Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията във форума?
Какви са мненията относно подготовката за раждането и покупките преди раждането?
Какви са мненията относно избора на болница за раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията във форума?
-
Какви са мненията относно подготовката за раждането и покупките преди раждането?
-
Какви са мненията относно избора на болница за раждане?
-
Какви са различните мнения относно грижата за бебето след раждането?
-
Какви са мненията относно подготовката за болницата и необходимите покупки?
.Нали знаеш,че на децата им минава по-бързо
.Помъчи се да си спокойна,колкото и да ти е трудно.И аз вчера като се изнервих и притесних- бебка ми направи същия номер.Едно въртене падна...После ми стана малко гузно
значи снощи се събудих от адска болка но само от дясната страна на корема горе-долу където се намира апендикса,не знам това контракция ли е било или нещо друго
,случвало ле се е при вас така?
....
. Честито. Ние участвахме преди година и се изложихме мноого, а най-лошото беше че много хора ни бяха гледали
и не ми е много лесно, а снощи тъкмо си дойде от едноседмично гостуване при баща си, а и тя е малко по-високоговореща, ако мога така да се изразя - говори доста силно и бързо. По време на вечерята ние нещо си говорехме, бяхме пуснали и телевизора, ама май по-силно, отколкото е нужно. Ние говорим и пречим на детето да гледа и той се опитва да ни надвика, че му се гледат рекламите, крещи: "Тихо!" и мен като ме "хванаха лудите" и като викнах. Ужас! Срамувам се от себе си 
Ама много тъпо с тоя въпрос за роднината, че сега цялата фамилия на мъжа ми е разбрала за кого се говори... Чакам да се обадят