Днес я изчетох цялата!
Приятелите ми все ме бъзикаха за "парковите ми приятели" и си умираха да чуят някой нов бисер.
Обаче така стана, че той съвсем си загуби акъла по мен, докато аз нямах чак толкова горещи чувства... Лятото свърши и се прибрах в София, а той почна всеки уикенд да идва, за да ме види. Пътуваше от Бургас 7 часа с влак и какво ли още не се тозмозеше заради мен, пък на мен ми е ясно, че няма смисъл и решавам най-накрая да скъсам с него. Съобщавам му "радостната" вест и той като се тръшна и разстрои. Каза ми, че моментално получил страхотно главоболие и налягането в очните му ябълки станало непоносимо

реакцията.А сега за мой муньо-много се чудя за кой глупак от всичките да разправям,май един печели по точки-скъса с мен защото не съм му била на финансовото положение.И ми го каза право в окото.
Друг пък ходих с него 9 месеца 3 от които не сме се ни чували ни виждали,та с този екземпляр не се стигна до секс,той не оставаше да спи в квартирата ми защото:"какво ще си помисли мама за мен"ядеше постоянно при мен но винаги с неизменната реплика"мама не го готви така"
накрая му теглих една дълга и широка.Ако се сетя още култови реплики ще пиша

и, отивам на среща, съответно се прегръщаме, целувки и нашия започва да разсъждава над темата, че знае колко е несравним и как не мога да му устоя и затова още шом го зърна се втурвам със страстни целувки
И това през около половин час ми се натякваше по различни поводи и под различна форма.....на всяка среща! А той не беше много грозен де, ама тъп колкото си иска
Освен това бачкаше в Нова телевизия - репортер и беше решил, че това е върха на кариерата му и е толкова известен и велик, че жените получават оргазъм само като го видят от екрана... а той горкия толкова зле.. малееее.... имаше точно две минути ефирно време и декламираше икономически новини (сутринта в 7 и нещо)... ма да се каже, че беше глътнал бастун - ще е малко...
)... ужас, горкия се лигави, пъна се, натиска ме ... накрая ме остави да гледам в недоумение и каза "как беше, много съм добър, нали" ...

Номер едно!!!
Така прибирам си се аз от училище (още учех тогава) и гледам ключалката разбита, влизам вътре - цялата ми стая преровена - всичко на мястото си с изключение на 2 златни пръстена. Обаче всичко беше на земята - ама всичко ви казвам, някакъв ад. Обаждам се на тъпите ченгета и ми казват да не пипам нищо, идвали. Хубу де, ама стана тъмно и на всичкото отгоре тока спря. Обаче аз мирна и послушна не пипам нищо. Идват полицаите, пишат някакъв протокол, на въпроса ми дали ще взимат отпечатъци, те казват че няма ток и няма как, питат ме дали имам съмнения за някой и аз им казах ДА, имам съмнения в Пешо Р. (сиреч моя Пешо - бях убедена че е той) и ме давам адреса, телефона - всичко. И се звъни по телефона вечерта в 12 часа и ми казва, че под черджето на вратата има нещо. Отварям аз вратата - кутийка, отварям кутийката - пръстен. Един от онези изчезналите от обира
и вътре бележка - "Ако си искаш другия пръстен приеми предложението да се ожениш за мен като завършиш училище"
Щях да падна от смях, защото тъкмо бях решила да го зарязвам този неудачник. И решавам, че на другия ден ще му се обадя повече да не ме търси и да му кажа, че късаме. Обаждам се аз няколко дена подред, ама никой не вдига. Притесних се какво става. След няколко дена чета във вестник Нощен труд, че Пешо Р. (моят човек