Пролет най-прекрасна грейнала сега, във очичките на майските слънца!

• 18 352
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Мами, много се радвам като споделяте идеите за подаръци за РД.
Пастичка, супер е, че се разписваш, чудех се къде се загуби ненадейно. В тази връзка се сетих и за липсата на Мимозата, почвам да се притеснявам вече за нея newsm78.
Пързалката на Ема е много готина, Румен ще се кефи на такова нещо, но за съжаление няма къде да го сложа, дори и колело да му вземем, пак ще трябва да го обикалям в скромния ни апартамент, но ще го измисля.
И аз съм навита за женска среща, дано да успея да дойда, когато се уговори.
И аз да се похваля, че Румката свикна на яслата, доживях да го кажа, чука на вратата сутрин, казва ми чао даже и си влиза сам. Голяма роля изигра май това, че го водим и взимам е с колата - все повтаря колата, ата (това е ясла в превод). Само дано да е здрав и да не се зарази с варицела, че сме резервирали три нощувки във Велинград по празниците и ако му избият пъпки не знам как ще променим плановете, а искам тримата да ходим Sick
Люси, стискам палци Тери да се оправи бързо Praynig

# 226
  • София

Пускам ви едно клипче, което се каня от около 2 седмици да пусна и все не оставаше време да го кача http://lussymar.multiply.com/video/item/18. За сведение -  моето и нейоното име го знаете, баща й е Валери, а дядо и Марин. Очаквам наесен вече да може да чете и да я записвам директно в 1-ви клас  Mr. Green

Люси, smile3501 smile3501 smile3501

oт нас това Heart Eyes:

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 21:15 от ва ни ла

# 227
Добра вечер отново и от мен!

Ние се завърнахме от гостито при свеки, хапнахме, пийнахме и сега мъжете уморени спят.

Дени, специално за теб, бързам да ти покажа: http://images25.snimka.bg/005629769.jpg

Люси, сега успях да гледам клипчето на Тери. Направо е невероятна! Браво!

Бъбълче, дано на Румката му се размине шарката и да си изкарате хубава почивка!

Пастичка, радвам се, че се разписа и че ни показа очарователната Ема! А стаята и е много хубава!

Ванилка, както винаги ни изплакна очите с хубава снимка, на още по-хубавата Мия!

Ето и от нас малко снимки, как си уплътняваме времето в кварталната градинка: http://ilonkatoleva.multiply.com/photos/album/19#7

Покрай идеите за подаръци ме накарахте и аз да се размисля сериозно, че то кой знае какво време не останало. И тъй като последно време сме луди на тема Мечо Пух и приятели, както и багери, май в тази насока ще е подаръка - или голям плюшен Мечо Пух или багер.

Много пусто в темата ни тази вечер. Сипвам ви по едно и наздраве!

# 228
Здравейте милички.

Преди малко се върнахме от Плевен. Мъжът ми трябваше да се яви на военна комисия за последно (за да не го викат запас) и аз реших да отида заедно с него.
След комисията се разхождахме и почивахме в Кайлъка. Беше страшно спокойно. Имаше 10-на човека. Сигурно защото беше работен ден.
Много съжалявам, че не взех фотоапарата. Времето беше чудесно.

Виждам, че обсъждате любимата ми тема за подаръците.

Ние купихме нашите. От нас триколка на Кетлер от Техномаркет, лодка, играчки за пясъчник.
От майка и татко пясъчник и едни дървени кубчета като пъзел. От баба един багер. На останалите гости смятам да кажа да вземат коли.
Ние имаме магическа дъска за рисуване. Криси много се забавлява с нея. Не рисува, а драска, но му е интересно.
Вече измислихме и мястото за тържеството - в родителите ми. Майка ще помогне, а аз и Макси ще готвим Simple Smile
В Jumbo гледах един робот, който се въртеше и свиреше. Беше 30 лева и беше много красив на външен вид. Имаше интересни играчки от серията Little People на Fisher Price. Лодка с човечета, камион или кола от същата серия.

И аз искам да дойда на срещата на 11-ти. Много ще се радвам да се видим.

Пожелавам на болничките да оздравяват. Много се радвам, че адаптацията в яслите на Ивчо и Румката е минала. Дано и занапред да ходят с желание.

Ели, когато тръгвах на работа и разпитвах за частни ясли и детегледачки, цената беше една и съща. Около 400 лева.
Ако трябва да избирам между жена и ясла, бих избрала жена. Поне докато не станат на възраст за детска градина.
Иначе имаше една частна ясла в района на Бъкстон - Мила. Таксата беше 170 лева. И се чакаше. Но до есента има много време. Може да се освободи някое място.

# 229
  • София
Добро утро!
Една закусчица да сервирам и отиваме на разходка, че от 6 ч. Косьо е замрънкал за "нънгаааа"  Tired

# 230
Добро утро,

Ега ти готината закусчица, Румка... Ще ми се всеки ден да имаше кой да ми я сервира така. Simple Smile

Ани и Лони, много благодаря за подробностите за колелото. Мисля, че сте прави и ще му вземем триколка. Макар че има нещо подобно... Thinking

Лони, сина ти много ми хареса по снимките, особено тази, дето е гушнал едно момиченце...

Люски, браво на Тери, страхотно постижение, аз пък си мислех, че са малки за подобни обучения... Може би трябва по-сериозно занимание... Но Мартин рядко ме издържа дълго да го поучавам. Рисуваме зайци, охлюви, котки, ръката му, ама ако му нарисувам буква, дет не може да я познае какво животно е, не съм сигурна, че ще му е интересно... Гледам и лалета рисуваш добре...  Laughing

Миа- Курабия е порастнала много.. Нищо бебешко няма вече - малко, хубаво момиченце е.  Heart

И тъй като си броя дните до 26-ти, когато тръгваме целокупно семейно за Трявна за Великденски и Майски всенародни тържества, не мога с радост да не обтележа  smile3558 . Още 5! (за работни става въпрос...)

# 231
  • София
hehe, да имаше такава закуска всяка сутрин, даааа........

миа пак ще ви я дам пораснала, макар да седи на няма 10 кила  Rolling Eyes Laughing

за уменията айде да се тропна и аз на клона  Mr. Green-
казва как е на аглийскизайче, коте, кученце, маймунка, чао чао  bowuu Party и взе да сяда на гърне, ако четем списание заедно  Flutter Wink

на миа това й се хареса много,ще е опция за подарък при нас:

# 232
  • София
Снощи успях да гледам клипчето на Тери и бях много впечатлена,но сега като разбрах,че Мия е напред и с английския и направо няма думи.Моя синковец казва ясно само мама,тате баба,кака и батье.Другото са нечленоразделни звуци,които много ни затрудняват с баща му при комуникацията  с него.
 Ако няма други възражения да действаме за среща на 11 май.
 Дени толкова бях слушала за Трявна,че накрая като отпаднаха всякакви варианти за екскурзия по Европа ,решихме там да отпразнуваме годишнината от сватбата ни.Може и да се видим живот и здраве.
 Стаята на Ема също много ми хареса,дано скоро да успеем да се сдобием със собствено жилище и Иван да се радва на подобна екстра.
 Относно подаръците имам още време да измисля,но идеята на Дени е страхотна.Моя все иска да отвива и завива нещо,триколката му всяка вечер е обърната и ръчка по нея.Даже онази вечер го питах ,дали иска да става монтьор и отговора беше: дааа.Не че ме разбра каква професия е това,но му стана ясно че нещо ще ръчка постоянно.

# 233
Имар, кога ви е годишнината? Ние сме там от 26ти април до 5ти май някъде. А къде ще спите?
Интересно като се сберат двамата "монтьори" какво ще стане...

# 234
  • София
Имар, кога ви е годишнината? Ние сме там от 26ти април до 5ти май някъде. А къде ще спите?
Интересно като се сберат двамата "монтьори" какво ще стане...
На 4 май е.Ще сме в хотел "Рай".

# 235
Страхотни идей имате ама хайде мами на момиченца къде сте - давайте идей аз съм се спряла на това http://family-bg.com/prX_1104.htm
някой има ли такова да каже имали интерес или дъска да си драска там че почнахме да откриваме и ние вече химикалите.
Имам си първата апликация от яслата  Embarassed много съм доволна едно яйце ще го снимам да се похваля   Laughing
Иночка дано успеете да отидете на Майорка..а за филма в които сте разкажи ако имаш желание.
И аз мисля да правя кръщене и рожден ден в едно, че да мине и това по реда си.
Тери ми скри шапката  браво а аз да ви кажа съвсем случайно открих че Мариса брой ще я снимам за доказателствен материал е само до 5 но не бърка явно хората се занимават с тях защото не съм я учила аз  Rolling Eyes
Оставям ви че имам работа - два дена бях на семинар и сега всичко мене чака...чао и приятен уикенд от мене.  bouquet

# 236
  • София
Момичета вижте това: http://www.snbm.org/index.php?p=14  newsm44 newsm68 newsm44
Дано бързо го задвижат...  Praynig

Много се радвам за бързата адаптация на ясленчетата, като знам какъв стрес за детската психика е... Браво! Hug
Иначе споделям мнението на мешко и се радвам, че има кой да се грижи за моя разбойник. Да е жива и здрава майка ми, че така добре го гледа и не знаем що е то болест цяла зима... Пупуу, да не чуе  Twisted Evil...

При нас няма нещо кой знае какво, може би ще останем най- късно проговорилите, защото нищо не ще да каже...  Rolling Eyes И най - го е яд като го питаш нещо "кажи това" или "покажи онова"... Изпарява се яко дим при наличието на подобен въпрос...  Mr. Green

Гоги голям сладурко! Heart Eyes

Давайте още идеи за подаръци, че ми е ми е мноооого интересно... Praynig

Хубав уикенд и от мен и дано е слънчев за да има разходкиии с бонбоните...   Nature Sunny family 1swing

# 237
  • Плевен
galiushana Тери има от Дядо Коледа такъв подарък и още си играе с масата - свири, ръчка си животинките , обръща си плота (с наша помощ) и си играе и с конструктора.
Аз още не съм й харесала подарък.

# 238
  • София
Нещо такова съм решила за Евка
http://www.youtube.com/watch?v=GuCgHKacU18

# 239
  • Плевен
Тази кукла е супер  Peace

Общи условия

Активация на акаунт