Номинации за най-голям муньо сред бившите гаджета!!!

• 182 421
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
лелееееееееееееее   кви неща прочетах тука не е истина..........................хахахахахахаха Stop Stop Stop Stop Stop Stop
всичко е истина............  само това за маркуча и х.. не ми хареса..........мъж съм и чета по препоръка на една приятелка..........и обещажам повече да не го правя...........защото хем ми е смешно хем ми е жал.................................... Joy Joy Joy  bouquet
поздрави на гаджето и по малкото гадже и цуууууууууууууууун-тя ще се сети  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 661
Имах един обожател с който започнахме да излизаме и на второто излизане иска да се запознае с майка ми ooooh!/все едно ще се женим/.Реших че не ми пасва и тактично му обясних че съм много заета и да не ме търси, аз ще му се обадя като съм свободна.Идеята ми беше той сам да се сети. Няма след два месеца идва да ме пита защо не му се обаждам newsm78

# 662
а при мен случката е следната излизах с едно момче, и се бяхме разбрали, че ще се виждаме само за секс и  първият път когато дойде у нас, звънна на майка си да и каже, че бил стигнал да не се притеснявала за него, като преди това и казал къде отива, та значи въпросния Муньо идва с един плик и аз се викам сигурно носи нещо за пиене и хапване, и го питам кво носиш и той ми  вика ПИЖАМА - не мога да спя без пижама Mr. Green Laughingр направо паднах незнам как не се изхилих насреща му. той идва  у нас за първи път с една едничка цел-секс и представяте ли си носи си пижамата!Секса мног о не го биваше, видях се още веднъж с него и повече не повторих не съм го и виждала оттогава отрязах го!

# 663
Еееееееееееееее,записвам се аз да следя темата, че такова чудо досега не бях виждала Simple Smile Като приспя малкия, ще чета, ще се смея Simple Smile

# 664
Тази тема трябва да се закове, сигурно има много новобранци като мен дето не са я чели, а това определено си е голяма загуба. Незнам от кога не съм се смяла така, трябват ми очила със чистачки, че от сълзи невиждам монитора. 

# 665
случката е с муньо на моя приятелка от ученическите години:
докато правели секс, баща и се връща ненадейно и те светкавично се обличат.
имаме среща с компанията и се чакаме на спирката- задава се муньо с бърза крачка, но накуцва някак на една страна и ни подминава без да каже нищо, само се усмихва
по-късно се разбра, че в бързината не е имал време да си махне презерватива и си е нахлузил директно панталоните отгоре

# 666
Хахахахах, е то онова ъъъъ, дежурно ли му стои вирнато? Щото предполагам от спека трябва да му е паднал и съответно гумата да се е изхлузила Simple Smile Боже,горките мъже Simple Smile

# 667
не зная как му стои, може би е паднало онова, но пак не е удобно да ходиш с панталон без гащи
сещам се още една случка:
гостува ми муньо и по някое време отива до тоалетната. бави се необичайно много. аз почуквам на вратата, да видя дали не му е зле нещо- а от той ми иска кибрит. нося кибрит, почаквам още известно време. замирисва на запалена пластмаса и се оказа, че онзи не е разгадал как да си натисне копчето на казанчето, за да си пусне водата, а се е опитвал да го завърти и то се е счупило. кибритът му трябвал, за да поправи стореното, като залепи частите с огън (не бяха залепени- само пообгорени)

# 668
и го питам кво носиш и той ми  вика ПИЖАМА - не мога да спя без пижама Mr. Green Laughingр направо паднах незнам как не се изхилих насреща му. той идва  у нас за първи път с една едничка цел-секс и представяте ли си носи си пижамата!

smile3532 newsm62 smile3532

# 669
е не знам дали е точно муньо или мухльо или нещо от сорта но реших и аз да споделя - а може и аз да съм била муньото. Имах връзка с един мъж 10 месеца - заживяхме заедно след втория месец а след около още два месеца ми призна, че е женен и има дете но живее отдавна разделен с жена си без да се е развеждал. Както и да е преживях го това нали си го обичах Sad(( Пък и той твърдеше така и го показваше по всякакъв възможен начин. Забременях ама той даже и тогава не направи сериозни крачки да се разведе - въпреки че забремяването изобщо не беше случайно. А на всичкото отгоре не беше сигурен, че го иска понеже не знаел дали ще сме се оправяли финансово. Та така накрая пък се оказа, че и плода е мъртъв - и така и не дойде да ме види в болницата. Та не знам кой от двамата е бил муньо вие преценете - добре, че е в миналото ми вече.

# 670
Ето и един Муньо ,вече в 3-тата възраст.Цял живот контролиран от мама и тате,заплатката вкъщи на мама,не ходи мама,с жени,че те само ще те използват и ще ти харчат парите...Та някъде към 40 лазарника младежа се сеща,че може би все пак е време да се задоми и къде-къде - ще си търси жена на екскурзионно летуванееее.Та там попаднал на подходяща мадама-с две големи деца,мърлявили се нещо и на него му харесалооо.Ще се жени!Прибира се у тях и съобщава на мама и тати,ате-ми тя не е честна,как ще я вземеш?А той-честна е,пусна кръв...Та така.Не е лесно да си девствен на 40(за него иде реч).Това ми го разказа зълва ми,за синчето си... Laughing

# 671
И аз се сещам, за един Муньо, само че той е Муньо на майка ми.
Беше си пийнал яко човека една вечер и се взел мноого на сериозно, вади пистолети, заплашва цялото ми семейство, тоя щял да гръмне, оня щял да гръмне, къщата щял да взриви.
На мен не ми издържаха дълго време нервите и се обадих на полицията. Тоя като разбра , че куките идват направо се насра, щото между другото и той беше полицай и все се бореше за повишение, ама нейсе.Явно се усети, че ще гледа повишението пак през крив макарон, защото това се води злоупотреба със служебно положение, а и няма право да вади пистолета без причина и се кротна... ама късно, лично аз посрещнах ченгетата и ги заведох при него, а на човека направо не му се вярваше  Shocked
Обиден от моето "предателство" на излизане от вкъщи , човека се сети, че килима в кухнята на баба ми е негов и се върна да си го вземе. Премести си масата, нави килимчето, нарами го, докато полицаите го чакаха и така с килима на рамо между двете ченгета тръгна към районното.

# 672
Момичета, не е истина просто - вчера колежката ми, като влезе в стаята и се уплаши - защо, вика, ревеш, станало ли е нещо??? А аз чета и хълцам ли хълцам, ама от смях - и не мога 5 минути да спра да й кажа, че нищо ми няма, просто много смешно ми е станало...
 Joy Joy Joy

Велики сте, а аз досега киснех само в здравната тема - сега от два дни не съм се вясвала там, само тук седя и чета.. Laughing

Та за моя муньо - Даниел се казваше и ми беше голямата любов за ония години - аз на 15, той на 27 - голяма разлика, ама - любоф.... Прекарах с него почти 5 години, искаше човека да се женим, ама за толкова време се бях опомнила, та се спасих набързо. Ще пропусна "дребните" провинения - че си деляхме сметките по заведенията, че нямало нужда да се гримирам в дните, в които няма да се виждаме (нали само за него го правя) и т.н. За двайстия ми рожден ден поиска да си разделим парите за подаръка ми - комплект авторско бижу. Платих си го сама, въпреки че той настояваше да казваме пред другите, че е от него. Сега просто не вярвам, че съм търпяла това, ама...
Майка му работеше нощни смени отвреме навреме - всяка вечер той я изпращаше на спирката (докато аз го чаках у тях), прибираше се, после пак излизаше да търси уличен телефон (нямаше тогава джиесеми, човека и домашен телефон нямаше...), за да й се обади в работата - пристигнала ли е без проблеми?
В дните, в които той си миеше косата - навън не се излизаше - мама казала, че ще настине. Беше нещо като ритуал - днес си мих косата и не може да се видим... (да припомня, че човека беше само на 30 годинки тогава)
Мама му сушеше косичката със сешоар - и пред мен го е правила, даже вкъщи не може да се седи с мокра коса... ще настине.
Когато на мама й трябваше да си купи обувки или чанта - той задължително ходеше с нея - да й помогне  newsm78. За хляб и мляко я пускаше и сама.
Обясни ми, че като стана 3-ти курс в университета, вече е време да родя първото ни дете. Ще си купим апартаментче и ще има стая и за мама там - да не се тревожа за нищо. Абе разтревожих се аз, особено като го усетих, че напредва с плановете за бебето още преди да съм станала 3ти курс...
И така - в момента, в който му обясних, че още ми се живее и ми се забавлява преди да създам семейство (бях прясна студентка), човекът ревна и каза "ти ако искаш се виждай и с други, но не се разделяй с мен" #Crazy #Crazy #Crazy
На което аз казах, че не съм била и нямам намерение да ставам курва, така че тия номерца с някоя друга да си върти. И си вдигнах чукалата.
Всеки ден благодаря на Господ, че се отървах!
А Даниелчо се ожени за американка и залетя в Щатите, като остави мама тук самичка - е тва вече трудно го повярвах, ама...

# 673
Темата е особено поучителна за майките на момчета  Grinning

# 674
  • При хората, които обичам
Темата е особено поучителна за майките на момчета  Grinning

Joy Joy Joy

Все си мислех, че тази тема ще отмре. Неее, неувяхваща е, муньовци да искаш Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт