Карти ТАРО

• 116 346
  • 593
  •   1
Отговори
# 225
Не разбрах какво не те устройва в бързината на преглеждане от сайтове, но аз принципно НИЩО излишно не качвам на компютъра. Компютрите трябва да се пазят от глупости. Laughing С достатъчно програми е накачурен. Laughing

# 226
Устройва ме напълно. Просто нещата,които ме интересуват предпочитам да си ги имам на компютъра - по лесно ми е после да откривам информацията, която ми трябва. Благодаря за сайта  Peace Интересен е.

# 227
Устройва ме напълно. Просто нещата,които ме интересуват предпочитам да си ги имам на компютъра - по лесно ми е после да откривам информацията, която ми трябва. Благодаря за сайта  Peace Интересен е.

Това е най-добрия сайт за таро с най-добрия таро-форум. Там има сигурно над 1000 колоди с описание и публикации по тях, а във форума има отделни форуми по някои от най-често срещаните.

# 228
Искам да споделя,че днес започнах да чета книжката за Таро на търсещия. Страшно е интересна. Картите дават възможност за много интересни неща, каквито в традиционното Таро няма - например отговор на въпрос с да и не, свързват Таро с астрологията, позволяват да се определи времето, когато ще се случи дадено нещо. Изобщо - доволна съм,че ще се запозная с тези карти  Hug
Иначе картите са красиви, но на пръв поглед малко трудно се ориентирам в символиката им. Дано да я схвана по-нататък.
Селин, ти как намираш твоите?

# 229
  • ул. "Мечтание"
Много са ми готинки! Супер доволна съм. Само дето нямам много време да им обърна внимание и да прочета.
А ти разбрали вече за какво са бялата карта (май беше някакъв сигнификатор) и картата Мултивселена? Аз още не съм стигнала до там.  Embarassed

# 230
О и аз съм още много назад с четенето. Днес по принуда започнах с тази книга иначе имам първо да си дочета 2 други книжки за Таро и след това ще продължа с Таро на търсещия по-обстойно.

# 231
  • София /Абсурдистан
Вчера си свалих един торент с доста колоди Таро. Ако на някой му представлява интерес мога да покажа тук част от по-интересните или по-красивите колоди. Има много странни и интересни колоди.
Може ли линк  Praynig

# 232
# 233
А някой знае ли подредба с която да проверим даден човек? Примерно - познавате се от скоро, отсрещния човек дава малко противоречиви сигнали и искате да проверите с картите що за човек е наистина въпросния познат. Някой срещал ли е подобно нещо?

# 234
  • София
Здравейте момичета
много хубава темичка сте си спретнали, жалко че нищо не разбирам, а ми е интересно
имам една молба в началото на юли ми предстои 1-то ин витро (надявам се единственото)
мисля да си взема такива карти и с ваша помощ да видя какво може би ще стане
не знам дали ще се справя и дали е добра идея, в смисъл ако  се види нещо лошо да не ми повлияе на психиката, ама ми е интересно да видя, дали ще ми помогнете? Praynig Rolling Eyes Heart Eyes

# 235
Споко, ей сега ще ти хвърлим едни карти за възможност за забременяване. Момичетааа, Несса и Селин, хвърлете на момичето, че пощата ми е претрупана с молби да погледам. Laughing Ще поровя за подходяща за целта подредба и ще я пусна в темата.

Не, Селин да не докосва картите преди да роди! Naughty Селин, как си? Няма ли признаци още? Grinning

# 236
А някой знае ли подредба с която да проверим даден човек? Примерно - познавате се от скоро, отсрещния човек дава малко противоречиви сигнали и искате да проверите с картите що за човек е наистина въпросния познат. Някой срещал ли е подобно нещо?

Да, срещала съм. За нов познат ли става дума?

# 237
  • out of space
Искам и на мен някой да ми гледаааа....много ми е важно!  Whistling

# 238
Аз не се наемам все още да гледам на друг човек. Много съм назад с материала. Макар да си взе наскоро картите, ти имаш талант, xenia  Simple Smile
За познатият - не е нов, но не е и много познат. Просто някакви противоречиви сигнали усещам.

# 239

Аз си мисля, че на друг човек по-лесно и по-добре се гледа отколкото на себе си. Докато формулираш отговорите си и смисъла и значението стават още по-ясни. За себе си препускаш по картите на галоп, нали "уж" всичко ти е ясно. Затова и между таролози се практикува да си гледат един на друг.

Ерика, само ако е много важно.
Пращаш ми на лични формулирания въпрос, снимка, която да не е колективна или на маса, независимо от кога е и си чакаш реда. За мен това е упражнение, аз се уча, така че обратната връзка ми е важна. Т.е. искам да знам какво от казаното можеш да потвърдиш и какво мислиш.
Гледам само до пълнолуние (20 май). На намаляваща луна няма да гледам на никой, така че ако не ти дойде ред до тогава, съжалявам. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт