Последва лекция за антропологичните и анатомични особености, които предпочитал
Иначе обаче можело да се виждаме само за секс
, но в квартирата му не можело, защото хазяйката - жена на около 75 години - щяла да ревнува

Последва лекция за антропологичните и анатомични особености, които предпочитал
Ами сигурно е бил почитател на артрита...
А ти си нямала артрит...значи не ставаш...
Минаха няколко такива, обаче никой не се спира на нашата маса. Тъкмо нещо се бях заблеяла и дойде един субект, който ни най-малко не отговаряше на описанието. Аз загубих ума и дума, той цяла вечер ми се слагаше, а на мен ми идеше да извия врата на моята приятелка.
До 3ч сутринта обикаляхме с него по дискотеки, той вече човекът решил, че ме е спечелил... Влизаме в колата и аз сядам на нещо - измъквам изпод дупето си една плюшена играчка и той съобщава тържествено "А, това е на сина ми". Стигнахме до нас, аз ще слизам вече, а той "Няма ли да ме поканиш?" и ме гледа като кученце
Аз побеснях, излязох от колата, а той смъкна прозореца, подпря се донжуановски и ми каза "Айде, тази вечер няма да те целувам, ама утре...
". Оттогава ми е звънял стотици пъти и не желая даже да вдигна телефона...
А моята приятелка все още е учудена какво не съм му харесала...

... Ето така свърши ромаса... Случайно го срещнах това лято с бремена жена, надявам се да му е приятелка, ама съмнява ме ... може и да му е излязъл накрая късмета 
... После това се повторило още два пъти - веднъж в асансьора на въпросния хотел в присъствието на други пътници и втори път в един нощен локал... Та приключи и холандската връзка бързо бързо....

ама то нас така или иначе ни знаеха и кучетата даже ... та ....
нещо не й се вързват събитията... Няма как Гого да е умрял там сам, изглеждал много сплескан и едното му оченце изхвърчало и от дупето му чравца навън ... Извинявам се за подробностите ...
) та се успокоил и така до деня в който се размирисало ... Не й казъл защото все се надявал да се намери Гого... Милата толкова се ядоса на всичко, че направо не знам как не го уби. После то не беше траур не беше чудо, че после съжалява, че е нашутала Вили. Даже пак се събраха за малко, но се разделиха като той си замина за Ямбол...Препоръчани теми