Ученици пребиха учителка, заплашват я с изнасилване

• 35 219
  • 544
  •   1
Отговори
# 90
Таткото спомена в репортажите,че синът му е отслабнал за няколко дни с 3 килограма,здравословното му състояние се влошило -възпалил му се синузита ....и всичко това от стреса на който бил подложен от учителката във въпросния ден и побоя от нейна страна, който се е наложило да понесе....... Whistling

Много ми е любопитен процесът на еволюция от лидери в яслите и детските градини до дебили в гимназиите. Много!  Thinking
Едно и също поведение, а го наричаме с толкова различни думи!

Може и крайно да прозвучи, но мен ако питате бащата на момчето е за бой.
Точно защото още от яслена възраст намираме оправдание за всички постъпки на децата си се стига до подобни ситуации. Не даваме и косъм да падне върху им, колчем пък някой друг им направи забележка за поведението им или се опита да ги 'възпитава' го насмитаме моментално...

# 91
Да, права си, напълно, абсолютно и безусловно.
Винаги що се отнася до другите...
Спомням си една тема за детските ясли, дето само Бу не се намеси, защото нейното дете явно не е от лидерите в групата...
Натам си прося БАН...

# 92
Сийке, не мога да разбера що за  внушение правиш. Че детето ми, с любезното ми съдействие, неминуемо ще се превърне в дебил?!

Кравке, искам да кажа, че това са нашите деца. Не твоето, не моето, нашите!
За две години и половина се начетох на възмутени/потресени/бесни родители, които не дават прашинка да падне върху съкровището им, които цитират наизуст разни псевдопсихологични трудове от рода на "Как да възпитаме лидер", които носят от девет кладенеца вода да оневинят абсурдното поведение на децата си, но които в крайна сметка са прекрасни възпитатели, а чуждите деца са такива и онакива. Няма да се учудя, ако родителите на въпросните дебилчета не пишат тук и не се хвалят колко прекрасни и възпитани деца имат.
Също искам да кажа, че там, където отиват повечето от вас, някои от нас се връщат.  ( Mr. Green Wink Laughing ). Всички се радваме на невръстните си рожбички и вярваме в какви прекрасни хора ще се превърнат те, докато някой слънчев ден не пуснем тема "Бясна съм, учителите са нарочили детето ми" в която дълго и напоително обясняваме как го тормозят и се заяждат с него, а то какво, ми дете е, така си изразява любовта като бие останалите...   Rolling Eyes
С две думи, приканвам безгрешните, преди да хвърлят камъка, да се позамислят доколко са такива. Че не ми се рови из онази тема  да сравнявам никове...

# 93
Отдавна е писано "Който жали пръчката, не обича сина си"
Този татко си е спестил пръчката ама като гледам синчето, скоро таткото ще яде от сина си пръчка.

# 94
Отдавна е писано "Който жали пръчката, не обича сина си"
Този татко си е спестил пръчката ама като гледам синчето, скоро таткото ще яде от сина си пръчка.

И обществото ни жали пръчката. bowuu

# 95
  • Бу-у-урга-а-ас

И обществото ни жали пръчката. bowuu

Защото е по-лесно да се гледа сеир и да се коментира по седянки, по съседски и по форуми, отколкото да се изрази ясна позиция подкрепена с действия.
Не знам колко на брой са темите за насилието над деца в училище и в градините. Само дето са малцина родителите извървели целия път за решаването на проблема. Говоря за жалби, писма до инстанции, медии и т.н.

# 96
http://www.plovdiv-online.com/goreshti-nowini/prokuraturata-se-z … itelniya-teh.html

http://www.plovdiv-online.com/wideo-materiali/uroci-po-angliiski.html ВИДЕО!

Спестете си коментарите. Грозното е грозно, независимо от това дали е дело на деца, пубери, възрастни. Гнус ме е, че съм българка. Последната седмица съвсем ме хвърли в оркестъра. Ще емигрирам! Sick

# 97
Тия изродчета заслужават един як бой... а не да се показват по телевизията и да се правят на ангелчета...

# 98
  • София /Абсурдистан
Тия изродчета заслужават един як бой... а не да се показват по телевизията и да се правят на ангелчета...
То и родителите им заслужават същото...

# 99
 Трудно е да си родител, дано имам дарбата и търпението, да възпитам детето си като истински човек, а не като дебил, като тези малки помиярчета.

Последна редакция: сб, 12 апр 2008, 00:31 от Cweti

# 100
Правилно е да се потресеш от подобни новини   #Crazy   
На къде вървят тези деца и стават все по зле  Thinking 
С риск някой да ме оплюе ама твърдо си мисля че при някои деца голяма роля за това как расте и се възпитава детето имат родителите  Crossing Arms   Защото има и такива за съжаление  Tired а и зависи в каква среда ще се набърка /приятелите/ детето
Как ще си пусна детето на училище щом средата там е толкова враждебна  Thinking 
изобщо няма кой да те оплюе, даваха бащата на момчето, човекът се правеше на ядосан и съскаше как ще ходи в съда да защити детето си  ooooh! възпитание и чудо, другото момче самО си каза, че заслужава наказание, осъзнало го е, а онзи ми ти баща ще си защитава хулиганчето . . .

# 101
Какви деца са тези? Дебилчета и лигавета.
Безнаказаност се шири в училищата.  И не само там. Цялата ни държава е такава. Анархия.
Трябва да има наказания. Сурови. Учителите трябва да имат по-големи права. Така мисля аз.

Нямала учителката подход. Не могла да ги контролира. И така да е, нямат право да посягат.
И едно време се е случвало някой учител да бъде мразен, ама единствено се говореше между учениците срещу него.

# 102
  • София
Цитат на: ana karenina
не сте гледали , а изказвате мнения ...тинтири минтири
ГледахМе го и повторихМЕ и ни се доповръща за сетен път. Не е и нужно да го гледаш за да сметнеш, че такава ситуация е недопустима най- лошото, е в много случаи тези лекенца не смеят да гъкнат вкъщи, щото видиш ли ще има подобаващи рестрикции и намират училището като идеален отдушник. Така възмутеният татИ, би ли допуснал такова поведение вкъщи?!

# 103
 Thinking Още се изумявам от самата себе си как аз не пребих една учителка по френски език тази година първият срок. Имах оценки за четворка,а тя ми каза,че се колебае между 2 и 3. Когато я питах защо, тя най-нагло в лицето ми заяви "ми има нещо,което ме кара да го направя".  Thinking  Брей да му се невиди,аз пък се очудих кое е това нещо,което ме спря да не и докарам комоцио?  newsm78
Както и да е.
Учениците са дебили. Така е.

# 104
  • При семейството си

И аз се изумявам, да ти кажа. Ама как, тази там /учителката/ за какво е сложена, че ще решава и какви оценки да ти пише, че и уважение ще изисква?!  Виж сега, ти не си я пребила, но помоли някой съученик, мама и татко, те може и да го сторят. И един съвет от мен...тепърва, когато се изправиш пред някаква, според теб, "несправедливост" в живота...продължавай в същия дух...това е единственият и правилен начин за справяне със ситуацията.  ooooh!
А сега сериозно, не знам дали си наясно, ама за подобни постъпки се носи и наказателна отговорност, та на такива като тебе и онези от клипчето мястото ви хич не е в класните стаи.

Общи условия

Активация на акаунт