Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 576
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 525
Цвети,дай го тоя сладур и у нас. Hug Hug PraynigАко знаеш как съм се намъчила за такова пипане и разхвърляне Sad
Мон,аз си го варя ,нарязвам го след това на ситно,правя застройка с1млеко и 8яйца,слагам черен пипер и готово .След това малко оцет и чесън/ама него не го понасям/и започвам да ям като не виждала ядене Embarassed
Бомбе,запретни ръкави и да сготвиш шкембето Naughty
П.П.Вещи,не видях,че си отговорила! ooooh!

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 19:21 от perlata

# 526
Цвети,дай го тоя сладур и у нас. Hug Hug PraynigАко знаеш как съъ.м се намъчила за такова пипане и разхвърляне Sad
Ман,аз си го варя ,нарязвам го след това на ситно,правя застройка с1млеко и 8яйца,слагам черен пипер и готово .След това малко оцет и чесън/ама него не го понасям/и започвам да ям като не виждала ядене Embarassed
Бомбе,запретни ръкави и да сготвиш шкембето Naughty
Ба, а кой ше спами у форума Joy

# 527
вещи  перле thank you.  айде измислихме менюто за утре...ако се вредя изобщо от хиени и чакали.така ми измушкаха и диетичният шоколадец.

# 528

Ба, а кой ше спами у форума Joy
Сега шЪ ида да видЪ кВи сте ги измъдрили hahaha Joy Joy Hug

# 529
Мишле, честито!  Hug Лека бременност и като му дойде времето да гушиш най-сладкото и здраво бебче! Мноооооооооого се радвам за теб, че от кога те мисля, ейййй!
Сега ми остават Сънчето, Зеленкото, Аби,  newsm78 ? Друг има ли?  newsm78 Да си казва, че ви следя и отмятам. Представяте ли си - след време може да се започнат сбирки на дюканските бебета! Уф да бЕх по-млада и аз да се включа с едно, ама айде! На вашите `Ш сА радвам!
Духи, честит рожден ден!   bigdance2 Бъди жива и здрава и . . . айде по-темата една сестричка за твоя сладур и . . . кърмене в тандем!  Hug

# 530
  • Пловдив
така ми измушкаха и диетичният шоколадец.

Браво на тях  Peace Нали знаееш, че са ти направили добро  Mr. Green

# 531
така ми измушкаха и диетичният шоколадец.

Браво на тях  Peace Нали знаееш, че са ти направили добро  Mr. Green
  ма той баш дюкански беше и то с много малко какао          ей не сА научих да цитирам и тва е !

# 532
Ако знаеш как съъ.м се намъчила за такова пипане и разхвърляне Sad
Перле, ако не бях ти видяла снимките, щях да кажа, че си готова / поне психически /, да ставаш баба , обаче с такова тЕло - никои не мож' си и помисли за това  Hug JoyПу, пу, да не чуе дявола.

# 533

Перле, ако не бях ти видяла снимките, щях да кажа, че си готова / поне психически /, да ставаш баба , обаче с такова тЕло - никои не мож' си и помисли за това  Hug JoyПу, пу, да не чуе дявола.
Ти маани дявола,ами моя да не те чуе,че шЪ вземе да спре интернета. Joy Joy
Чакай да поспамя малко и да се посмеете.
Отивам на фитнес и той моя син ,нали там работеше ,ама вече е на друга работа /Пак там,ама за повече пари/както и да е .Една от жените ,които чистят там се помотваше /пък аз съм и учила внучето/,та я попитах за моя син дали го е виждала ,а тя ми отговори много дипломатично -Не.Позачудих се малко и си подминах.След малко идва моя хубосник и се залива от смях.Женицата го видяла и му казала"Едно момиче те търсеше ,много прилича на майка ти да не ти е сестра.Отиде във фитнеса".Леле ooooh!женицата не ме познала,чак пък сестра,ама ушите ми кат на магаре станаха да знаЙте,ей hahaha Joy Joy

# 534
  • Варна
Перле, някоя кандитат снаха да не ти насини окото, да те вземе за съперница  Joy Joy Joy

# 535
  • София
Момичета, само 29 ли ще бъдем на срещата в Стара Загора? Чудна работа - като гласувахме за датата, поне 50 момичета бяха за тази newsm78
Не че е важно количеството, а не качеството, но ми е доста странно - все едно си правим градска среща  newsm78

# 536
Перлееееееее - дай Боже всекиму такива случки !!!  hahaha  hahaha  hahaha Whistling
Супер яко !!!   bouquet

# 537
Мишленце, много се радвам!

# 538
Леле ooooh!женицата не ме познала,чак пък сестра,ама ушите ми кат на магаре станаха да знаЙте,ей hahaha Joy Joy

Joy Какво по хубаво от това  Hug искам и аз такива уши Mr. Green

# 539
С риск да ми се скара някой, аз пък искам да кажа, че продължителността на ударния всеки трябва да прецени сам. Аз явно съм изключение от правилото, че се сваля само до 5-я ден. Аз си свалях всеки ден през всичките 10 дена. Не еднакво количество кг/гр., но нямах нито задържане, нито +. Знам, че при мен са мноооооооггггггоооооо излишните килограми и най-вероятно това е причината, но има и други с близки до моите "постижения" в областта на напълняването. И за който питаше (съжалявам, но нямам време да погледна) - не съм била под лекарско наблюдение и се чувствах СУПЕР!!! Че даже и на фитнес ходех всеки ден!

По-късно ще вляза да видя много ли упреци съм отнесла Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт