ОКТОМВРИЙСКА мама хапва таратор, а месото й мирише на обор

• 13 196
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Добро утро, аз съм най - ранобудната днес. Имах малко домакинска работа да свърша, защото вчера като излязох и се прибрах чак по тъмно и бях много изморена. С някои от вас ще се видиме на срещата, а на свички останали приятен и слънчев ден!  Hug

# 226
Добро утро, момичета. Аз ли съм най-раннобудна? Сигурно защото нямам търпение за срещичката  Wink Хубав и слънчев ден на всички.

# 227
trixy , мила с теб дас е бяхме наговорили едно постче да пуснем  Mr. Green Laughing. Я кажи как ще се познаем на срещичката Hug

# 228
  • София
Ще се познаем нали сме най - ранобудните  Laughing шегувам се! Като видиме няколко бремелинки на едно място, ние сме за там

# 229
  • София/Търново
Неделя, 13.04.2008 г. 11:30 аm среща на шадравана на банята /срещу Централни хали/.

Списък:

1. sunny_77 /с дете/
2. sisilia
3. ssissi
4. Maria D
5. B4EPA /с половинката и комшийка/
6. ina.gg /с половинката/
7. trixy
8. gery roz
9. mimisofia /с половинката/
10. аз /с половинката/

Ако има изпуснати предварително се извинявам-да се обадят, ако имат желание да ги довпиша. Embarassed

Последна редакция: нд, 13 апр 2008, 10:16 от 8Eos8

# 230
  • София/Търново
ina.gg и към останалите... Вижте си пощата да не е препълнена.

# 231
  Здравейте момичета .
  Много ми се идваше и на мен , но... няма начин ще имаме гости .
 В петък си направих изследвания и в сряда ще си видя резултатите.Дано са наред Praynig
 Що се отнася до корекчетата моето вече е доста големичко Embarassed
 Като се върнете  от срещата  да разказвате,това се отнася и за пловдивските мами Naughty
 А сега лек ден от мен Hug

# 232
  • София
Здравейте,
така съжалявам, че пропускам поредната среща. Писна ми с това лежане, но се опитвам да си представям, че сега ми се е паднала дълга и приятна почивка, в която мога да прочета някоя и друга книжка. Добре, че времето се оправи. Мама ще идва и ми е обещала да ми озелени терасата с петунии и други летни цветя, а мъжо предложи да ми купи шезлонг да си почивам на терасата. Ще се получи прекрасен домашен затвор. Mr. Green Важното е бебчето да е добре, от сега трябва да свикваме със саможертвите.

Току що ми купиха Книга за бъдещата майка и Бременността седмица по седмица. Ще ви споделя впечатленията си по-късно.

# 233
Здравейте мами.Искам да ви попитам на някои от вас казали ли са пола на бебоците до сега?

# 234
Здравейте мами.Искам да ви попитам на някои от вас казали ли са пола на бебоците до сега?

има доста мами, които вече знаят пола на бебето си, споделиха радостта си с всички нас във форума  Peace

# 235
  • София
Малееее,как се успах,не е истина  Sad
Мамите от срещата да разказват  Praynig

# 236
  • София
sisilia, поспаланке, ние те чакахме, а ти си спинкала, така ли, бързо да се засрамиш  Laughing шегувам се!
Срещата беше интересна и полезна, поне за мен, радвам се че се запознах с част от октомврийските мами! Имам се и мечтаното календарче на Еврофутбол! Надявам се скоро да се видим пак.
благодаря много на сиси, която сподели сандвича си с мен  Hug  Hug  Hug
ina.gg, ти и половинката ти бяхте далече от нас, да не си се обидила, мила  Embarassed

# 237
  • София
 Embarassed Засрам  Embarassed

# 238
Ох аз чак сега се прибирам. Хората почиват в неделя, а аз ходя работа да върша. Иначе беше много приятно на срещата Simple Smile Утре съм на доктор сутринта и ми е малко нервно. Стискайте ми палци всичко да е ок с бебо.

# 239
Ох аз чак сега се прибирам. Хората почиват в неделя, а аз ходя работа да върша. Иначе беше много приятно на срещата Simple Smile Утре съм на доктор сутринта и ми е малко нервно. Стискайте ми палци всичко да е ок с бебо.

Всичко ще е ок, няма да се притесняваш  Hug
А като си го видиш и как мърда и съвсем ще ти олекне на душичката и едно такова щастливо ще ти стане  Hug Стискаме палци всичко да е наред  Peace

Общи условия

Активация на акаунт