Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да избегна прахосването на място, когато пиша?
Кой термометър е подходящ за измерване на температурата на децата?
Какви са препоръките за борба с целулита по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да избегна прахосването на място, когато пиша?
-
Кой термометър е подходящ за измерване на температурата на децата?
За точно измерване на температурата при деца се препоръчва използването на термометър за ухо, който отчита бързо, обикновено за 1 секунда. Въпреки това е изключително важно да изберете надежден модел. Нормалната температура при бебета варира в зависимост от метода на измерване: ректално - 36,8-38°C, аксиларно - 35-37,2°C и ушно - 36,6-37,6°C. Когато избирате термометър за деца, добра идея е да се консултирате със специалист или да изберете препоръчан модел от други родители.
-
Какви са препоръките за борба с целулита по време на бременност?
Борбата с целулита по време на бременност може да бъде предизвикателство, но масажите с масажни дискове, мезотерапията, масажите с масло или кремове против целулит и упражненията могат да помогнат. Освен това увеличаването на приема на течности след раждането също може да бъде от полза. Важно е обаче първо да се консултирате с лекар преди да започнете каквито и да било процедури или прием на продукти за борба с целулита.
-
Какви са препоръките за избор на крем против целулит по време на бременност?
-
Какви са нормалните стойности на сърдечния ритъм на бебето по време на бременност?
...аз докато ви изчета, пък и докато се включа стана ракиино време
имала съм гъби преди години и знам какво е. та въпроса ми е да ги ползвам ли изобщо, много се колебая, той като че ли искаше да се застрахова, де да знам 

че то има различни видове гъбички, които се влияят от различни лекарства
той на боб ли хвърля за да знае какво е положението при теб
я му се скарай, ти да не си опитно зайче....
Обадих се, казаха, че имат - ще отида да разгледам