лелеееееее...
накрая ще стигне и до Ваню тази тема, ще ме разпознае и жална ми майка тогава... ще вземе да ме открие след толкова години и........... да ме препикае още веднъж
лелеееееее...
накрая ще стигне и до Ваню тази тема, ще ме разпознае и жална ми майка тогава... ще вземе да ме открие след толкова години и........... да ме препикае още веднъж 

да ме препикае, вика....занеш ли аз к'ва асоциация напавих с това твое препикаване.... все едно Ванката е куче дето си маркира територията
. Излизаше с мен 1 месеци всеки път ми се канеше - Ох, само да те барна, само да те барна...
!!!
Излъгах се и пак легнах... по едно време засумтя и ме попари нещо рядко в леглото
. Ония се отпусна вече - облекчен!!! СТавам аз и какво да видя - едно огромно жълто петно на чаршафа, викам - Кво е това бе?, той гордо - Ами кво мислиш, че е?, викам - Кво мисля ли - пикня е!!!, а той - Луда ли си бе? Как ще е пикня... и ей в този стил. Накрая се развиках съвсем и го изритах от стаята си.

.
.
.
,може тvоя Иvан ,да е практикуvал то4но този vид секс ,пьк ти не разбираш зна4и
лелеееееее...

представям си го с извадения омекнал да те гони, за да те напикае ...
лелеееееее...

представям си го с извадения омекнал да те гони, за да те напикае ...

Обяvяvам тази тема ,за тема на годината
........да не си мушкато vика
Препоръчани теми