Любители на КОТКИ тема 1

• 47 394
  • 472
  •   1
Отговори
# 210
Заведох я на ветеринар,прегледа я и каза,че всичко й е наред.Каза,че ако се е натровила,щяло да излиза пяна и да повръща,каза и че е запечена,но макар и запечено тя си ака.Върнахме се вкъщи и пак започна да се лигави,яде малко палма.Сега лежи кротко,а лигите й продължават да текат. smile3518

# 211
Ne си си излезнала от профила, когато си дала линка, но аз ги видях като цъкнах на линка в подписа ти. Котенцата какъв цвят са?
Вярно,че така съм направила.
Ето ги пак:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=236747(защо не ще да стане линк,няколко пъти пробвах и не се получава)
Но може и през подписа ми Simple Smile
Котенцата са едно черно мъжко,то е най голямо,другото черно,но клони към костенурково,защото има и малко рижо и беличко е женско и едно рижо,също женско.
Таткото е риж естремал.
А тук можете да прочетете за премеждията около раждането:
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=cats&Number=19487 … mp;sb=5&part=

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 21:07 от Vqqra

# 212
  • София
Сладки са котенцата.
Моята Джеси роди за пръв и единствен път на 9 годишна възраст.Раждането беше много тежко близо два дни с болки.И накрая секцио.Малките ги гледах аз.Не поиска да ги докосне.Колко безсънни нощи имах с три мъничета аз си знам.Първото(то беше и мъртво) беше  се заклещило ,напреки застанало и оттам идваше зора.

# 213
# 214
Камамбер , тя наистина лежи като царица!  Simple Smile Аз току що установих , че единствена снимка , която съм сложила в пост изчезва като затворя албума! newsm78 Така и не можах да разбера защо!И си преместих снимките другаде , та сега пак ще пробвам да сложа едно фото на моя сладур!  Laughing

# 215
kiticat кой е тоя ветеринар да дойда и да го  #2gunfire Как може да не направи нищо за котето, да го облекчи по някакъв начин  newsm78
Щом яде палма търси тревичка значи, те нали милите когато ги боли коремчето, папат тревки  newsm78
Леле как ще спа сега - ще го мисля това дете  Praynig Дано да се оправи  Praynig
Пише после как сте, ще взема да звънна на моя ветеринар да питам за твоето коте ... Значи според теб е пила  вода с прах за пране така ли ???

Vqqra много са сладки - и мама и бебтата  Hug
Миличката, как се измъчила само  Heart Eyes
Хайде гледайте се сега и си се глезете, да станете големи рошави топчици  Peace

Камамбер и вие сте много чаровни  Hug
Абе аз до тук грозно коте не видях, май няма и да видя.
Всичките са хубавки глупачета мамини  Hug

# 216
kiticat кой е тоя ветеринар да дойда и да го  #2gunfire Как може да не направи нищо за котето, да го облекчи по някакъв начин  newsm78
Щом яде палма търси тревичка значи, те нали милите когато ги боли коремчето, папат тревки  newsm78
Леле как ще спа сега - ще го мисля това дете  Praynig Дано да се оправи  Praynig
Пише после как сте, ще взема да звънна на моя ветеринар да питам за твоето коте ... Значи според теб е пила  вода с прах за пране така ли ???
Не съм сигурна за това с водата.Ветеринарът не знам колко е квалифициран.Даде й само някакво витаминче да я залъже.Ако искаш питай твоя.Тя няма температура,но гледа да се скрие,мяука с дрезгав глас,постоянно й текат лиги.
Камамбер мИ чИ тя твоЙта писанка е почти като ФозефинчетУ!

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 22:15 от kiticat

# 217
Как ще е пил прах за пране. Тази миризма е прекалено силна и остра за тях. Не съм виждала котка, дори и бебе, на което тази миризма да е приятна, камо ли да пие.
Дай и прясно варено мляко.

# 218
  • DE
Не съм сигурна за това с водата.Ветеринарът не знам колко е квалифициран.Даде й само някакво витаминче да я залъже.Ако искаш питай твоя.Тя няма температура,но гледа да се скрие,мяука с дрезгав глас,постоянно й текат лиги.
Камамбер мИ чИ тя твоЙта писанка е почти като ФозефинчетУ!

Абе не е добре тази работа с лигите, особено ако е и много отпаднала. Егати ветеринаря, но не се учудвам, като се сетя нашите квартални какви са...

# 219
kiticat прекалено много въпроси ми зададе ... аз не мога да отговоря  ooooh!
От кога е така ???
Температура има ли ???
Червена ли е устичката или жълтее ???
Коремчето подуто ли е ....

Няма да стане - много исках да помогна. Каза иначе, че млякото им действало прочистващо , да пийне малко прясно млекце  newsm78

Дано до утре да сте вече здравички и да нямате вече лиги  Praynig

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 00:02 от Djindjari

# 220
kiticat , в София поне лекарите са много. Заведи я на друг, който няма на котка с течащи лиги да каже, че  е запечена, звучи почти като виц  Naughty

# 221
  • Варна
Имахме малко котенце преди доста години и се беше натровило, изведнъж почна да се лигави много и да мяука дрезгаво. Аз го грабнах и в една от най-големите клиники във Варна, тогава не бяхме открили нашите ветеринари още. Като се сетя с каква пара връхлетях в кабинета и как моментално двама доктори наобиколиха котето, биха му 3 инжекции, след няколко часа още 2, едвам го спасиха. Не мога да си представя, че има доктор, който няма да реагира по никакъв начин #Cussing out

# 222
  • София
Ужас,как може да кажат такова нещо!Веднага при друг доктор.При нас  в София са много.В нашия квартал са 15-20 поне.Ако нямаш координати давам и обяснявам веднага.Има и денонощни клиники.

# 223
kiticat как сте ????
 Praynig  Praynig Praynig

# 224
  • София
Kitcaat-новини?.Аз на моя веднъж му давах аналгин но 1/4(то май беше по малко).Беше си навяхнал крака и целия се тресеше.Бях си изкарала акъла,не стъпваше изобщо на него,почти го влачеше и целия се тресе.Като звъннах на ветеринаря той ми каза така да направя.Много бързо го успокои и даже след 3-4 часа търчеше в къщи.
Май могат да им се дават хапчета, но в малки дози,да се реже на 4 хапчето или ако трябва и повече.Аз отивам да му записвам час за кастрация на нашия.
Айде ще чакам и аз новини.

Общи условия

Активация на акаунт