Цвети ти твоя муньо Курнелий не си го описала достатъчно цветно
Аз също съм учила в Търново и имах "честта"да го познавам този младеж,нещо повече споделяхме една квартира за около 2 месеца -че ходеше с едната ми съквартирантка.Нещо и беше изпило мозъка на горката едва я отървахме от него.Беше си изкарал тайно ключ от нашата квартира ,приятелки да си водел там когато ни няма-слава Богу го разконспирирахме бързо,защото се опита да влезе ,а ние бяхме вътре и после сменихме бравата.Идваше горд от следствието да ни се похвали ,че са му вземали отпечатъци
,сега ми е смешно ,но тогава да си призная не ми беше ,че се чудехме как да измъкнем приятелката ни горката
Бива си го за муньо него какви куриози са били с него......
В последствие тя му стана и съпруга 
Цвети ти твоя муньо Курнелий не си го описала достатъчно цветно
Аз също съм учила в Търново и имах "честта"да го познавам този младеж,нещо повече споделяхме една квартира за около 2 месеца -че ходеше с едната ми съквартирантка.Нещо и беше изпило мозъка на горката едва я отървахме от него.Беше си изкарал тайно ключ от нашата квартира ,приятелки да си водел там когато ни няма-слава Богу го разконспирирахме бързо,защото се опита да влезе ,а ние бяхме вътре и после сменихме бравата.Идваше горд от следствието да ни се похвали ,че са му вземали отпечатъци
,сега ми е смешно ,но тогава да си призная не ми беше ,че се чудехме как да измъкнем приятелката ни горката
Бива си го за муньо него какви куриози са били с него......
.И ние в началото се бяхме заблудили с него ,че е едно добро ,нещастно момче ,попаднало в лоша компания-уви пълна заблуда .При нас хубавото беше ,че един от приятелите му ,който се осъзна и се махна от средата беше на наша страна и ни помогна ,то въпросната девойка не вярваше на нищо ,което и се казваше за него ,но ние с другата съквартирантка проявихме инициатива и го провокирахме та падна в капана и поне на момичето му се изясни картинката.Страшен дявол, ей
В последствие тя му стана и съпруга 
И тая се омъжила за него чак, безкрайно впечатлена от жеста. Тюююю.... Препоръчани теми