Номинации за най-голям муньо сред бившите гаджета!!!

• 182 604
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
  • София
 smile3532 smile3532 smile3532 голям смях още съм на 6та страница, но не се сдържах да напиша и аз нещо Simple Smile ... и пак се връщам да чета  Mr. Green

Муньовци да искаш (като се замисля май и аз съм в бройката) при моя скромен опит ще откроя двама като единия беше само сваляч, а не гадже.
Муньо #1 (гаджето) ученическа история(и двамата невкусили от сладостите на живота) както някой писа Simple Smile) "гнявихме се, гнявихме се", а на момчето много му се искаше да мине нататък ама ме разби (отказа) с приказки за нероден Петко, с обясненията как той преди да се ожени щял женаси първо на проверка да прати при доктор да види да не трудна от некой  Shocked  е как да му пуснеш на тоз при тез претенци пък и катои целия му опит от филмчета
Муньо #2 беше надувко, за който една роднина беше решила да ме сватосва - аз ученичка, той войник от друг град. Беше решил да се жени за мен още след първото виждане, а и да ме натиска да ме целува няма нищо че му казах че имам гадже   Shocked Shocked Shocked едвам се отървах. После роднината ми се вайакше"Изтърва ти момчето, такава партия, той един на майка и баща, 2 апартамента в П.., няколко къщи с магазини от реституцията в С... "

аа и още един ама не е мой
Гадже на сестра ми, което разкара сле няколко годишна връзка. Тоя почти живееше при родителите ми (добре че беше курсант и се пак трябваше и на у-ще да ходи), като се разделиха едно досаждане преследване на сестра ми и покрай нея(тя вече беше студентак и не живееше при нашите)  на майками и баща ми, на мен (идва на работата ми да ме извеждал в работно времем да сме си поговорели успях да го отпратя след 15-20 мин през което времеем умрях от срам пред охраната), на техни общи познати (с някои после не говореше), на приятели на нашите, на комшии  Shocked Shocked Shocked

айде аз пак обратно, че ме чакат още 24 страници четене и смях ..., ако не набъбнат още  Joy Joy Joy

# 451
да взема и аз да се разпиша...
преди да срещна мъжа ми, имах едно гадже, което живееше само с майка си и продължаваше да я пита: "може ли да ходя да спя в Аси?". година след като скъсахме и срещнах мъжа си, той се присети, че съществувам и почна да ме търси. но аз му изясних обстановката...не че това го спря

и след като му показах снимките от сватбата ми каза: "ако нещата при теб не потръгнат, и при мен ако не потръгнат - след година-две ще се разведем и ще направя всико възможно да те убедя да се ожениш за мен"
Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 452
Абе не бих казала, че става въпрос за муньо, на на мен ми е много смешно.
Значи действието се развива в Ирак, малко преди войната. Моя милост е командировка там дълго време и арабските братя от тяхното правителство ми дали един младеж - местно ченге - да ми се прави на преводач /не че ми трябва/, а всъщност да гледа какво правя и как го правя. Та въпросният Али много красив млад арабин, възпитан, интелигентен и т.н. И един хубав ден, както си седим във фоайето на хотела, той ме пита: "Абе баща ти как ще иска да му платя?". Аз изненадана и неразбираща - "Какво да плащаш?". "Ами как какво - в злато ли, в пари ли, камили дали няма да иска?". Чак тогава схванах, че човекът иска да се жени за мен. Аз обаче търпеливо обяснявам, че ние в Европа, когато се обичаме, се взимаме и никой никого не плаща. Той помълча малко, явно поразмисли и мъдро заключи: "То така било хубаво. Хем жена, хем и без пари". От този ден нататък реши, че ще се жени в Европа, за да не трябва да вади джобовете.

Да допиша, че се сетих за един муньо, ама истински, който излезе 1 единствен път с една приятелка. Та въпросния я поканил на кафе и отишли двамата и седнали в някакво квартално заведение с пластмасови столчета. И човекът задал следния въпрос:
"Какво искаш - кафе ИЛИ семки?". Мацката - добре възпитана - не му теглила една дълга, но повече не излязла с него.

Последна редакция: чт, 25 авг 2005, 21:51 от aleks1

# 453
  • Му Кинд Оф Плаце
Ама и ние, т. нар. еФропейки сме за бой и не си знаем интереса-хем по любов, хем и пари  ooooh! Mr. Green

# 454
  • София
Муньото обаче не я разбрал и й прибрал гърдата в роклята.  Whistling

hahaha този също е за номинация  Joy Joy Joy
живо си го представям как й я напъпква обратно в роклята  Mr. Green

Е и аз точно като си го представя изчервен до уши, с пот по челото как и натъпква цицата в роклата и умирам от смях smile3532

# 455
  • Ispania
Абе не бих казала, че става въпрос за муньо, на на мен ми е много смешно.
Значи действието се развива в Ирак, малко преди войната. Моя милост е командировка там дълго време и арабските братя от тяхното правителство ми дали един младеж - местно ченге - да ми се прави на преводач /не че ми трябва/, а всъщност да гледа какво правя и как го правя. Та въпросният Али много красив млад арабин, възпитан, интелигентен и т.н. И един хубав ден, както си седим във фоайето на хотела, той ме пита: "Абе баща ти как ще иска да му платя?". Аз изненадана и неразбираща - "Какво да плащаш?". "Ами как какво - в злато ли, в пари ли, камили дали няма да иска?". Чак тогава схванах, че човекът иска да се жени за мен. Аз обаче търпеливо обяснявам, че ние в Европа, когато се обичаме, се взимаме и никой никого не плаща. Той помълча малко, явно поразмисли и мъдро заключи: "То така било хубаво. Хем жена, хем и без пари". От този ден нататък реши, че ще се жени в Европа, за да не трябва да вади джобовете.
Joy hahaha Joy hahahaОх ,това ме "разби" просто

# 456
  • на село
той ме пита: "Абе баща ти как ще иска да му платя?". Аз изненадана и неразбираща - "Какво да плащаш?". "Ами как какво - в злато ли, в пари ли, камили дали няма да иска?".
LaughingТова за камилите много ми хареса, цяло стадо камили, голям кеф Simple Smile

# 457
момичета, сетих се за още един муньо Simple Smile
на втория ден откакто имахме "връзка" каза, че имайки предви докъде ни е стигнала връзката (ние дори не бяхме правили секс!!!) било нормално всяка вечер да спим заедно - у нас или у тях. и искал да е сигурен, че няма да съм с него само за месец-два-година....познавахме се от два дни и тази реплика просто сложи края
после се ожени за една моя приятелка.... Wink

# 458
"Какво искаш - кафе ИЛИ семки?". Мацката - добре възпитана - не му теглила една дълга, но повече не излязла с него.
]

#Shocked #Shocked #Shocked
 Joy Joy Joy rotfImao rotfImao rotfImao Joy

# 459
сетих се за още муньовци, само че от женски род.
един познатсе чудеше как да се отърве от нахална своя обожателка. една вечер в мъжка компания на няколко чашки решават да й напишат прогонващ смс - представям си какви са ги сътворили. след няколко дни се засичат в някакво заведние, при което девойката му казва: "твояр смс как ме амбицира ако знаеш"...може и още да го преследва

# 460
Тоя с тоалетната хартия....

# 461
Вергилия, благодарности  bouquet

Айде банда, включвайте се с нови екземпляри smile3508

# 462
  • In transit
Те вашите нямат равни, но ще помисля по въпроса за включване  Wink

# 463
Нова Година нови муньовци !!! Давайте момичета !!!:)

# 464
  • София
И аз мислех да я изровя тази тема  Grinning

Бившето ми гадже, преди мъжа ми, искаше да излизаме към 14-15 часа, за да може да се прибере вкъщи до 22, иначе майка му се притеснявала за него. Става въпрос за мъж на 26-27 год. по онова време  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт