Номинации за най-голям муньо сред бившите гаджета!!!

• 182 611
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
Хайде от мен да мине и аз да се "похваля", защото ми е пресничко още в съзнанието.........случи се тази вечер. Последната седмица излизам вече втори път с мъж, който се налага да ми свърши една услуга и той е наясно. Приемам срещите като бизнес, но........... на първата ми цъфва с червена роза............Гледах го и премигвах........нали уж беше по бизнес. Както и да е ......пихме кафе и колкото пъти му звънне някой от 2-та телефона казваше "Ами имам среща тук с една красива жена и пием кафе", това го казваше и на десетината човека, които срещна (оказа се доста популярна личност). Много неудобно ми беше честно казано! Тази вечер същото се повтори, но вече тотално прекали. Срещнахме се отново и той каза нещо от типа "Слънчице, нека да отидем на поинтимно местенце.....много те харесвам, ама ти все ме караш да ходим там, където не мога да те натискам  #2gunfire #2gunfire #2gunfire!  При поредното ми представяне като "красива жена" човека се оплака на приятелчето си с думите " И рози и подарявам, и я изпращам и пак не ще да ми пусне ей!" А най-лошото от всичко е, че се налага да се видим отново другата седмица, а той можело да ме поизлъжел, че ми е свършил работата, за да ме видел по-рано, че все за мен си мислел вечер #2gunfire|! Плаче ми се вече, а това е мъж на 29 години! Тия мъже порастват ли?!!!

# 436
  • Ispania
Хайде от мен да мине и аз да се "похваля", защото ми е пресничко още в съзнанието.........случи се тази вечер. Последната седмица излизам вече втори път с мъж, който се налага да ми свърши една услуга и той е наясно. Приемам срещите като бизнес, но........... на първата ми цъфва с червена роза............Гледах го и премигвах........нали уж беше по бизнес. Както и да е ......пихме кафе и колкото пъти му звънне някой от 2-та телефона казваше "Ами имам среща тук с една красива жена и пием кафе", това го казваше и на десетината човека, които срещна (оказа се доста популярна личност). Много неудобно ми беше честно казано! Тази вечер същото се повтори, но вече тотално прекали. Срещнахме се отново и той каза нещо от типа "Слънчице, нека да отидем на поинтимно местенце.....много те харесвам, ама ти все ме караш да ходим там, където не мога да те натискам  #2gunfire #2gunfire #2gunfire!  При поредното ми представяне като "красива жена" човека се оплака на приятелчето си с думите " И рози и подарявам, и я изпращам и пак не ще да ми пусне ей!" А най-лошото от всичко е, че се налага да се видим отново другата седмица, а той можело да ме поизлъжел, че ми е свършил работата, за да ме видел по-рано, че все за мен си мислел вечер #2gunfire|! Плаче ми се вече, а това е мъж на 29 години! Тия мъже порастват ли?!!!
#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Ужас...........този има ли неЩо в главата си???

# 437
  • Ispania
Да се включа и аз, ама не е свързано с мене. Това ми го е разказвал един приятел преди години. Не знам колко е вярно, но на мен ми е любимо. Муньото е непознат.
Случката се развива в тролейбус. Качва се надарена леля с дълга рокля от онези, които нямат презрамки. Жената е и пазарувала и в двете си ръце държи пазарски торби. При качването обаче някъв и настъпва роклята и едното гърдо се показва. Женицата почти озверяла от срам моли господина до нея "Извинете, бихте ли ми помогнали?" като има предви да и хване торбите. Муньото обаче не я разбрал и й прибрал гърдата в роклята.  Whistling
Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahahaОх ,заболя ме корема от смях.........

# 438
Цитат

И аз се чудя, а по принцип е голям "играч", много сериозни суми му минават през ръцете, с много големи сделки се занимава, с много високопоставени политици и бизнесмени контактува, но явно.............жените не са му силната страна. Но пък от друга страна все ще се намери някоя кукла да му харчи парите, но това определено не искам да съм аз!

П.П. Току-що бях на кафе с приятелка и ..............той се оказа там Cry. Познайте кой си сложи тъмните очила и се правеше на приятно разсеяна........ Rolling Eyes!

Последна редакция: сб, 20 авг 2005, 21:03 от pepi__

# 439
Цитат

И аз се чудя, а по принцип е голям "играч", много сериозни суми му минават през ръцете, с много големи сделки се занимава, с много високопоставени политици и бизнесмени контактува, но явно.............жените не са му силната страна. Но пък от друга страна все ще се намери някоя кукла да му харчи парите, но това определено не искам да съм аз!
Милата, внимавай с този, може да се окаже опасен.... Wink

П.П. Току-що бях на кафе с приятелка и ..............той се оказа там Cry. Познайте кой си сложи тъмните очила и се правеше на приятно разсеяна........ Rolling Eyes!

# 440
.... Тия мъже порастват ли?!!!

Ц  Naughty

Те тия дето са пораснали ние сме си ги взели за мъже  Mr. Green

# 441
Би било по-смешно да се прилагат и снимки(който има) с всяка номинация. Да речем зелените гащи с АКОТО  smile3521

# 442
  • UK
Давайте истории, стига коментирали. Simple Smile

# 443
Да се включа и аз, ама не е свързано с мене. Това ми го е разказвал един приятел преди години. Не знам колко е вярно, но на мен ми е любимо. Муньото е непознат.
Случката се развива в тролейбус. Качва се надарена леля с дълга рокля от онези, които нямат презрамки. Жената е и пазарувала и в двете си ръце държи пазарски торби. При качването обаче някъв и настъпва роклята и едното гърдо се показва. Женицата почти озверяла от срам моли господина до нея "Извинете, бихте ли ми помогнали?" като има предви да и хване торбите. Муньото обаче не я разбрал и й прибрал гърдата в роклята.  Whistling
Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahahaОх ,заболя ме корема от смях.........
newsm62 smile3532 smile3532,ох наистина много смешно,ама 4овека защо да е муньо?! newsm78 Тя жената то4но затова е имала нужда от помощ,не за торбите! Rolling Eyes

# 444
.... Тия мъже порастват ли?!!!

Ц  Naughty

Те тия дето са пораснали ние сме си ги взели за мъже  Mr. Green

Моля те не ме отчайвай така ooooh!, не съм от тия дето се хвърлят на обвързани мъже, ама то май свободни нормални няма вече Cry Cry Cry!

# 445
Аз ще ви разкажа за един муньо, ама не ми е бил гадже. Човекът беше тогава на 32 г. /преди 3 години се случи горе-долу/, софиянец-кореняк. Той е приятел на един мой невиждащ приятел. И така ... муньото имал рожден ден и понеже нямал много приятели покани нас двамата. По пътя моят познат ми разказва за момчето - живее с майка си, учи второ висше /история, сега право/, ДЕВСТВЕН е, историята му е първата любов ... И така - отиваме у тях - сядаме и почваме да хапваме и пийваме. Имаше вино. Моят невиждащ приятел се понапи, останахме да си лафим с муньо. Разговорите бяха за Наполеон и т.н. По едно време муньо скокна от фотьола и се нахвърли върху мен на дивана. Легна целият върху мен, почна да сумти и да пуска ръце. "Желая те, желая те" ... а аз щях да повърна. Хванах чашата с виното и го облях целия. После скокнах, задърпах приятеля ми да си ходим, а той милият нищо не беше разбрал. Като се прибрах се наревах хубаво. Историята обаче не свършва дотук. На другия ден моят приятел ми се обажда и казва, че муньо много ме харесва и иска да ходим сериозно  Shocked. И дотук свършва историята...

# 446
ДЕВСТВЕН е, историята му е първата любов
Успокой го, че вече е влязъл в историята smile3532

# 447
ДЕВСТВЕН е, историята му е първата любов
Успокой го, че вече е влязъл в историята smile3532

Това беше много яко hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 448
Муньото обаче не я разбрал и й прибрал гърдата в роклята.  Whistling

hahaha този също е за номинация  Joy Joy Joy
живо си го представям как й я напъпква обратно в роклята  Mr. Green

# 449