Колко деца имате?

• 11 049
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
За сега имаме 1

# 196
Засега е само 1, но дай Боже всичко да е наред - след 7 месеца ще са две Simple Smile

# 197
Пишете ме и мен към лудите.Имам две сладки дечица.Засега.В интерес на истината мисълта за трето хич не ми е чужда.
И аз също!

# 198
Имам една госпожица на име Иванна, която е близо 2 годинки. Имам желание за още едно, но още не сме решили кога.

# 199
една малка принцеса

# 200
  • София
Имаме си една кукла, но искаме още поне едно детенце  Heart Eyes

# 201
  • Варна
Имаме си един бандит,Дай Боже скоро да имаме още един Heart Eyes

# 202
Имам две прекрасни дечица.   Peace

# 203
За сега имаме едно,но то е още много мъничко на 15 дни.Живот и здраве след време,ако Господ даде искам да имаме още деца.А лудата (с извинеие) е майка ти дето говори така! ooooh!Децата са богатство от където и да го погледнеш и са най- същественото нещо в тоя живот!!!

# 204
За сега имаме едно бебче, живот и здраве искаме още едно. Животът винаги ще бъде труден. Не е хубаво детенце да расте самичко, а двечки ще си играят, помагат и други неща, които друг не може да му даде.

# 205
Имаме си 2 прекрасни дечица. Аз лично не разбирам майките, категорично отказващи да родят още едно дете  Peace Познавам една мама, която смята, че ако имаш две деца, винаги ще обичаш повече едното  Shocked , т.е смята, че ще ощети едното си дете  от към обич Confused Имат средства Naughty Искрено се надявам, че лудите сме мнооого  Crazy  Hug децата са нашето богатство! Баща ми смята, че ако не оставиш потомство, ти не си живял! А ако си, защо ли???

# 206
За сега имаме едно дете,но ако е рекъл Господ и второ ще имаме някой ден Grinning

# 207
Едно и не мисля да повтарям.

# 208
  • На края на вселената!
Две, но искам и трето  Grinning

# 209
  • София
2 прекрасни слънчица Hug

Общи условия

Активация на акаунт