Карти ТАРО

• 116 335
  • 593
  •   1
Отговори
# 435
 чудесно elenna,ще споделя,когато нещата се случат. Peace

# 436
Ели-работа е престижна наистина,но пък има много неясноти по отношение на самия колектив и най-вече за нов град-без приятели и подкрепа.Това ме притеснява-смяната на града,не толкова самата работа.Благодаря!  bouquet

# 437
Момичета, гледах на най-добрата си приятелка днес и не знаех просто какво да и кажа за една подредба, затова казах само промяна, неочаквана и болезнена. Но за първи път откакто гледам на таро ми се видя много тежко събитие на някой около нея - картата беше първо една, за бъдещето излезна кулата и си викам нещо може да е професионално сътресение. Но после двете карти около нея, които извадих като цепих колодата с кулата бяха тройка мечове и деветка мечове, чак ме лъхна мен самата толкова много мъка, болка, загуба някаква. предстои и сватба скоро - аз ще съм кумата - но не излезна въобще това радостно събитие в бъдещето и сега малко ми тежи какво ще е това нещастие, може ли да се избегне.
ако имате някоя подредба да е удачна, дайте я насам, макар че не знам даже дали искам повече да гледам в тези събития или не ...

# 438
Много ме човъркаше отвътре и дръпнах още една карта - четворка мечове излезе. Това няма да е хич на добре, толкова много саби - нещо със здравето ли е. Офф, понякога и аз не знам как да се справям с тези тълкувания. Как се справяте когато картите са си откровено лоши?

# 439
Момичета, гледах на най-добрата си приятелка днес и не знаех просто какво да и кажа за една подредба, затова казах само промяна, неочаквана и болезнена. Но за първи път откакто гледам на таро ми се видя много тежко събитие на някой около нея - картата беше първо една, за бъдещето излезна кулата и си викам нещо може да е професионално сътресение. Но после двете карти около нея, които извадих като цепих колодата с кулата бяха тройка мечове и деветка мечове, чак ме лъхна мен самата толкова много мъка, болка, загуба някаква. предстои и сватба скоро - аз ще съм кумата - но не излезна въобще това радостно събитие в бъдещето и сега малко ми тежи какво ще е това нещастие, може ли да се избегне.
ако имате някоя подредба да е удачна, дайте я насам, макар че не знам даже дали искам повече да гледам в тези събития или не ...

Тарото не е детска игра.От подредбите бъдещето не зависи. Аз сигурно банална вече ставам да казвам, че картите не правят бъдещето- само го показват. Каквато ще подредба да избереш, картите няма да ти покажат друго. Ти избираш да и кажеш или не, но от това че ще скриеш от нея, нещата няма да се променят. Явно няма да има сватба сега, но Бог си знае работата и сигурно има защо.
Чак пък много тежко събитие една несъстояла се сватба не бих нарекла. Няма болести, няма смърт. Има разрушена сватба и разбито сърце.

# 440
Здравейте, момичета, днес ми предстои посещение при лекар и доста се притеснявам, можете ли да ми препоръчате подредба, която да си направя да видя как ще мине?

# 441
Не знам , Ксения, ще видим предполагам, просто не знам как да ти го обясня, но не свързвам аз тези карти със развалена сватба, струва ми се прекалено невероятно. По-скоро някое друго нещастие, но като не знам как да разбера повече, а и дали трябва. Пък ако е сватбата, де да знам, ще видим скоро ...
Ясно ми е, че картите не предизвикват, нито че не са детска играчка - мисля, че доста доверие имам аз на мойте карти. Другата подредба по-скоро исках да разбера подробности, за какво събитие ще става дума.

# 442
Здравейте, момичета, днес ми предстои посещение при лекар и доста се притеснявам, можете ли да ми препоръчате подредба, която да си направя да видя как ще мине?

Изпробвай да си изтеглиш една карта и да видиш. Нещо с операция ли е свързан този лекар, хирург ли е?

# 443
Елена, не е хирург, но става дума за контролен преглед след не лека операция, беше преди доста време, но положението все още не е розово, ако не внимавам - може да стане така, че да нямам деца... преди ходех при друг лекар на контролни прегледи, но чух не добри неща за него и днес ще ходя на друго място на контролен преглед, да чуя още едно мнение и много се притеснявам...

Изтеглих Кралица пентакли, но толкова съм Блокирала, че не мога да си я разтълкувам, идеи?? Много благодаря предварително...!

# 444
Не се притеснявай, момиче, операцията ти беше много видна в картата, която аз ти дръпнах - обърнато асо мечове, но е наобратно сега - минало е вече, не се притеснявай, тази операция няма повече да те притеснява. Иди си спокойна на лекар и си следвай каквото ти каже, но не мисли лоши работи.
Сега жена ли ще те преглежда - има едно дълго бяло було, жена с престилка, но дали е лекарката не знам. По-скоро жена е.
И числото три, да не си от 3 часа на лекар? Или нещо друго 3 да има покрай този преглед, помисли си и ми кажи, аз си тествам картите много сериозно с тези случаи неизвестни за мен, но досега май не са ме подвели ...

# 445
Гарга рошава, енергията на Кралица Пентакли е  енергията на регенерацията, растежа и плодовитостта. Пентаклите по принцип са свързани със здравето. Аз мисля,че Кралица пентакли е положителна карта.

# 446
Елена, благодаря, да, при жена съм на преглед, от 14 ч., чух за нея, че е много добър специалист, но и човечна много, не като други лекари, които те минават на конвейер, и по принцип мисля да продължа да ходя при нея на контролни прегледи.
Тройката по-скоро излиза за друго, не за часа на прегледа, преди три години имах спонтанен аборт, който все още преживявам дълбоко в себе си, защото няма с кой да говоря и ми тежи...

Неса, даде ми огромен заряд положителна енергия, благодаря!

Довечера ще пиша как е минало и дали всичко е наред!
Благодаря ви момичета!

# 447
Стискаме палци  Simple Smile

# 448
Не се притеснявай, аз мисля че всичко ще се подреди.На тази карта тройка жезли си ти, с един лък, с една хубава светла рокля и хубави обувки - цветни може би, косата ти е назад прибрана, на вълни: много си хубава Simple Smile. На колко си години - ти си млада жена? Държиш един лък и една стрела и гледаш напред, зад теб са вече тези проблеми, но трябва да бъдеш силна и да си следваш целта, така го разчитам аз. Успешно ще мине всичко.
Тази карта е на подготовката, на планирането - ако се опитваш пак да имаш деца, мисля че всичко ще се нареди, но подготвяй се отсега и следвай съветите каквото ти кажат. Не е съвсем близко бъдеще това, не ми се струва че сега веднага искаш да опитваш наново, малко време от сега е може би, но ще се увенчаеш с успех!

# 449
Simple Smile Права си, Елена, за млада - на 28 съм, не съм вече първа младост, но и не съм престаряла  Grinning Иска ми се да имам детенце, но още не му е времето, може би догодина... Дано всичко се нареди! По принцип винаги съм много стриктна спрямо указания на лекари, та от тази гледна точка - няма проблем, а и целите, които си поставям - винаги гоня до последно, почти всичко, което съм искала да направя е ставало, макар и с повече време и труд... По-скоро ми прави впечатление, че навлезе в описание на външншя вид и роклята, дали пък не е за сватба? С последния ми приятел имахме тежки моменти, но май ги преодоляхме и ми се струва, че той вече мисли за това, наскоро говорихме, че мисли до месец-два да си купува апартамент и открито предложи ако се наредят нещата както ги иска - да се съберем да живеем заедно... Още не смея да си направя подредба за бъдещето ми с него, ще видим като се престраша какво ще излезе!

Общи условия

Активация на акаунт