Пролет най-прекрасна грейнала сега, във очичките на майските слънца!

• 18 366
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Най-ми харесва начина по който и се затварят очите, като истински клепачи.

# 241
Егати тая кукла е супер имали я в българия?
О Люсил мерси значи това ще е решено е само да намеря време да отида да видя къде ще я намеря   bouquet

# 242
Анна, ако родиш трето - подаръкът е готов!   Joy

# 243
  • Плевен
Егати тая кукла е супер имали я в българия?
О Люсил мерси значи това ще е решено е само да намеря време да отида да видя къде ще я намеря   bouquet
Аз я купих от ел. магазин и направо си дойде в къщи, без да ходя да я търся  Grinning

# 244
  • София
Анна, ако родиш трето - подаръкът е готов!   Joy

Да бе да, трето! Стигат ми на мен две. А и като знам какво ще понесе тази кукла, предпочитам, да не рискувам.
Галя, кукли от такъв вид има в Джъмбо, случайно ги мернах един ден.

# 245
Благодаря ви ох Люсил предполагам че тежи и за това не ми се плаща и транспорта, но Джъмбо ще се овършее тези дни...на всички приятен уикенд   bouquet

# 246
  • София
Най-ми харесва начина по който и се затварят очите, като истински клепачи.

newsm10 newsm10

колко парички е това чудо?

лека от мен:7

# 247
Брей, не ви ли е срам, от следобед никой не е писал. И питие няма кой да сложи.

Айде едно от мен:

За нас празниците започват от утре, та чак до края на май. Събота и неделя ще ни е доста натоварено, така че ви пожелавам весел уикенд, ако не мога да се добера до компютъра.

Докато се наканя и ва ни ла ме изпреварила.

Лека и спокойна ви нощ!

# 248
  • София
за вас поспаланки  Sunglasses

добро утро!

# 249
  • Плевен
ЧЕСТИТ ЛАЗАРОВ ДЕН! ЧЕСТИТО И НА ИМЕННИЦИТЕ, АКО ИМА ТАКИВА КРАЙ ВАС!

ва ни ла мерси за кафенцето, моята Лазарка все по-ранобудна става, а си ляга към 23ч....

# 250
Здравейте!
Ние сме живи и здрави, вече.
Бяхме 10 дни при мама по принуда, че цялата къща бяхме много болни #Crazy
От понеделника сме на ясла и Маги много го изживява. Там плаче само сутрин по 5 минутки,  но като се приберем е само до мен #2gunfire
Като ми остане време ще изчета и ще пиша повече.

# 251
Честит имен ден на Лазаровци и Лазарини.
Да сте живи и здрави.
Люба има да си мечтая за плей групи в нашия край, аз с ината на един телец не мога да се преборя, а не пък дасъбера още 4-5 като него. Но може би сте прави, че ако са няколко може да се гледат едно от друго и да яде и да не се инати и т.н. Лято идва, а синът още ми носи ботушите да му слагам за навън. Като тръгна да го обличам се почва с пазърлъците не туваа, а туваа и дори казва аз с какво да съм облечена. Купих му маратонки и две седмици го убеждавах да ги носи, накрая си купих и аз нови маратонки   Blush и така склони да носи и неговите. Донася си зимната грейка а времето е за къс ръкав така да се каже. Незнам до кога ще е така, но по всячески начин демонстрира лично мнение и свободна воля.
Сисе, дано Божа оздравее бързо. Hug Цената на теста дето сподели ми изглежда множкоо, но благодаря на Уна, че ме насочи към МАКСИ. Трябва да проуча нещата и да резервирам час, но ще е другия месец, че идват празници.
Ани, къде мога да поръчам кола с дистанционно, че засега на това съм се спряла. Бях харесала на Пег Перего, но те май са без такова newsm78, а и не стига педалите, пробвахме едни улични такива. Руменчо седеше, а майка му тичаше с джипа и правеше завоите, сигурно сме били атракция за минувачите.
Друга идея за подарък ще е тезгях и си мисля да я предложа на майка ми. Тя и без това е в чуденка какъв подарък да му вземе.
За миналия рожден ден имаше клоун, но беше мъничък и нищо не разбираше. Сега ще видя какво да е. Мисля да взема за подаръчета на гостите значки или джаджа за сапунени балони, ще е по ефтино от клоун и определено няма да има стресирани хлапета. Миналия път доста деца се стреснаха от клоуна.
Гичо дано сте оздравяли вече и Маги да не ти се лепи за полата и да имаш време за компа.

# 252
Руш, колата ще я вземем от магазин в Шумен или във Варна. Не знам дали има някъде в нета такива. Днес дори изпробвахме един двуместен джип в един магазин. Мисля че му хареса.

Тери ми взе ума! Доста е задобряла с азбуката. Умна ни е снахичката!  Heart Eyes
Ема, Мия и Гоги , също са големи сладури на снимките.

# 253
Здравейте и от нас! Честито на именниците!!!
Чета редовно, но не ми остава време  да пиша, покрай английския, който започнах...

Наскоро нашия тати купи на нашето детенце джип с дистанционно. Прилагам снимка:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=238599
Преди направо ме побъркваше -  като като види такъв на някое дете и му казваше - Слизай, аз да го карам...  hahaha И ставаха едни разправии... Не разбира като му обяснявам, че това е на детето...
Малко съм против да се движи с такова нещо, защото се обездвижва, според мен. Затова за РД-то съм му харесала едно колелце от магазин за колела в нашия квартал - ДРАГ - червено, с помощни колела. Стига педалите, но му е трудно да ги върти...
Близо до нас имаме пожарна и често ходим там да го качват в пожарната кола - вече ми е неудобно от пожарникарите, макар, че са много мили. Снимала съм го но на моя телефон и не мога да кача снимките... Много се смях, като каза на пожарникара - Толи тата /затвори вратат.../  hahaha и той я затвори човека...  Joy

РД-то сигурно пак ще е в Детски кът Лейди в нашия квартал, на 30-ти е свободно...

Много дълго стана, извинявайте...

Тери е страхотна!!!  Heart Eyes

Да се похваля, че Марти може да брои до 10, ама още пук-там се бърка... Ще го запиша, като задобрее... и направо го записвам в 1-ви клас и аз като Люси  hahaha

Дано да успеем да се съберем за 11-ти. Бройте ме и мен...

Приятна вечер ви желая!!!

# 254
Ч.Р.Д на Бети и Шуши (на голяма патерица). Много любов и късмет в живота.  bouquet
За яслата, не съм съгласна  болните деца да се водят. Аз също изчаках Маги да е напълно здрава, преди да я заведа. Като знам какво преживяхме с нея и какво ми струваше (над 200лв. за да минем баз антибиотик и две седмици мазане на гърло), не бих го причинила на друго дете. Но това си е мое мнение.
Сиске, Божа как е ? Praynig
За Р.Д. на Маги ще има тържество в яслата с торта и тн. и вкъщи роднини (просто защото нямам избор), без Жоре не ми се прави нищо. А за подаръка, той ще и донесе нещо от там като си дойде, а аз ще изчакам да видя какво ще получи и тогава ще преценя от какво има нужда. Тя големи неща събра на кръщането и кръсникът и на всяко идване носи и мисля, че няма нужда от повече.
За самата ясла колкото са плюсовете, толкова са и минусите. Но аз мисля, че трябва да стане по самостоятелна и да общува с деца, да се развива и за това я дадох. Но като Сиска, незнам дали бих издържала да я гледам болна.
Аз не писах, щото от едно дете на кръщанито на племенничката се тръшнахме 11 човека в къщата и аз избягах при мама.
 Heart Eyes за Никола.
Разгледах всички снимки и децата са ни пърни бонбони Hug
Тук тръгваме първия ден на ясла я колко е спокойна Twisted Evil

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 23:08 от gi4o_pi4o

Общи условия

Активация на акаунт