Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 405
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 930
я какви Убавци напуска Вещи айде един и от мен

# 931
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Перле - не съм пренебрегната бре,  Laughing радвам се и на чуждото   Wink ама тоз русия не го Аресвам
Фоли - ти добре ми метна една вълшебна пръчица, ама аз съм мома знойна и "оката" та май ще е по-добре да мЪ думнеш с някоя по-ячка  Laughing че да има ефект и най-накрая да мръдне пустия му кантар
вещи - ний по-зрелите  Rolling Eyes само на по-старички ли? то вЕрно, че сичкото убаво е манечко, ама ...
славееее, къде отпраши бре  Heart Eyes
дружинката от 28.01 - айде наш'те!

я и аз да пусна един момък  Sunglasses

пс - олелеееееееее, още Убавциии  Crazy

# 932
  • София/Осло
зеленко-абе много песимистично гледаш винаги на себе си, бъди по -позитивен човек и ще видиш ,че по-лесно се живее..не така първо с отрицанието и с лоште мисли  Hug
мамица-аз редовно слагам сода вместо бакпулвер  Peace...пък тоя мъж...знам що е шоколадов...щото има голяяяяяяяяяяям..... Blush...портфейл бря  Joy Joy Joy
карина- доживот са триците, всеки ден по 3 лъжици  Peace
гудиии - на твоя убавец ще му дам мечето ми..плюшеното  Laughing

# 933
Спешъли за Даниа, най - свежата  от групата:hug:

# 934
Перле - не съм пренебрегната бре,  Laughing радвам се и на чуждото   Wink ама тоз русия не го Аресвам

Айде,шЪ тЪ поканя и с черен http://www.public-republic.com/wp-content/uploads/2007/12/men12_big.jpg hahaha Joy Joy

# 935
# 936
Искам гооооооооооо!Малиииии,като видях тия убавци и забравих ,че съм болна Embarassed EmbarassedМа то сърце траели на такова чудо newsm78 hahaha Joy Joy

# 937
  • София/Осло
фоли- дания трябва мнооого да ти е благодарна..този е точно като за нея  Crazy
ее перлич-този е латино бря  Joy Joy

# 938
Добър вечер,
малеее  Goody  и аз започнах тази диета  с надеждата да смъкна някой сантиметър от гръдната обиколка ,със моите 156 см и размер 80 F гръбнака все ме боли  ,но сега с 9 кг по малко ,нося си същите сутиени;
Момичета много сте забавни ,ама и лелките не са за пренебрегване.

# 939
Искам гооооооооооо!Малиииии,като видях тия убавци и забравих ,че съм болна Embarassed EmbarassedМа то сърце траели на такова чудо newsm78 hahaha Joy Joy

Перле, да не търся доктор, а,  айде, дано тоз те излекува:35: Joy Joy

Добре, че срещата в СЗ не е в петък, че кво щях да ви праа, незнам hahaha

Диста, че то ние сме само лелките, те младите си легнаха:hahaha:

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 22:30 от foli

# 940
Аа не знам дали легнаха или отидоха да купонясват навън, а ние сме си в къщите;

# 941
Деатиииииии,и латино да е ,мъж е hahaha Joy Joy
Фоли,на там вървят нещата,ама за инфаркт страшно няма,то сърцето ми е издръжливо, ама бой май шЪ имааааааа hahaha Joy Joy Joy JoyДано не наднича мъжо във форума,щото утре съм в болницатаааааааа hahaha Joy Joy
dista46,младите се гушкат, а лелките си чешем езиците hahaha Joy Joy

# 942
 Peace тук съм, тук съм... или съм лелка, може би... newsm78

# 943
  • София
 spam2 smile3558 offtopic oops

deata, ей го мойто друго аз   Mr. Green  hahaha Заглежда се по чужди мъже като тоз:

и тоз
да мА прУщавЪт ВещитУ и КатитУ сАс ЗвИздичкЪтЪ, ама и Асан е ората  Embarassed

Геци 75, вземай, вземай, докато ги няма другите, то така или иначе е само за гледане  Joy

Иначе сега, като го спомена, сещам се как се впечатлих от В. Касел, когато гледах Братството на вълците. Тогаз нямаше тъй всеки да си има интернет у дома и т.н., аз още си бях "у гъбите", информационното затъмнение - голямо, ама кой да се сети да изчете старателно имената на плаката  Embarassed Тъй и не разбрах как се казва тоз младеж, значи. След доста време една приятелка ми каза. Обаче аз забравих името. Брех, майка му стара. След време, мечка срам,  мене - не, набарах приятелката и я замолих да ми го запише на едно листче. Ех, спомени, спомени.... свещена простота (и тъпота, де  Embarassed )

Пуууу, оспамих се и аз, сега ще има да ме разнасяте  Embarassed  Joy  Embarassed

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 22:42 от Зеленкото

# 944
Перле, виж по-горе,едва го издирих тоя, тича от спешното Joy Joy
Деатка, нали знаеш вица, след 40 къф да е , мъж да е hahaha
Росче, кво се обърка ти hahaha
Зеленкооо, а така Hug

Общи условия

Активация на акаунт