за мамите от ПЛОВДИВ 15

• 18 028
  • 400
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Както нямаше коли, сега пък май станахме сто коли  Laughing Аз днес нямах възможност да им взема нещо, освен утре набързо нещо да измисля  newsm78

# 121
  • Пловдив
Момичета, прибрахме се от Нареченски бани. Децата са добре, много хубаво си играят на новите пързалки. Кофичките дойдоха малко, ама като не сме знаели да вземем повече, нищо другият път ще носим пак.
На връщане минахме за десетина минути през Асеновградския дом. Видяхме част от децата. Разбрахме че пак е станала беля. Ани и Мими от малките са се пили хапчета и в момента са във ВМИ-то. Ще гледам към 16ч. да отида да ги видя, дано да ме пуснат при тях.

# 122
  • Пловдив
Уфф- пак ли проблеми --- дано децата са добре  Praynig

Радвам се за децата от Наречен  Heart Eyes

# 123
  • Пловдив
До колкото разбрах децата вече са добре. Вчера са им направили промивка, добре че блистера не е бил пълен та не са успели да изпият много хапчета. Днес в дома ще им четат лекция за вредата от лекарствата.

Отчета за Наречен,
занесени неща:
50 бр. чаршафи а стойност 125лв.
Топки
Кофички
Банани
на стойност 55.30лв.
Курабийки от polinbg
Сок от Руми
Вафли
Пасти
от Еми и Доника
Дрехи, играчки и обувки от акцията.

Прибавям 2лв. към касата от ресто.

# 124
  • Пловдив
Отчета за Наречен,
занесени неща:
Курабийки от polinbg
Сок от Руми
Вафли
Пасти
от Еми и Доника

и Мариана
от мен бяха тарелките със сладки
 Heart Eyes

Наистина прекарахме страхотно. Добре че дойдох, заради едно боледуване щях да пропусна страхотно преживяване. 
В петък ще пътуваме за празниците и няма да съм в Пловдив, така че ако трябва да се вземат нещата, които съм заделила за няколкото деца тук в Пловдив казвайте, че забравих да го спомена днес.

# 125
  • Пловдив
И Марияна  bouquet
Поздравления за цялата бойна група днес: Доника, Еми и Нели, Марияна и Руми.

# 126
  • Пловдив
Момичета, извинявам се на всички, че не успях да дойда днес  Embarassed  Много ме е срам, обаче Виктор наистина изпадна в истерия и не успях да тръгна навреме. Добре, че има по-сериозни от мен  Wink
Имате ли снимки от Наречен?
Радвам се, че са добре Ани и Мими.
Ама и на тия жени в домовете не им е хич лесно  Rolling Eyes

# 127
  • Пловдив
Ани и Мими са добре. Пуснаха ме да ги видя, за което благодаря на персонала  bouquet Мими ходи по нервите на сестрите. Постоянно си пее и танцува и обикаля около системите, мушка се под маркуча и други такива магарии. Grinning
Всички имате много поздрави, Ани си поръча хубави обици с пръстен Laughing

Последна редакция: сб, 26 апр 2008, 15:43 от mili.m

# 128
  • Пловдив
Добре, че се възстановяват децата, кое е това момче, ще трябва да си поговорим с него, Ани можеше и да умре от такива хапчета #Crazy
С Каспър се видяхме, утре ще ми даде тел за къщата в Коматево и може в петък да мина да ги видя, а за Мария Луиза ще остане след празниците

# 129
днес наистина имахме много време с дечицата. Поиграхме си, полюляхме ги. Беше много хубаво! Heart EyesСъжалявам, че не моах да дойда и до Асеновградския дом. Но следващият път. Радвам се за двете момичета, че се възстановяват!

# 130
Радвам се, че в Наречен зарадвахте децата. Дано при следващото посещение да мога да се включа Embarassed
Знам, че все още не е намерена фирма, която да отремонтира сцената в асеновградския дом срещу събраната сума. Ако греша, ме поправете. Имам уговорка с фирма, производител на строителни материали, да помогнат с материали при ремонта от гамата, която те произвеждат. Но това ще стане когато бъде намерен изпълнител. Между прочем, предложението важи и за евентуални предстоящи ремонти в стаите на децата. Знам, че общината имала голям проект за цялостен ремонт на дома в Асеновград, но нямам представа докъде и как са стигнали нещата.

# 131
  • Пловдив
Обади ми се една жена от Кичук Париж, живее до събота пазара, иска да дари дрехи. Ще може ли някой на който му е удобно да и се обади до утре и да се уговорят да вземе дрехите.
Телефона е: 0894626834

# 132
  • Пловдив
Чак сега влизам - аз мога да й се обадя ако никой не го е направил  Peace

# 133
Момичета, Весели великденски прзници на всички !
Желаем ви от Пазарджишката банда много празнични емоции, пълни софри и повече счупени яйчица!

easter

п.с. Купихме за останалите 25лв от Черна перла сокчета за децата/  40бр. за 22.80лв/ Hug

# 134
  • Пловдив
Луда Яна , благодаря ти за пожеланията!
Присъединявам се към тях и пожелавам на всички весело посрещане на празниците, много хубави дни прекарани със семействата си!

Общи условия

Активация на акаунт