АПРИЛски термин с очакване лелеем – а други бебешори в прегръдките люлеем!

• 13 694
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Добре завърнала се, Сиси!!!  Hug Hug Hug

# 76
  • Стара Загора
Честити нови бебчета! А няма ли още новини от Верчо?
За моя преглед...и аз си отчаках пред лекарския кабинет...очертаваме се към 3100-3200 засега, плацентата е зряла, главичка 93мм и някакъв TAD 98мм, който не мога да открия никъде какво означава(моля Ясмина за помощ, тя е много наясно с тези неща Blush). Ако бебшока не тръгне дотогава, другия вторник сме на запис и тогава ще ми прави и вагинален преглед Sick, да видим как вървят нещата, макар че аз се надявах да го направим днес, че сега продължавам да се чувствам в пълно неведение какво се случва.
Тиквичка, видях че си на линия, какво става при теб?
Лека вечер на всички и успех на мамите, на които тази вечер им се случи щастливата случка  bouquet

# 77
Като гледам списъка,колко много бебчета си имаме вече Heart Eyes

tanzen честита си първа разходка Grinning Видях,че си писала за моето раждане на едно друго място Wink

naana спокойно....всичко се забравя в мига в който бебчо излезе от теб!Усещаш такова облекчение!Може и да боли но си заслужава Wink Уверих се,че не се става лесно мама Mr. Green

Аз да се отчета малко.... Grinning Вече имам кърма (и то доста) храним се на 3 часа (този режим ни остана от болницата) Докато бях там даже се доизцеждах и бях дойка на други бебчета Mr. Green Варненки (които ще раждате в окръжна) наснимах едно хубаво стаите в болницата и ако имате желание мога да ви покажа обстановката там Peace

mira_max искам пак да ти благодаря,че дойде да ме видиш,стана ми много приятно  bouquet Стискам ти палци раждането ти да мине леко Hug

# 78
  • в илюзия
Сисе добре дошла  Hug

Големи сладури са бебоците Heart Eyes , апелирам към мамите , които не са сложили снимки да сложат
Чакаме новини от Верчо

# 79
  • Канада, Монреал
Честити сладки бебета на всички обебели се мами!
Много ви се радвам и ви чета с удоволствие, когато ми остава време. А и албумчето ни вече е пълно с толкова сладки бебоци.
И аз чакам с нетърпение нашето човече да се роди, но ми се иска да си го износя докъм края.
При мен настанаха доста промени, сигурно и бебчо доста съм натоварила - средата на февруари се преместихме да живеем в Канада, имах доста трудности с намирането на гинеколог, за съжаление и не попаднах на свестен, ако можеше, бих отишла направо да родя, без въобще да ходя при него...
Сега вече се чуствам по-добре физически и психически, бях отслабнала с 1 кг и за един месец и половина не качих нито един...
За мое учудване обаче миналата седмица на прегледа ми казаха, че бебето е 3200, поне един от нас дебелее Wink
Е, вече съм по-добре и ми се иска на спокойствие да си прочета темите за кърменето от сайта, а и разбрах, че някои от вас са писали за раждането, ще поразгледам темите назад, че се чуствам адски неподготвена за всичко.

# 80
  • Варна
Sisee, добре дошла!  Hug Малкият Дани е голям сладур. А ти изглеждаш много добре на снимките от изписването, явно майчинството ти се отразява добре! Какво ли ще каже Славова сега за тесния ти таз, а?  Laughing
А и таткото колко е горд...

Имам толкова неща да те питам за Окръжна, но да не разводняваме темата ще ти пиша на лични или ако е удобно ще ти се обадя по телефона.   Hug

# 81
ЧЕСТИТО НА BIBOBIBO, HELENBLONDY, ELCHO I ROSIDT75! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВИЕ И БЕБЕНЦАТА!   bouquet
Добре дошли на всички,завърнали се у дома!  bouquet
Барби, гласувах! Peace
При мене никакви симптоми Crossing Arms,но утре съм на преглед!
А сега отивам да разгледам албумчето!

# 82
  • Добрич
Искам да ви запитам-случайно някой да е получавал пари от НОИ след излизането по майчинство?Аз излязох на 1.03. и днес бях убедена,че ще има превод ама нъц.А пък ги бях наместила парите Heart EyesАма здраве да е!

# 83
  • Варна
Искам да ви запитам-случайно някой да е получавал пари от НОИ след излизането по майчинство?Аз излязох на 1.03. и днес бях убедена,че ще има превод ама нъц.А пък ги бях наместила парите Heart EyesАма здраве да е!

Аз още не съм проверявала, но пък съм в болнични от 7.03. Моята карта не може да се провервява по Интернет. Като чувам за какви забавяния става въпрос, едва ли има нещичко по сметката ми.

Но днес си подадох молба за ПИК, в петък ще си взема този номер и почвам да проверявам какво и кога са ми преввели.   smile3508

# 84
Нана,аз не съм си получила парите за болничния още от февруари Sad
май ще трябва да се разправяме с тия идиоти !

# 85
  • Добрич
Ей  как не искам да се тровя с тези невменяеми...пък и си безсилен срещу безаконието,което сами наложиха-нищо не ги задължава да изплащат в някакъв срок!

# 86
  • Временно
Аз явно съм късметлийка-днес имах превод.В болнични съм от 23.03.

На прегледа ми днес установиха 1,5 см разкритие,води в норма,плацента също-няма признаци на преносване засега.Всеки ден трябва да ходя на запис на тонове.И да си чакам.

# 87
ЧЕСТИТО НА НОВООБЕБИЛИТЕ СЕ МАМЧЕТА helenblondy, Elcho и rosidt75!!!
Пожелавам ви много прекрасни мигове с малките съкровища!
Много здраве и късмет!

newsm51  newsm51  newsm51

Аз явно съм късметлийка-днес имах превод.В болнични съм от 23.03.
Определено си късметлийка, аз съм в болничен от 06.03 и още нищоооооо  Crossing Arms
Да не би да имаш предвид 23.02???
Добре дошли на всички мами завърнали се от родилните домове! Спокойни бебета ви пожелавам!

# 88
Здравейте мили  Априлки.

Първо честито на всички новообебили се.Да сте живи и здрави и вие и вашите бебоци.

Отдавна не съм писала,но откакто Дари си е в къщи нямам никакво време да седна на компа.
Да ви споделя,че вече се обръща от корем по гръб и  започна отвреме на време да поплаква(много е спокойна и тиха и доскоро не плачеше).Единствено ме претснява,че много спи. newsm78
Иначе вече е около 3 кг.,но утре ще разбера със сигурност колко е.Не качва много защото поне 2 хранения повръща полувината ядене.Качва средно по 27 гр.на ден.

И ние от няколо дни вече излизаме.На Дари много и харесва навън.

И в тази връзка има ли някоя априлка от Надежда.

Приятна вечер.

# 89
naana,  aз съм в болни4ен от 28.02 и на 04.04 проверих и ми ги бяха превери.Късмет и на теб Peace

Общи условия

Активация на акаунт