Номинации за най-голям муньо сред бившите гаджета!!!

• 182 530
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Трябва да потърся някоя снимка да Ицето да го видите ккво сладурче е, ама това ще стане, когато ходя при майка ми да се поровя в ретро албумите..Не беше чак толкова отдавна, преди около 5-6 години цъфнах и вързах с това съкровище..

Последна редакция: нд, 23 апр 2006, 23:21 от gabiplus

# 496
  • София
А за Ицинката..Знаех си, че ще питате къде съм го намерила това златце..
Бяхме състуденти и там го намерих, обаче разбрах колко е уникален чак, след като го видях по пантофи в домашна обстановка.
Само не ме питайте колко време изкарах с него, че ме е срам да си призная. По едно време чух, че се е запознавал с момичета чрез сайтове за запознанства..Абе ще се хване някоя за вида му, ама като изскочи мама с попарата от храстите, момата пак ще избяга.

Не вярвам да се е оженил, ама знае ли човек..

# 497
Е не, Ицката направо ми е фаворит.Е  те такова чудо нема #Crazy

# 498
Честно казано, това, е най - яката тема във форума   Grinning. Препрочетох я и се напиках от смях  Crazy !

# 499
Трябва да потърся някоя снимка да Ицето да го видите ккво сладурче е, ама това ще стане, когато ходя при майка ми да се поровя в ретро албумите..Не беше чак толкова отдавна, преди около 5-6 години цъфнах и вързах с това съкровище..
Сакън, недей!!! ШЪ вземе да си познае нЕкоА! Twisted Evil
П.С. Стар, пък аз колко се смях с твоя Полихрон навремето.  Mr. Green Пък сега, като се познаваме, ми е още по-смешно, като си те представя увита в ресторантска покривка...  hahaha Hug

# 500
Я да се включа пак в любомата тема Simple Smile
Само дето не става въпрос за бивше гадже, а за неосъществено такова. С въпросния се познаваме от гимназията, вече повече от 10 години. Не се бяхме виждали доста време и един ден се засичаме в София и си разменяме координати. Аз решавам да звънна да се видим, все пак общи познати, ендо друго... И оттам се почна. Излизахме на бира, дай пак да се видим... По едно време усещам че нещо не е наред. Аз имах връзка междувременно и го третирам като приятелче и споделях разни неща. Изведнъж като се почна едно сърдене и скандали, ама не казва защо. А той чувства имал... То не бяха обаждания по телефона да ми обяснява колко съм тъпа и какво ли не. А всичко било щото излизам с друг... Накрая го изнудих и си призна. Историята имаше няколко продължения последното от които ме уби. Поредните скандали за това как съм решила сама дете да имам, как трябвало аборт да направя(това в 5-ия месец). Как той знаел най добре кое е добро за мен и това било да сме заедно и той да е баща на детето ми... Това се споменава между другото в поредния скандал и как вече съм си изпуснала шанса Simple Smile

# 501
Аз колко муньовци съм срещала- мани мани..
Мислех, че все на мен се лепят... Радвам се, че има с кой да си ги деля поне, че иначе ще ми дойдат твърде много.

Аааа... Габи! Като прочетох добавката към разказа за Ицко, като нищо ще ме избуташ от първото място!!! Чувствам се застрашена и като нищо ще взема да разкажа историята с Даньо...хихихик...
Страаашен е твоя! Сега как е? Имаш ли представа?

# 502
Темата е страхотна Heart Eyes Днес я изчетох цялата!

Иска ми се и аз да се включа подобаващо. И бих могла, понеже през тийнейджърския ми период много си падах да опознавам различни и нестандартни типове хора. Та постоянно се запознавах с разни отрепки по паркове и градинки Laughing Те такива при всеки ще се домъкнат, ама нормалните хора ги гонят, докато аз ги изслушвах и дълбокомислени разговори водех... Какви ли не щуротии съм чувала и си мислех, че черпя страхотен житейски опит Crazy Приятелите ми все ме бъзикаха за "парковите ми приятели" и си умираха да чуят някой нов бисер.

Нооо тея от парковете не са ми били гаджета, затова ще разкажа история за един друг младеж, който ми беше гадже (горкият) Laughing
Запознаваме се с този левент на морето. Аз на току-що навършени 17, а той на 25. Свалихме се, гаджета вече Simple Smile Обаче така стана, че той съвсем си загуби акъла по мен, докато аз нямах чак толкова горещи чувства... Лятото свърши и се прибрах в София, а той почна всеки уикенд да идва, за да ме види. Пътуваше от Бургас 7 часа с влак и какво ли още не се тозмозеше заради мен, пък на мен ми е ясно, че няма смисъл и решавам най-накрая да скъсам с него. Съобщавам му "радостната" вест и той като се тръшна и разстрои. Каза ми, че моментално получил страхотно главоболие и налягането в очните му ябълки станало непоносимо Shocked Почна да присяда, да приляга Confused Уплаших се аз и побързах да се сдобрим. И така още 2 месеца (!!!) - той продължава да идва, а аз не смея да скъсам с него. Реших се аз да късам окончателно. Заведох го на разходка в парка с надеждата, че чистият въздух се отразява добре и няма да припадне при новото поднасяне на новината Laughing Мотахме се 3 часа и най-сетне изплюх камъчето. Той пак побеля, прежълтя, но ок, държи се на краката си. Отиваме в нас, за да си вземе той нещата и да си ходи. Вкъщи ни посреща майка ми, която не знае какво става и го посреща с усмивка на уста и веднага го емна да го черпи домашно вино - първи винпром експеримент на майка ми. То пък виното много хубаво, бяхме го пили седмица по-рано и наистина си беше хубаво! Сипваме му чаша, той пие. Все по-блед става, но кима с одобрение - хубаво е виното. Щом е хубаво айде и втора чаша да си пийне! Пие човекът с мрачна физиономия, но все пак току-що съм му разбила сърцето, как да бъде. Свършва ритуалът с виното, взимаме си последно сбогом и той си тръгва ни жив, ни умрял!
Сядаме да вечеряме с майка ми и тя решава да си сипе една чаша винце и за нея. Отпива и какво се оказва - преди седмица може и да е било хубаво виното, ама междувременно без ние да знаем е станало на 100% оцет Sick Joy Joy
Толкова се старах да не навредя на здравето на нещастния Ромео, обаче тя майка ми го оправи с 2 пълни чаши оцет Joy Joy Joy
А защо той ги изпи и нищо не каза така и не мога да си обясня Laughing

Последна редакция: пн, 24 апр 2006, 01:43 от piccolina

# 503
Ми то мойто писание бледнее пред някой атракциони тука ма ша убадя-Запознахме се значи в дискотеката и понеже затвориха,пък ние недопили си росни-росни към 5 часа взехме си 1 шишенце водка и хоп у домааа,пихме по 1 и се награбихме ние и по едно време остана младежа гол и като поглеждам то няма нищо там,където трябва да му е пикалото,бе вдлъбнатина ви казвам,направо изпаднах в тих ужас,лигави ме той,мургуляви ме и не издържах и му викам"Трябва да си тръгваш",а той"Ма що?" ,викам му"Ми щото съм си забравила лупичката и пинсетите,айде,че ми се спи!"Той си събра дърмите и избяга.Бе,че не съм се била държала много толерантно,ма луди-млади,пък и като си сръбна съвсем ми лопа ченето.Та увещанията му за незабравимо прекарване се оказаха истина,не се забравя такоз чудо.

Последна редакция: пн, 24 апр 2006, 16:03 от pavlina77

# 504
  • UK
Разбила си му на човека маймуните.

# 505
Единствения НЕ-муньо в моята"практика"е съпруга ми.Мога да разказвам до сутринта за ненормалните изцепки на мои т.нар.гаджета,но първо една историйка за моя позната.Незнам кой е муньото в този случай,но се смях доста.Значи тя много харесваше едно момче(с много сериозна връзка)и когато най-после й се отвори парашута той я води в апартамента на баба си,където съответно пребивава възрастната женица.Та правили там каквото правили и моята приятелка си тръгва но докато си обува обувките открива малка бележчица скрита в тях отваря тя бележката и на нея пишело"мръсна к.....ва,долна параскулница,мръсница,да оставиш внука ми на мира." #Crazyреакцията.А сега за мой муньо-много се чудя за кой глупак от всичките да разправям,май един печели по точки-скъса с мен защото не съм му била на финансовото положение.И ми го каза право в окото. #2gunfireДруг пък ходих с него 9 месеца 3 от които не сме се ни чували ни виждали,та с този екземпляр не се стигна до секс,той не оставаше да спи в квартирата ми защото:"какво ще си помисли мама за мен"ядеше постоянно при мен но винаги с неизменната реплика"мама не го готви така" #2gunfire #2gunfire #2gunfireнакрая му теглих една дълга и широка.Ако се сетя още култови реплики ще пиша  bouquet

# 506
Хе Хе, най-любимата ми тема..... пак си я прочетох и пак колежките ме мислят за луда, че си се смея сама Joy

# 507
леле хора, как съм се смяла... чак сега откривам тази темичка и полагам неимоверни усилия да се сдържам щото колегата ми отсреща вече ме гледа с интерес Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Та, хайде да дам и аз скромния си принос за муньовщината  Joy
Имах един период, в който от скука излизах буквално всеки божи ден с различен муньо (от интернет) за по кафе просто... и един от муньовците, който в продължение на седмици ми прилагаше усилени романтични атаки (то не бяха стихове, не бе ухажване) се опита да се позадържи за повече от кафе...
Този даже и името не му помня, но беше най-невероятния нарцис, който съм срещала... той живееше с убеждението, че е несравним красавец и всички жени са луди по него...
Ама карай, аз нали съм патка, взехме че се сгаджосахме ooooh! и, отивам на среща, съответно се прегръщаме, целувки и нашия започва да разсъждава над темата, че знае колко е несравним и как не мога да му устоя и затова още шом го зърна се втурвам със страстни целувки Joy Joy Joy И това през около половин час ми се натякваше по различни поводи и под различна форма.....на всяка среща! А той не беше много грозен де, ама тъп колкото си иска Simple Smile Освен това бачкаше в Нова телевизия - репортер и беше решил, че това е върха на кариерата му и е толкова известен и велик, че жените получават оргазъм само като го видят от екрана... а той горкия толкова зле.. малееее.... имаше точно две минути ефирно време и декламираше икономически новини (сутринта в 7 и нещо)... ма да се каже, че беше глътнал бастун - ще е малко...
та върха на всичко беше когато решихме, че ще правим най-сетне джиджи-биджи.... първо ходихме на някаква кръчма, където когато сервитьорката попита дали това ще е цялата поръчка (цели две салати!), той реши да я уведоми, че бачка в тИлИвизията, и да, това е всичко засега, щото не се знае дали няма да ме повикат от работата.... Crazy Laughing
след това решаваме, че ще ходиме на хотел.... и се започна една пародия... нашия се опитва нещо да прави,.. май беше чувал, че там долу нещо се лижело (ама не онова порцелановото Joy Joy Joy)... ужас, горкия се лигави, пъна се, натиска ме ... накрая ме остави да гледам в недоумение и каза "как беше, много съм добър, нали" ...
 hahaha hahaha
та аз му казах да си поспи в хотелската стаичка и да разсъждава над великата си особа и изчезнах скорострелно... лед това около месец се правех, че не виждам смс-ите и телефона ми изведнъж е престанал да функционира.... абе.. ужас някакъв Simple Smile

# 508
Тази тема не е истина просто!  Joy  Joy  Joy Номер едно!!!

Аз имах едно гадже навремето - не го знам муньо ли беше (за първи път изпозвам подобно определение "муньо") къв ли, ама беше зле гОркия. И пак - 2 години изкарах с него. Добре, че не съм му била вярна, че щеше да ме е много яд.

Та с въпросния Пешо имам много разнообразен опит за тези 2 години. Той беше луд за връзване и никога не можех да знам какво трябва да се очаква от него. Този човек мили хора, ми обра апартамента, т.е. апартамента на майка ми и баща ми, но предимно моята стая...  Close Така прибирам си се аз от училище (още учех тогава) и гледам ключалката разбита, влизам вътре - цялата ми стая преровена - всичко на мястото си с изключение на 2 златни пръстена. Обаче всичко беше на земята - ама всичко ви казвам, някакъв ад. Обаждам се на тъпите ченгета и ми казват да не пипам нищо, идвали. Хубу де, ама стана тъмно и на всичкото отгоре тока спря. Обаче аз мирна и послушна не пипам нищо. Идват полицаите, пишат някакъв протокол, на въпроса ми дали ще взимат отпечатъци, те казват че няма ток и няма как, питат ме дали имам съмнения за някой и аз им казах ДА, имам съмнения в Пешо Р. (сиреч моя Пешо - бях убедена че е той) и ме давам адреса, телефона - всичко. И се звъни по телефона вечерта в 12 часа и ми казва, че под черджето на вратата има нещо. Отварям аз вратата - кутийка, отварям кутийката - пръстен. Един от онези изчезналите от обира  hahaha и вътре бележка - "Ако си искаш другия пръстен приеми предложението да се ожениш за мен като завършиш училище"  Joy Щях да падна от смях, защото тъкмо бях решила да го зарязвам този неудачник. И решавам, че на другия ден ще му се обадя повече да не ме търси и да му кажа, че късаме. Обаждам се аз няколко дена подред, ама никой не вдига. Притесних се какво става. След няколко дена чета във вестник Нощен труд, че Пешо Р. (моят човек  Embarassed) е задържан за НЯКОЛКО обира, но докато бил в Градска прокуратура пожелал да отиде до тоалетната. И като влезнал в тоалетната застанал на прозореца и казал, че ако не го освободят ще скочи  и ще се самоубие  Shocked. Имаше и публикувана снимка - моят човек на прозореца на Градска прокуратура, отдолу пожарникари го дебнат... Мани мани - срам и резил....  Embarassed ОТ тогава не съм го търсила и бях инструктирала нашите ако ме търси да му кажат, че вече не живея там.... Ужас....

# 509
Е що се жалваш, аз нямам нито едно гадже знаменитост  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт