Клуб на родителите на деца с очни проблеми!!!!!№7

• 17 930
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
Ооооооооооо,Мони * как си още ли сте сърдити с либето,щото моя тази вечер спа в другата стая Joy Joy Joy

# 166
Добър  и приятен ден на всички!!!!

# 167
Ооооооооооо,Мони * как си още ли сте сърдити с либето,щото моя тази вечер спа в другата стая Joy Joy Joy

аааа, мина ми,
да знаеш кекса решава много проблеми  Sunglasses

# 168

аааа, мина ми,
да знаеш кекса решава много проблеми  Sunglasses
ми дай му рецептата на този прословут Кекс Laughing

# 169
# 170
Такаааааааа,въпреки че май ще ни гонят Mr. Green,аз и днес отварям Клуба и всеки е добре дошъл щото ще почерпя Joy
Една видна наща посетителка Mr. Green снощи ми сподели за едно прекрасно място в държавата наречена България и наличието на една чудотворна икона там.Днес на обяд вече бях там с Вики ,бабет също присъстваше Wink.Както влязохме една стара игуменка ни разказа преданието за тамошната икона и как болни деца си тръгвали здрави,също и случай само преди 20 дни с такова дете ,което живее в Америка.Разгледахме,запалихме по една голяма свещ за нас си и запалих по една свещ за дечица които в момента имат най голяма нужда от това,въпреки че помислих за всички тук,но запалих специално за Джули,Мимчето,Сиска,Едно мое комшийче и разбира се Вики.Надявам се, че разбирате доводите ми,но уверявам ви за всички тук се сетих и се помолих PeaceКогато тръгвах да излизам игуменката ме извика и ме хвана за ръката ,попита ме:Детето не е добре нали? , аз :Да, а тя ми вика:Отиди при иконата, умрели ги вдига от леглото,детето ти ще се оправи,помоли се!! Казвам ви,аз дето не плача,в този момент ревнах ooooh! Незнам какво ми стана, не мога да го обясня newsm78
Излязох от манастира ,някак с едно леко чувство.................
Е как да не вярвам..............
Ще кача малко снимки после Hug

Затова че днес ми е един хубав ден,айде наздравеееееее Hug

# 171
Наздраве!

# 172
Как беше купона,нищо не казваш newsm78 Laughing

# 173

Ми младежа беше в приятели. По едно време, явно са били много тихи и кротки Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes са ги поизгонили. Ние пиинахме хапнахме и така.

п.п. ти готвиш ли се за утре Thinking. като се събудя да си сложила софрата Hug Hug Hug

# 174
Инче, моля те, кажи кой е този манастир и къде се намира,
дай подробности  Praynig

# 175

п.п. ти готвиш ли се за утре Thinking. като се събудя да си сложила софрата Hug Hug Hug
Ти па отде знаеш ooooh! Mr. Green
Няма проблем,сутринта сервирам,че вечерта ще се отвърта Mr. Green

Инче, моля те, кажи кой е този манастир и къде се намира,
дай подробности  Praynig

Арбанаси-Търновско,манастира Св.Богородица/щото има и друг/ Peace
Чудо е там Peace
Аджелия ми каза за там Hug и беше права  bouquet

# 176
 Cry Cry Cry Cry Cry

Цеци е починал  Cry Cry Cry Cry Cry. Ето сега отидох да видя дали има подобрение детенцето и кво да видя Cry Cry Cry. Не искам да повярвам но уви Cry Cry Cry. Бог да го прости детенцето, дано е отишло на по добро място.

Извинявайте че ви развалям настроението, но много мъчно ми стана Cry Cry Cry

# 177
в самото Арбанаси, такали  newsm78
ооооооооооо утре е 13  newsm18

# 178
Да, на мен Нели ми писа смс да ми каже... Беше ми хубав денят, докато не разбрах и всичко друго донякъде изгуби смисъл  Cry Мислех да ви разкажа как мина РДто снощи, ама... не ми е до това изобщо. До нищо не ми е...  Cry Искам да си гушна някой любим човек и да си поплача... Но май сама ще трябва да го сторя...  Cry

# 179
много тъжно, нека почива в мир милото ангелче, а на родители те много сили  Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт