Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 603
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 570
Бомбе, все пак аз съм от свинската порода все още. Нали знаеш, че в началото винаги се сваля много, а и колкото си по-дебел, толкова повече сваляш в началото.
Ще си говорим пак след 3-4м ( ако съм още тук).
Бе жено, аз бях 76.Сега съм 75.Започнах на 17-ти.
При мен винаги е на обратно.Никви правила не важат.
 ooooh!

# 571
Нещо някъде бъркаш явно. не знам какво и как ядеш. Прегрешаваш ли? Не е нормално и то з аударен режим в самото начало и скоро месец ще стане да смъкнеш 1 кг. Питай по-опитните.

# 572
Нещо някъде бъркаш явно. не знам какво и как ядеш. Прегрешаваш ли? Не е нормално и то з аударен режим в самото начало и скоро месец ще стане да смъкнеш 1 кг. Питай по-опитните.
Знам, че не е нормално.Точно това ти казах, че при мен нищо не е нормално и нищо не важи.
През ударния не свалих и грам.Затова се нервирах и на следващия ден се напих Mr. Green
Тва кило го свалих като минах на трета фаза.

# 573
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Сещам се да питам в ПЗ дни кисели краставици може ли, а люти чушки кога може newsm78 и ще минат ли за подправка ?Mr. Green

Wink може кисели краставички, но трябва внимателно да се четат етикетите  - в маринатата на повечето май има и захар  Confused а домашните пък са на свършване  Confused

щом може сладки чушки, значи може и люти  Peace /сега ще си изкарам ли за тиган?/

# 574
Ух, цяла вечност не съм чела. Утре се надявам да наваксам.
Днес стана 1 месец, откакто живея с Дюкан  Mr. Green Само - 6 кила съм, но напоследък почнах да посгазвам лука. Няма да се спра, де  Crazy Опитах и аз от шоколадовия зеленчук, че нещо много ме беше погнал глад за сладко.

Иначе съм доволна. Успях да се нацедя в номер по-малки дрехи.

Наслука на всички и лека нощ!

# 575
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...
Днес стана 1 месец, откакто живея с Дюкан  ...

Heart Eyes а честито   bouquet

Blush Blush харесва ми подписа ти  Blush Blush

# 576
  • Пловдив
А сега понеже разисквахте шкембето, все едно открихте топлата вода, пък да ви кажа че същото се получава и с пилешки воденички, пилешко месо(особено с готова вакуумирана пържолка защото има специален аромат от скарата), а също и с гъби. Вариш, режеш (или пък обратното) посоляваш ,слагаш обезмаслено прясно мляко и който не обича шкембе яде натурално приготвеното, а любителите подправят с оцет ,чесън и люто пиперче.

Хич не се получава същото. Шкембето си е шкембе и с нищо не може да се замести. За съжаление Sad Ям супи постоянно, но ми липсва именно шкембе чорбата.

# 577
Смърфиета, честита ти месечинка, много минуси   bouquet
Ла Бомба, верно ли не си свалила в ударния  newsm78 брей, че упорит организъм  Shocked Ти пък, не му се давай  Hug
С това шкембе, няма да мигна цяла нощ  Sad Много го кльопам с ракийка  Mr. Green не съм drink - ала, цял месец  Embarassed Къде ми е медалчето  Mr. Green Аз и бременна, пийвах по малко мастичка, да няма бебата колики  Wink Е, не съм алкохоличка, де.
Нели82, получи ли триците? те сигурно свършиха, ама да питам аз  Laughing
Мими Георгиева, верно съм си 182см ( без подметките на обувките)  Embarassed тати за манекенка ме гласеше, ама аз шемета избягах от вкъщи, обърках нещата, ама не съжалявам  Grinning

# 578
  • my own world....
Шкембе не ям, както и дроб - затова преди готвех  'фалшива' дроб сърма - вместо дроб - кайма Simple Smile

Стига сте говорили само за ядене....току-що си приготвих палачинката за утре...ама ако само за манджи ще говорите да й се нахвърлям отсега....

Аз в ударната фаза не бях гладна, даже апетитът ми изчезна съвсем, но откакто съм в ПЗ - ела да видиш....мъжът ми ме пита редовно - ама ти сигурна ли си, че си на диета....

Може би и МЦ дет наближава оказва влияние, ще се разбере скоро - следва протеинова фаза и ако апетита пак изчезне ще съм много доволна... Тия зеленчуци ми развалят диетата (тия = крастваици, марули и тиквички)

# 579
  • Universe
 ooooh! ooooh! ooooh! - Моля Ви, снимайте това толкова дискутирано шкембе, че ми порасна на корема Close Twisted Evil

# 580
  • София
Мишленце, много се радвам на добрата новина  Hug . Няма да пускам палците- поне докато не кажете колко кила се е родило, как се казва и т.н.  Joy Пожелавам ти леко бременеене, здраво бебче и много приятни емоции.
Да ви се похваля - половин ден творя покана за РД на малчо на Photoshop. До сега бях го ползвала само за смаляване на снимки и докато се ориентирам  ooooh!, но съм много доволна от резултата Laughing .
Иначе днес менюто ми е основано на рибена чорбица  smile3508. По едно време бая ми се прияде нещо блажко  Crazy, ма съ устисках- чак и аз не мога да повярвам още.
От утре ПЗ. Ура-а-а. Душата ми е зажадняла за нещо цветно- зелено, червено. Ух на леля  eat  hahaha .
Русенки- между 1 и 6 май най-вероятно ще съм градска Simple Smile . Можем да спретнем нещо, ако сте на линия.

# 581

Ла Бомба, верно ли не си свалила в ударния  newsm78 брей, че упорит организъм  Shocked Ти пък, не му се давай  Hug

Ми верно я.Аз съм дебелокожо животно бе.Никакъв режим не може да ме помръдне Joy
Е, имам и прегрешения, но през ударния си бях от стриктна по-стриктна.

# 582
  • Пловдив
Да ви се оплача, и аз съм всички наопаки, аз на терсене. То някои няма да го приемат като оплакване, ама аз наистина се оплаквам от това. Бюста ми се е увеличил. Обиколката ми е намаляла, но чашките ми са увеличени Sad  Пробвах си всички стари сутиени и всички ми са малки на чашка  #Cussing out Пък аз съм си по-широка нагоре и толкова много ми се искаше да се посмаля  Cry

# 583
  • София
Да ви се оплача, и аз съм всички наопаки, аз на терсене. То някои няма да го приемат като оплакване, ама аз наистина се оплаквам от това. Бюста ми се е увеличил. Обиколката ми е намаляла, но чашките ми са увеличени Sad  Пробвах си всички стари сутиени и всички ми са малки на чашка  #Cussing out Пък аз съм си по-широка нагоре и толкова много ми се искаше да се посмаля  Cry
Вещи, да не чакаш четвърто....  Whistling

# 584
Русенки- между 1 и 6 май най-вероятно ще съм градска Simple Smile . Можем да спретнем нещо, ако сте на линия.
Зазу, аз ще съм на линия  Laughing Нали съм русенска снахичка, ще ходя да ме види свеки, ква съм се вталила  Mr. Green
Ла Бомба, успех, мацко  Peace
Вещи, да ти пратя мойте сутиени, че бая място се отвори  Hug
Моя мъж ми каза, да не съм отслабвала повече в дупето, само на корема да наблегна  Mr. Green Ама нямам воляя, за коремни преси, пфу, то няма угодия  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт