Карти ТАРО

• 116 263
  • 593
  •   1
Отговори
# 165
Минавам само за бързо да се похваля,че ме чакат бебешки работи за вършене...

Имам си нова колода + книжка за нея! "Таро на търсещия" се нарича!После ще показвам кое как.

Честито Селин! Много да те слушка и ти него! Grinning Какво представлява това таро на търсещия? #Crazy Как му е името на английски? Чакай малко...това да не е THE QUEST TAROT? Grinning

http://tarot.my1.ru/index/0-52

Страхотно е.  Crazy И аз отдавна съм му хвърлила око.  Hug Толкова е богато на символика! Би трябвало да е много "приказливо"... Flutter

Колко струва при вас, Селин?

# 166
  • ул. "Мечтание"
Точно това таро, да! Струва 20 лв. и е луксозничко. Едно, че страшно много ме грабна като визия, но и като видях, че има на всяка карта и допълнителни символи - зодиакален знак, камък, ключова дума, едно дето в момента забравих как се казва, еврейските букви... бе въобще великолепие от символи!

# 167
Точно това таро, да! Струва 20 лв. и е луксозничко. Едно, че страшно много ме грабна като визия, но и като видях, че има на всяка карта и допълнителни символи - зодиакален знак, камък, ключова дума, едно дето в момента забравих как се казва, еврейските букви... бе въобще великолепие от символи!

Има и Руни в горния десен ъгъл. Наистина е интересно.
Ще ме "запалиш" и мен по тази колода.

# 168
  • ул. "Мечтание"
Уф, да бе, верно че и руни имаше. Ама нали ме гони бремелинската склероза... ooooh!

# 169
20 лв. е страхотна цена. Ако го намеря за 20 лв., взимам без да мисля.

На мен току-що ми пристигнаха картите, момичета, отивам да ги отварям. Flutter

# 170
  • ул. "Мечтание"
Честитооооо! И теб много да те слушкат!  Hug  bouquet

А ето тук може дасе види цялата колода: http://206.130.112.246/site_fldr/cards/cards_major.html
Има и две специални карти - Бяла карта и Мултивселена.

# 171
Подредба "Живи и мъртви" на Склярова (публикувана в книгата и)

Подредбата е посветена на въпроса на прогнозиране, жив ли е човек или е преминал в друго ниво на състояние. Този въпрос възниква когато хора изчезват безследно без да оставят вест за себе си и роднините им не знаят как и къде да предприемат търсенето. Смъртта има много обличия, трябва да бъде определено как и от какво човек си е заминал (напомням че в таро няма такова понятие като смърт, а само понятие на преход на друго кармично ниво), как и кога се е случило? В схемата присъства типологията на причините, които могат да предизвикат този преход, а също така причини поради които трябва да не се губи надежда и да се чака. В качеството на своеобразни СИГНИФИКАТОРИ работят 13 АРКАНИ символизиращи различни вероятностни причини за ЖИВОТ или СМЪРТ. 12 аркана от СТАРШАТА йерархия и АСО МЕЧОВЕ от младшата. В подредбата участват само малки аркани, сред които се определя картата на фигуранта (на търсения човек). Картите се месят и се предлага на питащия да извади от тях нужните. Може да се използва снимка на търсения човек. Тя се слага на мястото където ще се провежда подредбата и задължително над нея. За целта не подхождат групови снимки или снимки на маса. Картите се подреждат от ляво надясно по следните позиции докато не падне намисления сигнификатор.

http://radikal.ru/F/i011.radikal.ru/0803/63/6d82ff66a543.jpg.html

Най-големия блок от ляво надясно:

Аркан Смърт- под него -Търсене сред мъртвите
Колесница- Смърт от превозно средство
Обесен -смърт на война, от оръжие, самоубийство, отрова, уреждане на мафиозни сметки)
Луна- смърт от вода, удавяне.
Дявол- наркотици, убийства.
Кула- форс-мажор, земетресения, наводнения и прочие стихийни бедствия)
Колелото на фортуната- щастлив шанс, един на милион (видимо тази позиция може да означава че човекът може да е жив, щастливо е избегнал смъртта, в книгата няма пояснения)
Умереност- време на действие. Видимо време на смъртта. Също няма пояснение.

2 блок- СЛЪНЦЕ (човекът е жив).

Под него:
Светът- Картата говори може ли изчезналия да даде известие за себе си.

3 блок- Отшелник (на схемата- Одисей) - изчезнал безследно.
Под него:

Асо мечове - човекът е ранен, контузен...
Страшния съд- в плен, в неволя.

Кажете ми какво мислите за тази подредба? newsm78 На мен нещо не ми харесва факта, че е даден един шанс от десет човекът да бъде жив... newsm78 Обаче пък...картата таро би трябвало да падне там където трябва, независимо от шансовете по теория на вероятността нали? newsm78

Xenia, може ли да хвърлиш едни карти за  Maddie , момиченцето което изчезна миналатa година.

# 172
Марси, ще трябва малко да посвикна с картите и те да свикнат с мен преди да правя такива сложни подредби... newsm78 Ще пробвам, но по-натам... Коя е Мади?

Направих първото си гледане на картите -ще видим утре дали картите са казали истината или са се пошегували за "здрасти". Mr. Green

Утре моят мъж заминава за друг град за да гледа мач на световното първенство по хокей- руснаци със шведи.

Питах кой ще победи в мача- мъжът ми изтегли по една карта за всеки отбор:

за руснаците- 6 пентакли
за шведите- 3 мечове

newsm68 newsm44 Без съмнение картите предричат победа на руснаците и разбито сърце за шведите. Не бях сигурна дали може да тълкувам цифрите като резултат от мача, защото това, което попитах беше "кой ще победи?". Затова мъжът ми изтегли по още една карта за резултата:

за руснаците- Асо пентакли
за шведите- Император.

Shocked Доста се зачудих как да тълкувам цифрово Асото.. newsm78 Императора -4 несъмнено, а асото....? Мъжът ми погледна картата и каза- "Петица, не виждаш ли?" Laughing (май добре му се отдава Mr. Green)
И така стигнах до мнение за резултата  5:4. Или 6:3 както падна в първото теглене.

Утре ще разберем дали вярно са показали картите. Wink

# 173
  • ул. "Мечтание"
Много е трудно картите да ти покажат цифрови резултати. Ще видим утре какво е станало!

Аз може да се пробвам да погледна за Мади. Стига да се чувствам добре!

Ксения, нямам търпение да ми хвърлиш един карти и за мен. Любопитно ми е какво ще ти излезе. Аз съм си мислила да си погледна, ама знам, че нищо няма да ми покажат, само ще ми се "присмеят" за нахалството.

# 174
Защо мислиш, че ще ти се присмеят? Никога ли не си гледала на себе си? Според мен това е най-добрия начин да приучим картите към собствената енергетика. newsm78

Някъде гледах интересни подредби за това как ще протече раждането. Ще трябва да открия къде я гледах и ще пробвам да разложа картите.

А цифрово значение картите показват много добре. Някъде четох интересен случай....Бавачката закъснявала, а жената трябвало да излиза. Решила да види на картите къде е бавачката и какво става. Тегли една карта -седмица не знам си какво...Не разбрала как да я тълкува, взела друга колода- пак седмица. Взима трета колода и отново седмица. Засича време и точно след 7 минути бавачката пристига. Laughing

Да ви кажа...картите ми са страхотни. Направо трепет изпитвам да ги държа в ръка. Много са красиви. В комплекта има книжка и кесийка от черна органза ссъс сатенена връзка. Не разбрах обаче защо се наричат позлатени- няма нищичко златно по тях. newsm78

# 175
  • ул. "Мечтание"
Напротив, много често си гледам сама на себе си, но знам че за това ще си замълчът!
"Богиня Ифни е капризна! Тя хвърля заровете често, често и ни се присмива на решенията!"

Много се радвам, че ти харесват картите!  Hug

# 176
Селин, прерових нета и не открих онази пдредба за раждането. А съм сигурна че я гледах някъде... newsm78
Както и да е...питах картите си кога ще родиш и изглежда, в края на по-другата седмица. Предполагам в събота, 24-ти май се пада... newsm78

Изваждах по една карта започвайки от другата седмица (пропуснах уикенда на тази). Виж какво излезна:

за другата седмица (12 -18.05)- Умереност 14-ти старши аркан (търпение му е майката)
за по-другата седмица (19 -25.05) -Смърт (ясно, че това е нашата седмица).
Сега по ред на номерата за всеки ден от седмицата вадих:

1- 6 пентакли
2- 3 пентакли
3- дама меч
4 -крал меч
5 -рицар жезли
6 -луна
7- 10 чаши.

Mr. Green Е мисля, че и сляпия вижда. На 6-тия ден е тайнството, на 7-мия щастието.  Mr. Green Останалите не смея да тълкувам, но имам чувството, ще ще се разхождаш до родилното доста преди датата на раждане, още в началото и средата на седмицата. newsm78  Тази дама и крал меч, на медици някакви ми приличат. newsm78 Рицарят жезъл ми навява мисъл за постъпване в болницата (дали не за планирано от преди това секцио?) Е, при всички положения, щастието в неделя ще е пълно. Heart Eyes

# 177
  • ул. "Мечтание"
Ха! Аз като ти казах, че не иска да ми покаже за раждането, ти не вярваш! Сигурно за това не си открила наредбата!  Joy
Това, което ти е излязло е много интересно! Flutter Thinking
Термина ми е на 22ри май, тъй че и ние го планираме за 24ти-25ти (с мъжо де)!  Hug И понеже, обикновено когато до термина остават ден-два или мине, обикновено редовно се ходи на прегледи за да се следи състоянието на бебето, може това да ти е било дамата и краля. Ще видим де! Дано ми се размине само секциото или предизвикването на раждане!

Още не си ми познала момче или момиче!  Wink Heart Eyes

# 178
Ох...честно казано, теглих и за пола... newsm78 Обаче нямам никаква представа как да тълкувам. Падна се паж жезли. Паж по принцип се пада за деца, ами пола? newsm78

Така като го гледам този паж на момиченце прилича- виж го:

Не знам още как да определям пола на всяка карта... newsm78 Ще се пробвам по-късно пак и ще търся инфо как се тълкува пола на бебе... newsm78

А може би жезъла показва мъжкия пол? Жезъл и меч за мъж, а чаши и пентакли- жена? newsm78 Звучи много логично. newsm78

Сега прочетох в текста, който бяхте пуснали тук: "Може да значи раждане на СИН". Mr. Green Е момченце ще е Селин! Wink

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 06:29 от xenia

# 179
Ех, че интересно станало... Laughing
Според Уейт, паж е момиченце. Селин, леко и спокойно раждане!

Мъж на 40 г. и повече - крал. Мъж под 40 г. - рицар.
Жена на 40 г и повече - кралица.Под тази възраст- паж.

Жезлите са много руси/кестеняви, светло лице, сини очи.
Чаши са св.кафява/тъмно руса коса и сиви/сини  очи.
Мечове - тъмнокафява коса, тъмно лице св.кафяви/сиви очи.
Пентакли- тъмнокафява/черна коса ,тъмни очи, тъмно лице /мургаво/.

Общи условия

Активация на акаунт