Music Idol 2 - 10-та тема

• 25 914
  • 600
  •   1
Отговори
# 480
  • Ланкър, планините Овнерог

Като е дебелинка, определено изглежда по-младолика.

Или тази снимка е стара, или тази жена изглежда по един и същ начин от години насам. Но определено с дълга коса и грим е доста по-женствена

# 481
  • София
От юли миналата година е.

# 482

Ми значи се е консервирала до бременността  Mr. Green.

# 483
  • София

Ми значи се е консервирала до бременността.

Е, тя на тая снимка трябва да е родила.

# 484
Че какво лошо има човек да ходи на фитнес, ако е над 40 newsm78
Според мен Деси Коева изглежда фантастично сравнено с преди около 2 години. Лицето си е лице и е божи дар да изглеждаш с 10 години по-млад. Имам доста съученички и състудентки, които още на 20 изглеждаха на 30 и т.н.

# 485
  • София
Шегичка, бе, Лени, освен това, тя каза, че е на 35, а не на 40.

# 486
.... Имам доста съученички и състудентки, които още на 20 изглеждаха на 30 и т.н.

Че то има доста тийнейджърки, които изглеждат по-стари от мен-намазани, наточени.... ooooh! А иначе спор няма, че Веси Коева сега изглежда много по-добре. То и за това трудно зацепих от къде ми е позната.

# 487
Шегичка, бе, Лени, освен това, тя каза, че е на 35, а не на 40.

Peace Mr. Green
Не бе аз щото отскоро обитавам категорията 40 и...
И затова явно съм по-чувствителна по темата  Flutter Flutter Flutter
А и защото определено не се давам  Party Mr. Green
А пък предаването не можах да го хвана цялото хванах от там където и обясняваше какво да яде, не знам колко съм изпуснала.
А иначе Деница ще е супер ако свали едни 20-25 кила.

# 488
Бе какво значение има колко кила е. Тя е талантливо и чаровно момиче. Това е по-важно. Аман от тия рамки. Ей, Марлон Брандо и в дебелите си години пак е атрактивен.

# 489
Бе какво значение има колко кила е. Тя е талантливо и чаровно момиче. Това е по-важно. Аман от тия рамки. Ей, Марлон Брандо и в дебелите си години пак е атрактивен.

sladka hapka Не ме разбирай погрешно - моите любимки от жените са Деница и Пламена. Е Пламена отпадна, така че сега яко стискам палци на Деница. Тя е супер чаровна и много музикална, но наистина ще спечели ако отслабне. Самата аз свалих миналата година 12 кила и просто не мога да опиша какво е чувството. А тя има нужда и от визия, все пак хората възприемат и това. За нас които седим зад ПС-тата не е толкова важно \ или по-скоро е важно за нас самите\, но за нея ако иска да има бъдеще е важно.
Супер е Деница!
Така че коментара ми е породен само от симпатия към Деница!  Peace

# 490
  • София
Деница пее страхотно.
Ако трябва да съм честна, харесвам как стои пищната й фигура на гласа й.
Мацката ме възторгва абсолютно.
Не зная дали бих я харесвала повече, ако беше слаба.

Иначе, Лени, всички ще станем на 40 - някои по-рано, други по-късно и все ще ни се ще да сме красиви и във форма.
Тук за друго идеше реч, стори ми се, че мацката е на повече от 35, нищо повече. Май и аз ставам чувствителна на темата, че ей ги, виждам ги вече с просто око и моите 40 зад ъгъла Mr. Green

# 491
Момичета, извинявам се ако засегна някого, ама тази жена ( Веси Коева )на мен и сега не ми изглежда много слаба, имаше  доста катове покрай кръста и корем... някак не ми се видя фрапираща разликата между тях двете, е Деница  е по дебеличка, но никак не й личеше на тази мацка фитнеса, не знам...  стори ми се странно и даже попитах един приятел мъж, тази жена  слаба ли му се вижда, щот на мен не , ама рекох да не е  женска злоба това мойто................ макар че няма как да й завиждам, щото аз съм 54 кг а тя всякак е повече newsm78
Та питам, да видя на вас какви излеждаше откъм слабост Mr. Green

и да се има предвид, че определено съм й във възрастовата категория, та  не е щот съм млада и не й оценявам вида Joy

# 492
КЛОНКА да ти кажа много е гот. Честно казано възрастта от 32-33 до към 41 на колкото съм в момента, са ми най-хубавите години. Така, че спокойно  Hug
Оспамихме темата яко - сори  Embarassed Обещавама вече само за музика  Peace

# 493
  • София
И  на мен госпожата не ми се видя слаба, но явно тя е била дебела, затова и така изглежда.Сега е нито слаба ,нито дебела, а леко пълна.

# 494
Бегло гледах това предаване ,но Тома ме възмути с желанието си хване Евгени за косата и да го блъска  в земята .Изпълнененията на Иван ми се струват цвете покрай това желание за насилие.

Общи условия

Активация на акаунт