ОКТОМВРИЙСКА мама хапва таратор, а месото й мирише на обор

• 13 241
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро Laughing
  Не мога да седна да пиша , Embarassed моето дете хич не ме оставя Close и сега ми натиска клавиатурата
shareez от опит знам,че нищо няма да му стане Wink Laughing ако се подстрижеш.
 Аз чаках така с моята девойка и не се стригах Mr. Green но накрая не издържах и отидох.
 След това на прегледа като отидох преди да родя то момата ми беше станала момче Laughing
 Така,че смело на нас сигурно от това ни порасна Joy
  Много се радвам за мамите които знаят пола,и аз се надявам да видим на 15ти.
  Лек ден да ходим на разходка,че пощуряваме вкъщи.

# 121
............Имам въпрос към мамите ,които имат дечица и са момченца-подстригвахте ли се по време на бременността? Mr. Green
Знам ,че това са бабини девитини ,че ще му отрежеш нещо си ,но още немога да се престраша да се офъкам ,а вече наистина имам нужда smile3511Дайте съвет моля Praynig

Никози беше казала, че през нейната бременност се е подстригвала и боядисвала, а младежът й, даже напротив, има си всичко, даже и в повече.
Аз пък знам, че не пишлето, а от акъла му си щял да вземеш, ако се подстригваш.. Ама не вярвам на всичко това.

А пък за дрешките, знаете ли колко хора ще ви подарят като родите и идват да видят бебето... Почти всеки носи дрешка, която след 2 месеца вече е доста малка. Моето докато е малко, ще е "бебе втора употреба", т.е. ще носи дрешките на батко си, та дори и от различен пол да са...

# 122
  • София
Добро утро!
Кога пък и успяхте да се скарате?! Shocked
Аз от снощи имам едни сртялкащи остри болки в средата на матката и се чудя какво става. Да не би да е от разпъването й? Не са редовно но от време на време като ме сртелне и изпадам в паника. Пих нош па и лежа, надявам се да отмине, че много мразя да се главоблъскам какво става. При вас случвало ли се е?

# 123
Добрео утро и от мен.
По въпроса за постригването, аз всеки месец се постригвам и не смятам да си оставям косата да ми порастне до земята... плюс това, това си един вид хигиена и поддържане... още повече че идва и лято, как се виждате с дългите коси?

# 124
Добро Утро!
Много усмивки ви желая в този облачен ден Grinning
В неделя няма да мога да дойда, и тази среща ще пропусна, но пък се надявам че ще има и други , на които ще се запознаем, вече с по-пораснали кореми.
Откакто излезе тази темичка, вече за трети път с нощи правих таратор Joy

# 125
А за подстригването- до октомври има страшно много време, парещото слънце така ще ни изгори косите (особено на тези които се боядисваме), че направо си е изтезание за милата ни косица, ако не и подрязваме поне връхчетата.

# 126
feel_u, извинявай, че чак сега отговарям за доц. Балев. И аз искам при него да ходя, но записванията са много сложна работа. Стават само в петък рано сутринта и имало много чакащи. Иначе прегледите май са в понеделник следобед до 18 ч. За цена не мога да кажа със сигурност, но май е 30-40 лв. Не съм ходила, говоря само чутото от тук, от там. Аз се опитах да си запиша час по телефона, но никой не ми вдигна и сигурно по-нататък ще отида. Ако ти знаеш повече подробности, сподели, моля. Simple Smile Успех.

А за темичката...само аз ли не ям кисело мляко? Simple Smile Изтръпвам всеки път, когато погледна заглавието. Ама на вас да ви е сладко де. Simple Smile Усмихнат ден на всички!

# 127
Добро утро Simple Smile Днес станах малко по-рано /не както всеки ден в 11  Embarassed/  Смятам да се засиля към офиса да поработя. Понеделник съм при моя доктор и много се вълнувам, не съм виждала бебо от 4 седмици. Тогава ще се разберем и за ФМ и за БХС. Изобщо много неща редстоят Wink

# 128
  • София
Здравейте!

И аз снощи ядох таратор и се наядох само с него, а мислех да ям куп други неща.

Днес минах да питам как са ми изследванията, казаха, че всичко е в норма, но пък искам да знам подробности - например колко ми е хемоглобина и др. такива. При следващата консултация ще разпитам лекарката.

Ура, днес е петък!

# 129
feel_u, извинявай, че чак сега отговарям за доц. Балев. И аз искам при него да ходя, но записванията са много сложна работа. Стават само в петък рано сутринта и имало много чакащи. Иначе прегледите май са в понеделник следобед до 18 ч. За цена не мога да кажа със сигурност, но май е 30-40 лв. Не съм ходила, говоря само чутото от тук, от там. Аз се опитах да си запиша час по телефона, но никой не ми вдигна и сигурно по-нататък ще отида. Ако ти знаеш повече подробности, сподели, моля. Simple Smile Успех.

А за темичката...само аз ли не ям кисело мляко? Simple Smile Изтръпвам всеки път, когато погледна заглавието. Ама на вас да ви е сладко де. Simple Smile Усмихнат ден на всички!

Капучино, имам свежа информация от днес по този въпрос! След 30 минутно звънене едновременно от 2 мобилни, най-накрая се свързах, но късно...  Sad За другата седмица няма часове. Причината е, че Балев ще преглежда само в сряда. Иначе преглежда в понеделник, сряда и понякога петък от 16 до 19 ч. Така че, остава да звъним другия петък. Да знаеш само, че се звъни от 8 сутринта нататък и часовете свършват много бързо. В 9 ч вече няма да има часове.
Един съвет от мен - недей да звъниш от мобилни, защото тъкмо си се свързал по единия телефон на единия номер, звъниш и като мине една минута, връзката прекъсва, много гадна работа, случи ми се 4 пъти  #2gunfire Аз просто нямам домашен и не мога толкова рано да звъня от стационарен....

# 130
  Добро утро и от мен!!!!
shareez  Аз съм майка на 7 годишно момченце,което смея да твърдя е много добре в тази част на тялото заради която те е страх да се подстрижеш.Подстригвах се и се боядисвах през цялата бременност(все пак ние сме жени и независимо,че сме бременни не значи че трябва да ходим като плашила по улиците).А смея да твърдя,че и никак не е глупаво мойто момченце даже напротив,чак прекалено много ми го хвалят в училище например,а и не само там.Така,че изобщо не се притеснявай,ами действай смело,КРАСОТАТА И УСМИВКИТЕ  ЩЕ СПАСЯТ СВЕТА!!!!!!! Grinning

# 131

Аз пък знам, че не пишлето, а от акъла му си щял да вземеш, ако се подстригваш.. Ама не вярвам на всичко това.

А пък за дрешките, знаете ли колко хора ще ви подарят като родите и идват да видят бебето... Почти всеки носи дрешка, която след 2 месеца вече е доста малка. Моето докато е малко, ще е "бебе втора употреба", т.е. ще носи дрешките на батко си, та дори и от различен пол да са...

И аз така мисля да процедирам, само ако е момче едва ли ще му сложа розови дрешки  Laughing. Но пък бебешките дрешки, които имам са си неутрални повечето.... така че не мисля поне за сега да купувам нещо. И е абсолютно верно, че почти всеки, който идва да види бебето носи дрешки, просто защото на такова малко бебе няма какво друго да се вземе....   bouquet
Лек ден на всички!

# 132
Добро утро!
Кога пък и успяхте да се скарате?! Shocked
Аз от снощи имам едни сртялкащи остри болки в средата на матката и се чудя какво става. Да не би да е от разпъването й? Не са редовно но от време на време като ме сртелне и изпадам в паника. Пих нош па и лежа, надявам се да отмине, че много мразя да се главоблъскам какво става. При вас случвало ли се е?

И при мен беше така снощи - ниско долу нали? А също започна да се появява и познатото усещане все едно ме разтягат отдолу. При мен и предния път беше така и мисля, че е нормално, но днес ще отида на лекар, тъй като вчера не ви казах, ама мъжо /без да иска, естествено/ ми стовари 14 килограмово дете рано сутрин върху лявата страна на корема /бях в странично положение/ и не знам дали болката няма връзка с това.

А снощи да не ви разправям как съм се ядосвала с едни наши познати, които едва ли не ме изкараха параноичка, че ще ходя на фетална морфология при добър специалист. Няма да ви описвам подробности, че пак започвам да се нервя...ама съм решила вече тези неща да ги казвам само на най-близките...

# 133
....И е абсолютно верно, че почти всеки, който идва да види бебето носи дрешки, просто защото на такова малко бебе няма какво друго да се вземе....   bouquet
Лек ден на всички!

Знаете ли какво правят във Франция когато се женят? Дават на всички поканени на сватбата адрес на един магазин, а в този магазин оставят списък на всичко, от което имат нужда. Така, всеки, който иска да купи подарък на младоженците, отива в магазина и си избира какво от списъка да купи. Естествено, това, което вече е купено от друг, се задрасква и отпада.
И аз пробвах да направя нещо подобно с някои познати. Дадох им списък от какво още имам нужда, ама без да съм избирала магазин. Та получих подаръци като таблетки за стерилизация, поставка за вана, шезлонг и др... Щото... аман от дрешки Simple Smile

# 134
  • София
feel_u, благодаря, че ми обърна внимание  bouquet Когато ти се случва за първи път и незнаеш какво става е доста стресиращо. Пробожданията ми започнаха след като се смях до разреваване снощи. Дали от рязкото разтрисане на корема се получи. Наали в сряда бях на преглед и всичко беше ок, като изключим че трябва много да се пазя заради ниска плацента. При доки, която ме следи имам час за 21.04 и не мислех пак да я притеснявам излишно. Защото всеки път когато й се обадя с въпрос ме вика да ме прегледа. Сега изпих още едно нош па и да чукам на дърво не се е повтаряла скоро болката.

Общи условия

Активация на акаунт