Шареният свят януарчета откриват, все по-рядко те заспиват!

• 13 211
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
екатерина, по принцип отношението ми към соковете е специално.
Сега ябълките на пазара са само турски, гръцки, македонски...българска ябълка не можеш да откриеш.
100% са бъкани с нитрати.
Не помня как храниш Калина, дали кърмиш или АМ, но както и да е, тя си набавя нужните витамини, няма нужда от съмнително вкараните отвън.

# 196
  • София
Здравейте, здравейте  Hug!
Аз пак писах, писах и всичко изтрих, вече не мога да се понасям  #Cussing out.
Дребния спи, пък аз гледам Летящият Честмир и мятам по едно око и тук.
Приказке, стискам плаци на Пинко и малкото Пинко-вче.
Никитали,  Hug. Като се оправи трайно времето трябва да се организираме.
Пампита, а като е под водата плаче ли? Мисля, че ако я болеше или и беше неудобно - беба ще си го покаже, ще плаче, ще се дърпа  newsm78.
Иначе, ако правилно съм разбрала, и аз мия дребния на същия принцип. Мишничката му ми се пада между палеца и останалата част на ръката, а телцето и другата му мишничка са ми на ръката. Нещо такова (тук баща му  го държи) - .
Иначе аз други витамини, освен Витамин Д, не давам.
По въпроса със захранването - не давам нищо. Ако не броим един - два-та пъти когато му дадох да близне краставичка и ябълка. Решила съм колкото се може по-дълго да е само на кърма, пък и педиатъра му нищо не е казвал още за захранване. Вода дори съм давала броени пъти. Като му дойде времето към 5-6 месец - тогава и то с пюре или каша, никакви сокчета  Naughty.
Да се оплача - това с кърмаческото отслабване - за мен не се отнася. Не само, че не се топят, ами и се трупат нови килограми. Ужас. Това с Дюкан няма да го почна скоро, нещо нямам воля.
Екатерина, ако държиш да даваш на бебка сокчета, поне търси бабите по пазарите, които продават домашни ябълки. Те се познават от далече. Защото пред сокче приготвено от нитратни ябълки, по-добре от тези сокове за бебета, които продават в магазина.
Като цяло, обаче, съм съгласна с Фил и поне, за мен специално, за момента вредата от сокчетата е по-голяма от ползите.
Ъх, моля за извинение ... олях се списането  Hug.

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 21:25 от Impatient

# 197
  • Пловдив
Изглежда много удобно на снимката Impatient. Ще пробвам пак така с гръб към мен.
Аз реших, че трябва да е с лице към мен, защото е момиченце и да не и влиза от акото отпред  Blush
Абе, плискам, плискам, важното е да се освежи кожата. Аз мокрите кърпички хич не ги харесвам. Този аромат не ми действа освежаващо. Когато е само пишала често намокрям малко памук с топла водичка и я освежавам така  Peace

В момента свеки пее песента на прасенцето Бейб на Михаела  Laughing аз ям супа. Хубавото е, че като идва винаги идва с пълни чанти  bowuu   chef Така че ядене има  Mr. Green

# 198
Аз пък мисля, че бебчетата ни имат късмет, че са родени през януари, защото когато дойде време да ги захранваме юли-август вече ще има хубави плодове и зеленчуци на пазара. А пък, който си има екологично чисти от градината.... супер! Аз, лично, смятам да давам готови пюрета.

А сега някой да ме изчегърта от компютъра!

Сериозно - дъждът спря, след малко обличам Беа и в 4 часа отиваме да вземем Борката от занималня.

# 199
Абсолютно по същия начин го мия и аз .  Peace
Всичките си дечица съм мила така и е много удобно .
Ханна , мий смело - няма проблем . Мисля , че ще ти е доста по - удобно така .

# 200
  • София
Аз на пук на времето излизам с бебо!!

# 201
Момичета, а нима вие не ядете плодове и зеленчуци. Ми те са пълни с нитрати, и чрез кърмата пак отиват в бебоците. Трудно ще ни е да ги опазим от всякакви вреди. В София например въздуха е в пъти по-мръсен от този в някое село. Пак казвам, просто ви споделих как правя аз, на никого не натрапвам мнението си.

# 202
Добре, че влязох в тая тема, та се сетих, че имам дете и отидох да го видя.  Crazy Много съм тъпа.  Joy

# 203
  • София
Impatient, точно така я мия. Но не се ли притиска много крехкия гръден кош, цялата тежест пада върху него?

# 204
  • Пловдив
Аз на пук на времето излизам с бебо!!
Да го храниш трудно се сещаш, ама да се шляеш по улиците в студеното време си винаги на линия  Laughing  Hug

Джули, мерси, ще пробвам така  Peace

Impatient, точно така я мия. Но не се ли притиска много крехкия гръден кош, цялата тежест пада върху него?
Аз точно затова опитах да я държа откъм гърба - всъщност точно така, както я държа като я къпя.
Опитай по моя начин, а аз ще опитам по твоя и ще обменим опит  Grinning

# 205
Урааа, дългоочакваното ако пристигна с пълна сила newsm44 newsm68  261uu
А за захранването педиатърката каза, че сокчетата и плодовите пюренца не се броят за захранване, а се препоръчва на бебенца, които имат проблем с акането и тъй като ние сме от тях, затова ни го казва. А иначе същинското захранване започвало със зеленчукови пюрета и каши #Shocked
Леле, много весело с тия свекървища hahaha Joy Whistling , аман от тях!

# 206
  • Варна
За кашите се сетих нещо - те педиатрите все разправят че много се пълнеело от тях и т.н., но ми се струва че си знаят плодовите млечни каши и затова така говорят. А то има ориз, елда, царевица, неща които са полезни. Така че който е решил да захранва с каша, може да го направи с някоя от тези трите  Grinning

# 207
  • Пловдив
matza83, честито ви Ако  Joy
Все така да ви е всеки ден  Crazy

Аз очаквам второ включване от малката днес от същия вид  Crazy

Според мен всяко неко различно от кърма или АМ е захранване. Но тази тема не ми е интересна вече, има време до тогава, когато ще се развълнувам истински за това.

Моето свеки си тръгна  bowuu

# 208
Все забравям да попитам дали има някоя мама от вас, която се разхожда в района на Младост 4?

# 209
Оф, дано, Ханна, да е всеки ден така Praynig Напълно си права за захранването, но според нея не било така smile3556
Много бързо я изпрати гостенката Grinning

Общи условия

Активация на акаунт