Пролет най-прекрасна грейнала сега, във очичките на майските слънца!

• 18 350
  • 294
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Приемам лично поздравите за Цветница и ви черпя за мое здраве
 Честит Рожден Ден на Калоян!Да расте здрав и много щастлив!А майка му скоро да се разпише!
 Нашето семейство за съжаление ще отпадне от срещата,защото вчера ми насрочиха изпит за 8 юни.Сега тъкмо прочетох съобщението на Люси , записах сметката и съобщих на таткото,че утре трябва да внвсе капаро 40лв и той ме пита,а кога ще ходим там и аз смело ами на 7 юни.И по едно време включих и ми стана гадно,но здраве да е .Пожелавам на останалите весело изкарване ,после с нетърпения ще чакам разказите ви.

Последна редакция: нд, 20 апр 2008, 22:15 от imar

# 271
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!СПЕЦИАЛНО ЗА СВАТЯТА

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА МАЛКАТА ЦВЕТИ!ОТ СЪРЦЕ И ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ЗДРАВЕ И УСПЕХИ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДИН НА КАЛОЯН!МНОГО РАДОСТ И КЪСМЕТ!

Иве,съжалявам,че отпадате за Емен,но ви пожелавам весело прекарване в Трявна Hug

Танче,ние преди време имахме същото приключение с Надя и Божа,но на мен и двете ми ръце бяха заети и Божа тъпка в устата си до дупка и се хилеше Mr. Green

Божидара вече е добре,но е на инжекции,които и се поставят в болницата /1бр. струва 30лв.,а на нея и трябват по две на ден/.Да ни е жива и здрава педиатърката Praynig
За уменията вчера докато чакахме пред рентгена взе,че ми разказа за Априлското въстание,но като задобрее към то 4-5 клас ще ви покажа Mr. GreenИначе безпогрешно разпознава всички бездомни и домашни кучета в квартала.Ами до това и се свеждат уменията и другото,което е,че вече окончателно е без биба.Това е от нас!

# 272
ето снимките от пикника: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234395&photo=70
 Сисе, честито за бибата.  Mr. Green Вие дето бяхте най-пристрастени - евала. А на Божи каква и е точно диагнозата? Много страшно ми звучи с тези инжекции.

Разсмяхте ме с тези случки за папането. Ако бяхте заснели , директно отиват в най-смешните животни и хора на планетата.  Laughing

# 273
Честит празник на всички цветенца  bouquet
 Гледахме клипчето на Тери, браво на нея, каква ни е умница Hug
 Да се похваля, че купих билети за "Улица Сезам", те са на турне тук . Само дето си помислих, че са  за тази събота когато почивам, а то било за другата седмица, а още не си знам графика и не знам дали ще ми се падне почивка(всяка седмица съм с различни почивни дни Crazy) Та си мисля да се примоля на менъджъра да ме сложи почивка, че 3 билета взех и тати ще се присъедини към театъра. Всички нямаме търпение.
 Много ми хареса куклата, която Анна показа, сигурно има и тук подобни, струва ми се добра идея за подарък, щото още нищо не сме и измислили Rolling Eyes Още 2 деца около нас имат рожденни дни и на тях трябва да им мисля подаръчета, но това е любимото ми занимание, така че ще се наслаждавам.
 Да ви питам, ваште деца така ли правят като Йонча newsm78 Абе много ми се тръшка напоследък, направо е непоносима и нервичките ми се скъсаха ooooh! За щяло  и нещяло се сърди, уж иска сокче, като и го дам вика НЕ Shocked Иска пак, давам и го и така докато не започне да се тръшка newsm78 И това е само една от многото случки, в крайна сметка не разбирам какво иска, сякаш и тя незнае де. Отделно постоянно ми се лепи, все иска да я вземам, сяда върху мен, скача отгоре ми и все ме щипе и бемките ми дърпа Shocked Не издържаааам smile3511 Според Дидо вината е моя и явно подхода ми е грешен. Тя него по-вече го слуша, къде греша незнам, давайте съвети! Иначе е на мама умницата, знае песничката за английската азбука и донякъде я кара без грешка, на M N O P, вече почва да пее "мемемеме....' Joy Иначе много бърбори, и включва на английски да благодари и да казва bye като сме сред американци. как прави разлика, направо ме изумява, но като се срещаме с българи си ги поздравява на бг Hug Даже днес и на гръцкия си дядо по телефона каза "кала" (в превод от гръцки добре)  Shocked Абе умничко то, ама разглезено Mr. Green

# 274
  • Varna
Честито на имениците. Да са ниживи и здрави.
Специални Прегръдки на нашето   Цвети.
Честит Рожден Ден на Калоян!
  На Тери Браво  Hug
 Ето ни и нас от днешната разходка, вчера ходихме в Делфинариума на придставлението и Бетка много са забавлява, толкова беше интересна, че ние забравихме да снимаме.

smily_5q , това е много добре, че отличава  и съобразява с кого на какъв език да говори.  Аз също съм така, с руснаците винаги отнътре ми идва да почна на руски с тях, дори без да се усетя, макар че някой от тях разбират и български.
  Иваче за тръшкането- чу Бетина си го позволява пред баба си, понеже и минава номера. При нас като се опита, просто не и обръшаме внимание, или в другея случай ако прекали стои наказана, та моя съвет е да не и отстъпваш, но същевременно и ибаснявай защо неможе и че нетрябва така и така нататък...

Последна редакция: пн, 21 апр 2008, 01:00 от Inochka

# 275
Добро утро,

Сервирам ви закуската и почерпката по случай рождения ден на Сиси.

Честит имен ден на Цвети и рожден ден на Калоян! Много здраве, усмивки, забавления и игри.  bouquet
Аз станах рано да посвърша това-онова, но чувам че рожденичката вече пее от другата стая за това и ще ви изоставям. Надявам се по-късно пак да се включа.
Хубав ден. Много разходки и  приятни емоции.

# 276
  • София
Честит рожден ден, Сиси! Бъде все така лъчезарно и слънчево дете, на мама и тати умница и хубавица!

# 277
Честити две годинки на Сисито!
Да е здравичка и да радва много всички около нея!

# 278
Специално за Смайли е и всички други от нас които отглеждат две годишни човечета:
Обикновено детето е упорито и непреклонно. Изисква желанията му да бъдат задоволявани на минутата. Не си пада по компромисите, не обича да дели онова, което смя¬та за свое, зле се приспособява към реалността. Не приема никакво изменение в съществуващото. Яростно протести¬ра, ако мама или татко променят или прескочат някоя дума в позната песен или приказка. Възприема всяка рутинна домашна дейност като поредност от строго определени събития и абсолютно държи да се спазва установения ред. С това ни напомня за някой придирчив стар ерген-перфекционист с веднъж завинаги изработени навици. Но за ]разлика от ергена детето може изцяло и внезапно да се проме¬ни. Давате му плодов сок в стъклена чаша, то иска в порце¬ланова. Предлагате му порцеланова, то държи на стъклена. Детето е тиранично. То обича да заповядва. Държи се като малък цар, като господар на къщата. Опитва се да върши неща, с които очевидно не може да се справи само, като наиример да си завърже връзките на обувките, и кате¬горично отказва да приеме помощта ви. А когато забележи че не се получава, избухва в сълзи и прави страхотна сцена. Може дори да ви обвини, че не сте му помогнали.
Този период е и време на силни изблици, на бури и нап¬режения, на чести смени на настроението. На всякакви край¬ности. Детето често се затруднява да направи и най-прост избор и да се спре на него окончателно. То се колебае, раз¬търсвано от противоречиви чувства, които го тласкат от „искам това" до „не го искам" и от „искам да правя еди какво си" до „не искам да правя нищо". Понякога взимане¬то на такова просто решение като това дали иска сладолед и дали да спрат да му купят може да предизвика у него ос¬тра криза на нерешителност.
По същото време то, бие всякакви рекорди във всички области - може да прави едно и също нещо неопределено дълго време или да повтаря все една и съща фраза или дума, докато на майката й дойде до гуша и помоли за ми¬лост. Трудно приема новостите като ястие, което не е опит¬вало, или дреха, която току-що сте му купили. Необходи¬ма му е сигурността настарото и познатото. Затова обича ритуалите: всичко трябва да се прави винаги по един И същи начин. Детето на две години и половина е известно със своята взискателност. Не му противопоставяйте ва¬шата! С дете на тази възраст трябва да се отнасяме с мно¬го търпение. Способността му да дели, да чака, да отстъпва е силно ограничена.
Колкото до положителния аспект, нека кажем, че през този период детето се налага със своята бодрост, ентуси¬азъм, енергия. Ако майката прояви разбиране, тя ще може да го оцени и да открие различните страни на обаятелната му личност. Защото понякога то умее да бъде и чаровно с цялата си буйност, наивност, въображение, въодушевление, щедрост, с възторга си от новия и непокътнат свят, който открива. А какво научава детето ви на този стадий от раз¬витието си? Майката на такъв „пръв юноша" несъмнено ще ви отговори със същата фраза, която би използвала май¬ка на истински юноша: „Питам се научава ли нещо друго, освен да бъде непоносим и да ме дразни!" И нека бъдем честни - има немалко истина в тези майчини жалби.
Но ако погледнете отвъд всекидневните изпитания, на които ви подлага, ще разберете, че детето ви е на път да .открие своята индивидуалност, противопоставяйки я на социалния конформизъм. (Това е умаленият образ на раз¬витието му между тринайсет и деветнайсет години.)
Спомнете си, че новороденото не съзнава „аз"-а си. Трябва му известно време, за да различи своя „аз" от „не-аз"-а на вселената си. През стадия, за който говорим, вашето дете за пръв път придобива истинско чувство за уникалната си личност. И едно от нещата, което задължително трябва да направи, за да придобие това чувство за самоличност, е да се противопостави на родителите си, като възприеме отри¬цателно поведение. За да определи какво представлява и какво иска, то трябва да премине през фазата на отричане и предизвикателство:
С други думи придобиването на отрицателно самосъзнание е част от борбата, водена на тази възраст за придобиването на положително самосъзнание.
Стига ви толкова!!!  bouquet

# 279
А сега и аз да поздравя Сисито с рожденият й ден!

с пожелания за безгрижно детство!!!

За срещата и ние отпадаме защото ще празнуваме рождения ден на Мариса на 7 юни (не знам защо си мислех че ще е по-късно) newsm78, а мисля да направя и кръщенето тогава така че просто няма как да стане  Sad знам че вие ще си прекарате страхотно и от сега ви завиждам).
За подаръка аз вчера ходих до Джъмбо и купих така желаната от мен занимателна маса на изключително приемлива цена доста по различна от тази в сайтовете, за което съм супер доволна, малката прояви завиден интерес дано се задържи разбирасе, но мисля на гостите да има кажа да купуват предимно играчки, че да си имаме (чувствам се зле от ноември нищо не й бях купувала е като не броя две книжки  Embarassed). Видях и куклата със затварящите се очички много е сладка Ванче цената й беше 40 лв. Акумулаторните коли там бяха 200лв имаше и такива като скутер много яки бяха пак за същата цена все още обмислям дали ще мога да я разнасям из квартала тая чудесия или да си спестя тормоза  Rolling Eyes Купих й и тоалет за събитията юни месец, така че малко по малко ще подготвям нещата тези дни ще ходя до църквата дано имат свободен час за 7-ми...ох има време ама вие ме увличате направо всеки ден има рожденници и ми е едно хубаво на душата.
По празниците и аз мисля да си взема двата работни дена и да прекарам повече време с тръшкащото се и адски много мрънкащо дете ама си е мое ще го търпя кво да правя  Mr. Green и обмислям да си ходя до Стара Загора да се видиме с роднините. 
Съвещанието свърши приключвам...приятен ден на всички...

# 280
Честит втори рожден ден на Сиси!
Да е здрава и все така усмихната!

# 281
  • София
Честит рожден ден на Сисито! Нека е все така чаровна и да бъде много здрава и щастлива!   bouquet

# 282
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СИСИ!!!!
ЩАСТЛИВО И ИГРИВО ДЕТСТВО!!!
СПОКОЙНИ, ГРИЖЛИВИ И ОБИЧЛИВИ МАМА И ТАТИ, ГОРДЕЕЩИ СЕ С ТЕБ!!!

# 283
Честит Рожден ден на малката Сиси!! Да расте жива и здрава, много усмихната и лъчезарна!

Поздрави,
Ели

# 284
Честит рожден ден ,Сиси!Да си все така чаровна и бъбрива и много да радваш страхотните си мама и тати!С многото пожелания за здраве и късмет Сами и Ивчо ти изпращат и много усмивки и целувки! Heart Eyes Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт