ЮЛСКИ бебешори '08(тема 37)

• 11 730
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
И аз съм с много бяла кожа, но не мисля да рискувам и да се мажа с кремове за изкуствен тен. Имам един такъв изостанал от миналата година,  но ми се струва, че твърде много химия има в тези мазила. Пък и проблем с разголването едва ли ще имам, защото с този целулит, за който писах, не мисля, че ще имам куража да се разсъблека по голи кълки Mr. Green.

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 12:24 от Астарта

# 91
  • София
Ще ми кажете ли на Вашите бебчета, като им слушат сърдечния ритъм, колко са им ударите в минута или въобще какви са референтните стойности за това за плода в този етап на бремеността, че си нямам никаква представа.

# 92
Пък и проблем с разголването не мисля, че ще имам, защото с този целулит, за който писах, не мисля, че ще имам куража да се разсъблека по голи кълки Mr. Green.
Хахахах, точно. И аз така. Един проблем ликвидира друг Joy Планирам да си ушия дълга ефирна рокля, за да се чувствам що годе хубава  Flutter

# 93
Нинче, тоновете на моето бебе на частния преглед, който беше преди около 2 седмици беше 143 на минута и си е нормално...преди това беше около 130  Hug

# 94
  • София
Ще ми кажете ли на Вашите бебчета, като им слушат сърдечния ритъм, колко са им ударите в минута или въобще какви са референтните стойности за това за плода в този етап на бремеността, че си нямам никаква представа.
На младия господин сърчицето прави 160 удара в минута. На предния млад господин правеше по 140. Мисля, че над 130 се счита ок, а под 120 може би, не съм сигурна, че има някакво страдание на плода. Това, последното, малко на изуст го пиша, някой да не се шашне, може би спомените ми не са верни newsm78

# 95
Аз моето бебе още не съм го чувала. тук пускат и правят записи чак след 30та седмица Sad

# 96
Аз по мойта беба знам, че много си зависи и как се е завъртяло бебето, за да се чуе хубаво. Ние понеже сме една и съща поза от доста време ( седалищно ) много по- трудно се чува, а да не говорим, че тя винаги започва да рита по уретчето, което я гледа...голям срам, голямо нещо  Laughing

# 97
Ninche, за мене истината е винаги някъде посредата! Това за диетата е безумно, то стана ясно, просто малко по здравословно го дай!

Мимичета мисля, че прекалявате наистина, просто ми писна да слушам колко сте дебели и да гледам снимки, които не отговарят на действителността! Ако искаде някой да ви каже колко добре изглеждате ок, просто питайте как изглеждате, а не да слагате надписи - "И ето дебелия ми задник" примерно! Моля, гледайте малко по-реално на нещата нама как да сме бременни и да сме си като преди, дето има една приказка "и оная работа в...и душата в рая"  Peace

Аз сега съм + 8.5 някъде ама не смятам че са много - с предната бременност съм била +9 на тия седмици. И въпреки това - общо 12 отгоре накрая.

а пък и е съвсем нормално тези, които са били по 47кг да качат малко повече - организма си иска запасите за бебето Peace

Напълно подкрепям!

# 98
Оф, много съм зле!!!

Майра, бъди щастлива и много обичана!!!

# 99
  • Sofia

И моето беше 140, лекарката каза, че сме съвсем в нормата.

# 100
  • София
Еййй, ама шестият месец верно е месецът на движението Peace От няколко дни просто не спира да ми подскача коремът, кога спи това дете, не знам просто Rolling Eyes
Преди малко обяснявам нещо тука на колегите и те всички ме зяпнали, а аз съм се опъъъънала едно хубавичко на стола и съм си изпъчила корема. По едно време се усетих, че ме наблюдават с такъв интерес не защото много умно говоря, а защото коремът ми не спира да мърда наляво - надясно hahaha

# 101
Belinda, гледката със сигурност е била много готина  hahaha И моят корем беше така преди...постоянно подскачане и се виждаше даже като бях завита, а сега вече сме по- кротки Simple Smile

# 102
  • Варна
Крис, разкажи за депресията, разхождахте ли се? Така исках и аз да дойда, но лежа  Tired
Защо ни ги няма бебчетата на 1 стр.  newsm78?
Появиха се  Embarassed.

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 13:46 от inka 26

# 103
  • София
Благодаря за отговорите момичета - на мен понеже вчера ми казаха 150 и затова реших да попитам, че си нямам никаква представа, а с каката хич не си спомням колко е било...

Катинче, както казах и по-горе - аз също не мисля да стигам до някакви крайности и ограничения - просто ще се опитам малко да се повъздържам от празните калории  Simple Smile Но вярвай ми, аз не съм от тези, които си описала момичета и не се вталясвам напразно - хич не ми пука, че пълнея по принцип, защото и с дъщеричката ми наддадох 35 кг. , но преди да забременея втори път пак бях 57 кг. при височина 1,71, но сега просто мисля, че на този етап на бремеността много съм наддала и с риск да не почне да ми пречи, реших това с новия режим Simple Smile

# 104
днес например закусвах корн-флекс, нося си в офиса краставица, домати, сирене и ябълки, а довечера ще си вечерям пилешко със салата.
Ninche , я не се излагай ..... то това си е диета .... аз преди да забременея се хранех по този начин  Rolling Eyes та това си е глад  Peace

Мимичета мисля, че прекалявате наистина, просто ми писна да слушам колко сте дебели и да гледам снимки, които не отговарят на действителността! Ако искаде някой да ви каже колко добре изглеждате ок, просто питайте как изглеждате, а не да слагате надписи - "И ето дебелия ми задник" примерно! Моля, гледайте малко по-реално на нещата нама как да сме бременни и да сме си като преди, дето има една приказка "и оная работа в...и душата в рая"  Peace

Katinche, че ако не споделим тук мислите си къде другаде ..... освен това /ще говоря за себе си/ за мен е фрапираща разликата от 52 на 70кг. Не ми стават старите дрехи, свикнала съм да виждам в огледалото нещо много по-различно от това , което съм в момента  newsm78 е да не съм съм с размерите на истински хипопотам  и в очите на другите изглеждам много добре , но не и според мен , а когато човек не се чувства добре в собствената си кожа никой не може да го убеди в противното.  Да бременните са красиви, закръглените ни коремчета, бузки, дупенца, ръчички и краченца са много секси за съпрузите ни , но това не пречи да си мрънкаме .... защото стреса и емоциите ни в момента са повечко от обичайното  Peace

Общи условия

Активация на акаунт