Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 448
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 750
Извинявайте за въпроса, но царевичното нишесте нали се използва и във първа и втора фаза. Аз редовно си приготвям десерти от рецептите за П и ПЗ.

Амери , честит празник - желая ти много целувки и красиви подаръци.
Честити месечинки и на МОнн, Ривела, Фен, а имаше ли и други?
Късмет и дано заедно да постигнем желаните цели!

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 15:32 от mi6a97

# 751
  • София/Осло
keiti1402 -ти че ще устискаш то е ясно с общи усилия ...ама моля те си виж си подписа  Crazy
мариаид -яж си рулца от раци когато огладнееш  ,но не като основно ядене  Peace
лео-най-важно е здравето  Peace
катеджин -как си русалке  Flutter
кри ,вещи, бубе, бачи ,мише ,фоли, айсче -  Heart Eyes
гледам цвети русимова е писала, че трудно се е върнала във 2 фаза, на мен пък ми беше по-трудно в 3-та  Sad
перле -ти кокошки да не нЕмаш в задния двор, че 8 яйца слагаш на 1 шкембе...бах ти и шкембето значи  Joy Joy
диаметър- то тялото не и  перчи на перлита да стане баба  Mr. Green
за срещата....мноу ми се щеше да дода да ви видя на живо що за стока сте  Twisted Evil..ама догодина ще да е....само софиянки и пловдив  Wink ще навестя  Heart Eyes
бъги -  Flutter
фолииииииииииииииииииииииииииии-  ей...сърцето ми изскочи бряяяяя  Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 17:06 от deata

# 752
Момичета, моля ви кажете, правилно ли съм разбрала за триците, палачинки и банички от трици и всичко което се приготвя от трици се яде само до обяд (може и за обяд предполагам)?   newsm78  Извинете че питам нещо което сте коментирали 100 пъти, но искам да съм сигурна 100% че няма да започна режима грешно в понеделник. Предварително едно голяма мерси    bouquet   bouquet   bouquet за търпението. Аз от два дни и книгата чета, но повече време имам да ви чета вас.   bouquet   bouquet newsm10

# 753
Вери, ето снимки на моето шкембе, май същото хапва и Хармони:

абсИлютно същото е . режимно, вкусно и най-важното полуготово

# 754
Момичета, моля ви кажете, правилно ли съм разбрала за триците, палачинки и банички от трици и всичко което се приготвя от трици се яде само до обяд (може и за обяд предполагам)?   newsm78  Извинете че питам нещо което сте коментирали 100 пъти, но искам да съм сигурна 100% че няма да започна режима грешно в понеделник. Предварително едно голяма мерси    bouquet   bouquet   bouquet за търпението. Аз от два дни и книгата чета, но повече време имам да ви чета вас.   bouquet   bouquet newsm10

Правилно си разбрала.

# 755

Правилно си разбрала.

И всичкото това само с 3 лъжици трици, т.е или палачинка, или баница или кекс или каквото и да е.

# 756
Абракадабра кайи ми моля те къде ходиш на аква гимнастика и колко струва???
Може и на ЛС да не спамим темата Hug

# 757
Попрочетох... Grinning
Фоли , честита ти годинка!
Честито на всички с месечинки, доста сте днес Wink!
Честити минусчета на Славето, Бермудез, Бачи, ТоНи, Играчка-плачка, Дочка1 , Амери, Дида- П, Мазнислава, Лейди А, Зарибената, Ла Форнарина! smile3501
Рокипагане- smile3501 за полата!
Дочка1, страхотен резултат! newsm10
Свидничка, добре дошла при петичките! newsm18
Мамица, кекса го оставяй на повече минути, аз на максимална мощност го държа 12-13 мин.! newsm53
Татитт, smile3501 честит ти първи кг! Ще паднат и другите, само търпение и режимност!
Аби, защо така със спорта, бе мацка! Weary Нищо, успех и с плуването, тъкмо може да се научиш и по-добре да плуваш!
Играчка-Плачка, не разбрах опита ли от кюфтетата smile3516
Татянка, страхотни мъфини! Peace Сместта като тази за бухтите ли е или от кексчетата?
Перличка, дано е инцидентно и да не ти се случва повече! Praynig
Маша, бързо да се оправя детенце! Hug Дано не е гадния вирус, който мина и през нас!
Даниа, значи се очертава скоро на всяка зеленчукова сергийка да продават и трици! smile3503И по шишенце течен парафин за салатите!
Много  за всички изброени и неизброени!

# 758
Е ти сега за три бръчки ли си Joy Joy Joy
Сериозно, зависи от кожата все пак, но не е чак толкова страшно. Постепенно кожата се свива, а ако вземеш мерки ,превантивно да се мажеш с мазни кремове на лицето и очите и стягащи за тялото, ще запазиш форма.
[/quote]

Благодаря Foli за отговора предприела съм мерки мажа се с мазила но за всеки случай попитах...да не стана някой прилеп Joy

# 759
Мерси много   bouquet
Абракадабра, направо ме разби...... #Crazy сега видях снимките ти преди и по време на Протал....... newsm78 Страхотен резултат.....
Това е то - навих се на 100% вече, започвам и дано успея.  Grinning

# 760
Цвети ,привет! Hug
Явно имат сметка да ги продават и на зеленчукова сергия.

# 761
keiti1402, приемането често на вода спомага за запазването (респ. увеличаването) на еластичността на кожата и нейната хидратация. Така че пий вода, мажи се с хидратиращи мазила и бъди щастлива  Hug

# 762
 играчка-плачка  благодаря пия вода до сега поне около 2 литра а до довечера доста време има..... кога имате време да ги бъркате тия манджи  newsm78
малиииииии май много съм мързелива....ама като се върна от работа към 19 въобще нищо не ми се прави като пребито куче съм и гледам нещо набързо....
ама май така няма да стане smile3511

# 763
  • my own world....
Кeiti1402 и аз от бръчки се плаша, но реших, че решението е просто: остлабвам, не се харесвам и си изпъвам после кожата с мазни банички  Party Шегувкам се. Май редовно мазане ще пада.....за да не се стига до баничките де  newsm78

# 764
keiti1402, приемането често на вода спомага за запазването (респ. увеличаването) на еластичността на кожата и нейната хидратация. Така че пий вода, мажи се с хидратиращи мазила и бъди щастлива  Hug

Абсолютно споделям казаното от Играчка-плачка и Фоли. В началото повече личат бръчки, но постепенно кожата се възстановява.

Общи условия

Активация на акаунт