Чакаме СЕПТЕМВРИ вече да гушнем малкото човече

• 10 128
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, мами! Аз вече спрях да ходя на работя, че много нерви...и вече ще се включвам по-често.
Е ,това легълце, дето го препоръчва Шоколад не мога и не мога да го видя. Не ми се отваря линка и това е! А всички толкова много го хвалите, че любопитството ми ме гложди на ен-та степен smile3515.
Иначе, като ви чета и ми прави впечатление колко разбрани и ориентирани мъже имате, което е много, много хубаво нещо! Ама като ги сравня с моя и леко казано ми става лошо Simple Smile. Моят мъж ми се струва толкова не наясно с това, което се случва (бременността ми, факта че очакваме друго човече в откаченото ни семейство), че определено ме плаши. За него....аз да съм добре е важно, пък какво се случва вътре в мен хич не се сеща. Като му говоря за бебо (ако не е нещо сериозно, ами просто така ежедневни усещания...все едно си говоря със стената) Не е истина просто! И му казвам, а той - "ама не е така...какво искаш да направя. за да се чувстваш по-добре?" Ами...то аз каквото и да искам, като не му идва отвътре си личи...а и една по-чувствителна бременна мацка усеща нещата от километри... Та определено ме тревожи тази ситуация. Моля, ако има и други мами с татковци за първи път, да споделят дали им се случват подобни неща. Ако не - да предприемам строги мерки  341uu

# 211
Рени, аз като една черна станция да споделя за Шейново... Но това така или иначе се случва вероятно навсякъде. Просто споделям, за да се знае. Преди няколко години бях в Шейново на преглед при препоръчана лекарка / не помня коя  Thinking/ и тя ми каза ,че съм имала киста на яйчника и да се приготвям до две седмици за операция. Ще ме режат. Даде ми снимка от ехограф и т.н. Тогава съм била на около 19 г. и много се изплаших. Взех си аз снимката и право при две други докторици - едната /пак препоръчана в Бургас, така се случи, че бях там/ и другата - в Майчин дом. И двете ми казаха, че не само не съм за рязане, но и няма какво да се реже.  Thinking Направо ми се изправи косата как щях да отида и да ме подготвят за операцийка.  Shocked
Не знам, просто трябва да се внимава...  Аз още се троумя къде да раждам  Thinking Навсякъде си има минуси и плюсове.

# 212
Еее, значиии. Нито картинката ми излиза, нито лентичката... Защо така ?!! Аматьорска работа е това моето Simple Smile

# 213
Момичета запазих си час в понеделник за 17 часа.Отивам и да ми пуска там всичко каквото трябва защото ми е много притеснено,не искам нещо да навреди на бебока,особено ако е цистит направо не знам дано да може да се лекува сега с някакви хапчета че то и с лекарствата трябва да се внимава,ох благодаря за съветите на всички,дано да не е нещо страшно в интерес на истината нямам някакво силно парене съвсем лек дискомфорт ама си стига за да ми светне лампата че нещо има.Айде стига съм ви занимавала Hug Hug Hug Hug

# 214
Ние вчера с Луси бяхме на отворените врати в Шейново показаха ни болницата разказаха какво ни предстой и честно казано на мен ми хареса болницата изглежда прилично. Детското отделение е оборудвано добре, акушерката която ни развеждаше беше много мила.

Мдааа, а не ви ли показаха как като са само две акушерки на смяна и не могат да докарат всички бебета на майките им казват, че асансьорите не работят... А на бебетата дават АМ от бутилка като ги "зареждат". Вътрешен термин Wink който се характеризира със специфично подпиране на шишето, обръщане на бебето и оставянето му да се нахрани само в леглото... Не, че навсякъде не хранят така в общите отделения, но да кажа..
Други забавни случки искате ли, щото имам още Wink
Мона, на моя мъж му е второ и пак не гали пупката и не й говори. Казва - нали като се родят ги гушкам и играя с тях... и аз какво да кажа... Ми така е - грижи се за дребната.Дори като бяхме на конгреса сам си я гледа два дни... И аз искам да ми гуши пупата и да пее на бебето, ама като няма - няма Rolling Eyes

# 215
Мамита привет от мен
Иринка да ти е честит малкия мъж   :bouquet:4ма ще се редят да те обичат и обгръщат с внимание иххх мечтата на всяка жена   bouquet
Аз сега се прибрах от доки!!Каза че всичко е наред с БХС  Hug съвсем се успокоих за това
Само че в урината имам Кетотела и БИлирубин newsm45предишния месец е било много по-малко но този се е увеличило! smile3511за сега каза мнооогооо течности бира чайче И в никакъв случай минерална вода а само чешмяна!!!Минерализирала бъбрека а сега явно той не е наред и там ми е слабото място smile3518За сега каза да не се притеснявам но ще следим ситуацията!!!другата седмица съм на Микробиология!!!знам си че и там ще има гъбки но поне да започнем да ги лекуваме!!Ох мамита има ли някоя от вас подобен проблем с урината че се притесних??? newsm45
бебо не сме го гледали на ехографа така че другия месец ще разберем пола-Аз ще остана последна дето не си знае пола на детето!!!НИщо де то да е живо и здраво

# 216
Мирка споко и мен в понеделник ме чакат прегледи и аз до сега се оплаквах ама ще се справим някак щом лекаря ти те наблюдава и ти е казал какво да правиш значи нещата са под контрол,знам че няма да се по спокойна като ти говоря така,само ти си знаеш колко ти е притеснено,но вярвам че скоро бързо ще се оправиш а май доста често съм го чувала тоя проблем.А за микробилогията не се тревожи може и да не са лоши резултатите нищо не се знае.Ох и мен ме чакат изследвания с това парене мамата си трака ама какво да се прави явно има организми податливи на такива неща,ще се лекуваме и това е Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 217
Мирка, в предишната отчетна имаме една маминка, дето вчера роди второ бебче, а е само с един бъбрек. спокойно! Няма страшно. Не, че нещата са съвместими, но ей така, за да се успокоиш да знаеш, че има и по-зле.
Аз предния път направих пясъчета и в послените месеци ми беше доста проблемно ходенето до тоалетна, да не кажа, че болките бяха съпроводени и с контракции, та току си мислех, че започвам да раждам.
Тъй че - наблюдавайте си нещата и споко Hug

# 218
Mona_mom, ние ставаме мама и тати за първи път Simple Smile Още в началото предупредих мъжа ми, че ще съм адски емоционална и ще има случаи да плача, да се смея без причини. Не че го е разбрал де Wink като му ревна, той като се зарастрои какво ми имало...иначе аз постоянно му говоря всичко което се случва с мен и бебето, така ми е приятно искам да участва във всичко. мисля че му е интересно, но примерно мъжете явно разсъждават много странно в сравнение с мамите. водя го с мен при лекарката - първия път, всъщност май всеки път онемява, само зяпва монитора и се усмихва и така му се радва. три пъти вече го е виждал и доста се развълнува. на мен лично и той ми е интересен как преживява бременността, в началото се шегуваше, че не било честно сега съм щяла да обичам бебето повече отколкото него. мисля че даже малко ревнуваше, къде на майтап къде наистина Simple Smile иначе говори на мини издатинакта ми на корема още от началото и го целува - преди му обясняваше как щяло да играе бокс и да пият бира двамата, сега на тати принцесата Simple Smile
искам да кажа, че и те милите, въпреки че като се изнервя всичко на мъжа си си изкарвам, го преживяват по някакъв свой начин и ми се струва, че затова след раждането татковците са най-шокирани и не могат да повярват. предполагам мамите с опит ще могат повече да кажат Simple Smile
 Hug това не са някакви съвети и тем подобни, аз просто да си разкажа за мойто милото ми  newsm76

# 219
Сладурани здравейте!
Аз все влизам ама нямама много време ни да чета ни да пиша.
Много се радвам за Унадичка и за Unique и за Иринката. Ей май много сини гащи тази седмица. Ако някой съм пропуснала - съвсем неволно е.  Blush
Аз в понеделник съм на ехограф 3D за ФМ и се надявам да ми кажат и гащите.  Heart Eyes ох много съм любипитна. А пък да не ви разправям как колегите в офиса вече обявяват суми за басове какво ще ми бъде бебето.  hahaha
Като каза Рени, поразгледахме болницата и ни хареса. Чистичко е, съвсем прилично. Имат достатъчно апаратура и най-интересното от обиколката бяха 7-8 бебета които изкараха от асансьора докато минавахме. Цялата група се спряхме и онемяхме - поне аз. Та трябваше акушерката, която ни развеждаше да ни привиква да я следваме  hahaha
Ама те никак не са малки тези новородени бебета. И като си помисля, че и от мене ще излезе едно такова и си викам - никак не е лесна тази работа. Открих топлата вода, нали? smile3532
Мерлинката, това навсякъде може да се случи. И мен искаха да режат и ми го потвърдиха на няколко места, не на едно. Но аз не отидох и с тази бременост доказах, че не е имало нужда. Добре ча съм си своенравна. Колко пъти досега ме е спасявало това Crossing Arms

# 220
Момичета искам да питам в коя седмица е най добре да се прави ФМ. Аз чета противоречиви мнения, някой казват 20 други 22 а някой твърдят за 24. И аз се чудя за коя да се запиша newsm78

# 221
аз ще съм в 21 седмица и 2 дни за Голямата ФМ
иначе досега са му гледали също и мерили органи, крачета, главичка

# 222
Мен ме викат в 19-20 седмица не знам за другите явно лекарите имат различни мнения но не мисля че е фатално разлика от една две седмици Peace

# 223
Мона, мъжете не могат да ги усетят тия неща като нас, защото сам и ммного абстрактни и далечни! После като се роди бебето, ще видиш, че ще се обичат и ще си се занимават заедно. И моят мъж никога не ми е галил(е, един-два пъти, може) корема, нито пък е го е целувал или му е говорил, ама ела да видиш каква любов са с малкия!

Без да се правя на много знаеща за болниците в София, аз лично мога да кажа, че съм отвратена от отношението на част от персонала в Шейново благодарение на онова реалити сериалче по БТВ (Такъв е живота???, май се казваше). Не мога да си представя някой да ми вика или да се държи надменно, пренебрежително и подигравателно с мен, само заради това че раждам за първи път и незнам точно как да напъвам, например. Лично мнение.

Хехе, Луси, излизат и още как! Няма в нас да си седят, я!

# 224
Боже, нямате изчитане, ей! Naughty
Я, по-кротко с темпото, че скоро и заглавията ще са ни кът! hahaha
Добре дошли на ПАТЕ и Сънншайн! (след малко ще ви включа в списъка).
Браво на Уанда за новините! Ама аз не разбрах какво щъркелче да ти сложа, не бяха ли ти писали?
Ирина, ще те закича ей сегинка със синичко.

Общи условия

Активация на акаунт