има мач,вие отивате да карате тъща си в болницата.
- Хм........Знаете ли,прав сте!Не бях се замислял.Мислите ,че симулира ли?

# 89
Шпунц,какво да кажа за мен- имам 3 деца,Анелия,Костадин и Габи,от бургас съм.  Hug Бабо ян4е,аз все сдно и също повтарям,но кой ме 4ува smile3512,и с хубаво и с лошо и пак нищо.Ама аз съм си виновна,ма щото немога да трая и като ги гледам как само глупости им са в главите,хващам и оправям,а пък на тях така им е по лесно.

Общи условия

Активация на акаунт