Чакаме СЕПТЕМВРИ вече да гушнем малкото човече

• 10 129
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Момичета, да се отчета!
Вече се върнах от амниото. В 8,30 се бяхме разбрали с Д-р Мазнейкова, в 8.45 вече бях в колата за към вкъщи.
Стелла чакаше точно след мен, най-вероятно и тя е свършила отдавна.
За резултатите ми казаха на 22.04.08. Значи вече методът си е ДНК анализ.
На бебчо всичко си му е наред видимо - хубавичко го огледаха Heart Eyes
И сега най-голямата новина - моля за щъркелче със синя торбичка Heart Eyes
Какво да се прави - съдба.
Живот и здраве, през септември ще стана мъжка мама за трети път Hug
Обаче не почувствах никакво разочарование. Даже имам чувството, че съм си искала момченце пак. Hug Нали си е моето чавче - най-хубавото  Heart Eyes
П.П. Процедурата наистина вече е 350 лв.

# 196
Иринче, сигурна съм, че си си искала момченце Hug То при две... как тепърва да отглеждаш момиче Heart Eyes Hug
Да ти е живо и здраво, пък каквото - такова Hug Стискам палци за резултатите и на двете ви Hug
Със Стели се чухме. Няма да се видим, че директно тръгвали. Друг път ще си правим Джъмбо разходки.
На мен ми се щеше, ама ... хайде, де, няма ли някоя от вас да ми дойде в квартала и да се разхоооодим по магазините Grinning

# 197
Честито Ирина!!!! Аз ще се присъединя скоро като потретаща майка, със сигурност Wink

Добре дошла, Гери.

Асе, идвам...

# 198
  • София
Със Стели се чухме. Няма да се видим, че директно тръгвали.
Ние и двете се бяхме настроили за яко чакане. Нейното мъж щеше да ходи да си върши нещо извън София и да се върне. На моето му казах да отива на работа и, че ще му звънна. Добре, че по собствено желание поостанаха, та да си съберат женичките след 10 -15 минути Heart Eyes
Асенцеее, аз съм сериозен кандидат да ходим по магазините Heart Eyes Живот и здраве, като излезем по майчинство, веднага почваме  Hug И без това сме почти комшийки Grinning
Аз ще се присъединя скоро като потретаща майка, със сигурност Wink
newsm62 Аз лично нямам търпение да зарадвам Павчо - той толкова искаше малко братче Heart Eyes

# 199
Ей, Ирина, браво! Добре че сте минали бързо и се отчетохте да не ви мислим.

Лек ден момичета!

Забравих, Уанда честито за отличните резултати!

# 200
Първо добро утро,мамета Simple Smile .Ей,като стана и иzпратя на училище и на работа народа,първо тука поглеждам..Направо имам чувството,че тука си е друг свят(във форума де)..Мъжа ми даже каzа,че съм се раzболяла с тоя комп.Ама мен ми е добре,все едно имам сума ти приятелки,че и имаме zа какво да си говорим Wink .Радвам се,че ви има Hug
Иринка,честито zа момченцето  bouquet .Явно в мъжко царство ще живееш,дано на ръце те носят..Аz по едно време бях сигурна,че ще имам пак момче,ама май съм сгрешила..Така че,Шейли,божа работа Joy .Но ако поzнаеш,ще повярвам в шестото чувство..

# 201
Уандич много се радвам че са добре резултатите Hug Hug Hug
Иринка и Стели  пожелавам ви да изпитате от радоста на Уанда много скоро

# 202
Поздравления Уанде, дано и при мен дойде такъв резултат скоро. Пожелавам го и на всички други чакащи мами.
Пате, добре дошла. И аз съм за 25-ти.

# 203
Здрасти мамчета Flutter Пожелавам на всички лек и усмихнат ден! Peace

# 204
singing_girl, виж дали не е цистит, мила. То вероятно зависи от паренето какво е. Ама да не се вдигне нагоре към бъбреците /ако е това - надявам се  - не/. Аз често с цистита имам пролблеми, ама вече го разпознавам от първата болежка. Факир съм. Даже малко преди да забременея бях на антибиотик, а първите седмици - на ваксина /ама се оказа, че не е опасно, все пак я спрях веднага като разбрах/.  Thinking

Честито на всички за добрите новини от изследвания и щъркелчета!   bouquet

Добри дошли на всички нови мами.  Hug

# 205
Мерлинка аз есента имах пикочна инфекция пих антибиотик излекувах се ама дискомфорта продължи после пускаха ми микробиология излезе перфектна нищо нямаше,пусках стерилна урина и там нищо няма чисто. А на обикновената урина излезе някакво леко наличие на кръв в урината иначе и там няма следа от микорби.И на края лекарката ми стигна до извода че най-вероятно са песачинки те така раздирали и за това било това наличие на кръв в изследванията.Ама сега ще си искам направление за уролог да ми погледнат бъбреците поне да знам че ако са песачинки ще си ги изхвърлям и това е,иначе така само си вкарвам някакви филми за бактерии,гъбички и не знам си какво още #Crazy

# 206
Момичета здравейте,
много се извинявам за семките...   Hug леле въобще не се усетих, че за мамите, които са навън няма семчици  newsm51

Ирина, ти си една мнооого обожавана мъжка мама. Браво на теб .... колко мъже за които света се върти около теб   bouquet

Сега продължвам да чета и ще се включа отново Simple Smile

# 207
Ирина поздравления, че всичко е минало добре Hug
А за тези твои мъже какво да кажа... направо като си мисля какво е да си имаш три момчета... smile3508 и лигите ми потичат...
Това е, който си го може си го може...
Дано и Стелла да е добре и да се прибере жива и здрава!
Аз отивам да търся мляко, че Мари е решила, че трябва да прави крем...
Хубав ден момичета!

# 208
Здравейте момичета този път много ме изненадахте не съм влизала във форома от два дни и ви намирам почти на края на нова тема.
Добре дошли на новите мами и лека бременност.
Честито на всички който са видяли пола на бебчетата си  stork-boy stork-girl
Честито и на тези които са разбрали резултатите от така чаканите изследвания.
Ние вчера с Луси бяхме на отворените врати в Шейново показаха ни болницата разказаха какво ни предстой и честно казано на мен ми хареса болницата изглежда прилично. Детското отделение е оборудвано добре, акушерката която ни развеждаше беше много мила.

# 209
singing_girl, e, значи ни ти си знаеш... еми... добре е все пак да знаеш точно какво е.....

Общи условия

Активация на акаунт