Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са основните видове бодове, използвани при шиене на гоблени?
Какви материали се препоръчват за шиене на конкретен гоблен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни хобита и дейности, като бродиране, шиене, рамкиране на завършени произведения, схеми за бродиране, бебешки дизайн и здраве. Участниците споделят своите творчески изделия, предлагат съвети и помощ по различни теми, свързани с техните хобита. Във форума се обсъждат теми като шиене на гоблени, боядисване на яйца, рамкиране на готови произведения, схеми за гоблени, идеи за подаръци и лични преживявания и празнични поздрави.
-
Какви са основните видове бодове, използвани при шиене на гоблени?
-
Какви материали се препоръчват за шиене на конкретен гоблен?
-
Как мога да намеря специален метър?
-
Как да направя картонено паспарту?

Това е в следствие на 5 годишното ми пребиваване в гарсониерата.
правилно си разбрала 

Да хапнете
, да пийнете
,
, да се чукнете с яйцата
,
и да ви е приятна и спокойна почивката !
стават за ядене,ама много,много да не ги гледаш
....
....като си "оправя" папката ,ще почна пак да "си чеша крастата" със събирането на схеми
-то верно си е болест!(заразна!-прихванах я от тоз форум
)....Ама ,както учтиво напмни Goody ,малко по-нагоре :
....и като минат празниците (които, не знам защо,но са ми трудници
),ще се захвана да подреждам схемите си и да проверявам какво ми се е затрило и какво е останало читаво....както и по-обстойно да прочета темата,че само "прехвръквам"набързо през нея и току-виж съм пропуснала нещо интересно
: много празнично
....
после сложих още 2 с.л. оцети пробвах с едно яйце - то стана за чудо и приказ. и ги боядисвах втори път. много съм доволна. ама ги държах по 5-10 минути в боята
айде да поработя малко, че ще ме изгонят
ако знаете как благородно ви завиждам 
,

само обърнах внимание, че някой правеше реклама на Пикасата
искам гобленче, гръцко