Пролет най-прекрасна грейнала сега, във очичките на майските слънца!

• 18 343
  • 294
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Много се смях, като каза на пожарникара - Толи тата /затвори вратат.../  hahaha и той я затвори човека...  Joy

hahaha hahaha hahaha

искрено се забавлявах,шуши!

# 256
  • София
честита Цветница, дами!

и за добро утро:

# 257
Честит имен ден на всички празнуващи.   bouquet Много настроение и веселие ви желая на днешния ден.
Ванилка, мерси за кафенцето Hug
Аз изпратих Маги на разходка, за да мога да си оправя багажа (че нали вчера се приземихме), но нещо не мога да стана от компа Mr. Green
Приятен и слънчев ден на всички Heart Eyes

# 258
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ С ЦВЕТНИ ИМЕНА!!!

Ванилка много празнично ми стана с тези лаленца, мерси за кафето Heart Eyes !!!

Докато не съм забравила - имам идея за събирането  - един пиано бар, казва се Тунайт /не ми се преминава на латиница/, но за съжаление не работят в неделя... Дали ще можем да го направим в петък или събота...?

# 259
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ С ЦВЕТНИ ИМЕНА!!!

Ванилка много празнично ми стана с тези лаленца, мерси за кафето Heart Eyes !!!

Докато не съм забравила - имам идея за събирането  - един пиано бар, казва се Тунайт /не ми се преминава на латиница/, но за съжаление не работят в неделя... Дали ще можем да го направим в петък или събота...?

# 260
oпс,грешка  Embarassed пиша не от моя профил и....

исках да кажа на шуши, че много се радвам за веселото настроение Wink

# 261
  • Плевен
ЧЕСТИТА ЦВЕТНИЦА! ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

# 262
  • Плевен
ВАЖНО! ВАЖНО!ВАЖНО!
ПИША ТУК И В ТЕМАТА ЗА СРЕЩАТА НИ. ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ИЗПРАЩАТЕ КАПАРО В РАЗМЕР 1/2 ОТ ЦЕНАТА НА НОЩУВКИТЕ ЗА СЕМЕЙСТВО Т.Е. ЗА ЕДНА НОЩУВКА 40ЛВ., ЗА ДВЕ НОЩУВКИ - 80ЛВ. В САЙТА НА ИМЕНИЕТО ИМА НОМЕРА НА БАНКОВАТА СМЕТКА, НА ВНОСНАТА БЕЛЕЖКА ПИШЕТЕ СЕМЕЙСТВО ....ЕДИКОЕ СИ... И ДАТАТА НА НОЩУВКИТЕ. Управителя е забелязал без да му казвам, че децата са на една възраст и ни пита дали е случайно съвпадение, като разбра повода, каза, че ще ни направи някаква ИЗНЕНАДА! АКО НЯКОЙ НЕ Е СИГУРЕН ДАЛИ ЗА ЕДНА ИЛИ ДВЕ НОЩУВКИ ЩЕ Е, ДА ПРЕВЕДЕ ЗА ЕДНА, А ЗА ВТОРАТА ЩЕ СЕ ПРЕБРОИМ В СРЕДАТА НА МАЙ!

АКО ИМА И ДРУГИ ЖЕЛАЕЩИ, МОЛЯ ДА МИ ПИШАТ НА ЛИЧНИ!

Последна редакция: нд, 20 апр 2008, 15:07 от Люсил

# 263
Честит празник на всички с имена на цветя!И на всички вас-честит празник!Пожелавам Ви много здраве,късмет и поводи за усмивки!

Люси,а докога е срока?И още нещо да питам-ние дето сме с повече деца,на същата тарифа ли сме?

# 264
Честит празник на всички именици! Бъдете здрави щастливи и обичани!

Ние сме цял ден по гости и задачи. Най-важното е, че и двете момчета се забавляват добре и са постоянно навън.

Приятни разходки!

# 265
  • Плевен
Люси,а докога е срока?И още нещо да питам-ние дето сме с повече деца,на същата тарифа ли сме?

Ами тези дни, предполагам 1 най-много 2 седмици. За голямо дете няма да се плаща капаро сега, на място ще се плати мисля около 15% от нощувката - 12лв, но ще се уточнява на място, зависи от броя нощувки, каква е стаята.

# 266
Днес е Цветница!
Честит празник на всички! Много здраве, цветно настроение и усмивки. Не оставяйте вечерта ви  да бъде черно - бяла, а  я  направете цветна  като днешния ден !
    ВЕСЕЛ ПРАЗНИК !!! 

Шуши, колата ви много ми хареса. Ще търся нещо подобно. Бях се спряла на двуместен джип, но като гледам Марти как удобно се е наместил в този, май по добре е едноместен.
А Маги е много сладка на първия учебен ден!

Ние днес бяхме на пикник. Децата много се забавляваха. Ще кача снимки по късно.

# 267
  • София
Весела и цветна Grinning Цветница на всички празнуващи! Много любов, здраве, веселие и цвят в живота ви, ви пожелавам!

# 268
Добър ден и от нас!

Честит празник на всички именици! Да сте здрави и щастливи!

Ние днес ходихме в зоопарка. Опекохме се от жега. То не беше слънце, то не беше чудо!
Ники като видя колко е голям тигъра и вече не му вика "маца"  Laughing

Като се прибрахме преди малко и Ники докато хапваше кроасан и по едно време чувам зад гърба си: "папкай!". Обръщам се и гледам наш Николчо тика кроасана в устата на Йовчо, а Йовчо не отказва - папка.... Хубаво че видях на време иначе щяха да споделят една следобедна закуска.  Mr. Green

Весел празник ви желая   bouquet

# 269
  • София

Като се прибрахме преди малко и Ники докато хапваше кроасан и по едно време чувам зад гърба си: "папкай!". Обръщам се и гледам наш Николчо тика кроасана в устата на Йовчо, а Йовчо не отказва - папка.... Хубаво че видях на време иначе щяха да споделят една следобедна закуска.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт