Аз "хвърлям" само по Келтски метод, но ми е интересно за минало, настояще и бъдеще какъв е начинът?
Малко ми е трудно и да "навързвам" картите една с друга.
Абе пълен аматьор ама ми е интересно.
Още не знам дали познавам

Нямам отговор, предполага се, че трябва да имаш и по-развита интуиция и шесто чувство... и наистина да се "изключиш" докато гледаш, да се оставиш на интуицията да те води какво да избереш от многото значения... много е важно и какви са околните карти, какво е тяхното значение, на как са обърнати... има конкретни комбинации от карти, в които значението като цяло от комбинацията е съвсем различно от това на отделните карти... абе сложничко си е, трябва много сериозни и редовни занимания, за да имаш успех с гадаенето, и най-вече е хубаво да си имаш един вид "ментор", който да помага, но.... аз поне нямам, опитвам се сама да се уча... По този повод си мислех тези дни, че е хубаво първо да прочета малко за медитацията, да се науча малко да медитирам, за да е по-лесно да се "изключа" и да не мисля за друго докато гледам на Таро, за да не влияят собствените ми мисли и емоции и усещания на гадаенето.
около нея се подреждат останалите, които според метода на гледане показват ситуация, проблеми, решения и т.н.
Бих приела и аз начина на определяне чрез рождения ден, а дори и с името, но ако ми се обясни как се определя, на какъв принцип... това в сайта ми прилича малко на лотария, както е без никакво обяснение и буди твърде много скептицизъм в мен лично....