Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията във форума?
Какви са мненията относно подготовката за раждането и покупките преди раждането?
Какви са мненията относно избора на болница за раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията във форума?
-
Какви са мненията относно подготовката за раждането и покупките преди раждането?
-
Какви са мненията относно избора на болница за раждане?
-
Какви са различните мнения относно грижата за бебето след раждането?
-
Какви са мненията относно подготовката за болницата и необходимите покупки?
Обаче мъж ми се казва Иван и името Иванова си е напълно благозвучно. А иначе си представям как ще й се подиграват съучениците, ако се казва примерно Мартина Иван еди-коя си (ние още не сме решили каква ще ни е фамилията
) Ми така де, децата са жестоки на тази възраст 
Липсва ми това, че не мога да си нося летните дрехи(потничета, роклички
) и едва ли ще мога това лято да се нацедя в тях
Аз също искам нормално раждане, обаче с упойка
За какво трябва да се мъча толкова, като хората са измислили упойката. Но в крайна сметка каквото сабя покаже, понякога раждането не минава както сме си го представяли или планирали
значи снощи се събудих от адска болка но само от дясната страна на корема горе-долу където се намира апендикса,не знам това контракция ли е било или нещо друго
аз започнах да го питам: ами колко е голямо,ами плацентата, а той само ми се смее и ми вика че всичко е ок и аз се отказах да го питам за пола,то май по-добре да не знам. Много се нервя така като ми мълчи,ама той не е много от разговорливите. Примирих се и това е няма да се ядосвам я.

, а бебо все едно усещаше.После цяла нощ не спря да се вълнува и да мърда...Нали казват,че бебетата усещат когато сме нервни или напрегнати.Дано не им се отразява на тях,че аз както съм си все нервна.... 
.Момичета,никоя от вас ли не прави секс
и от доста родилки чух,че второто раждане е по-лесно, но те боли корема /говоря за нормалното де/...
Ама мноУ пишете, бре девойки, едвам смогвам да ви изчета. 
Живот и здраве, и аз като Трънче съм положително настроена и вярвам, че всичко ще бъде наред докрая, както и след това, както и по време на раждането!
Разбира се, че го гледах! Има ли мач, аз съм първа писта пред ТВ-то (
), друго по тази телевизия почти не гледам така или иначе, но виж за мачове
- не пропускам!
Ама как бе, та аз заради Батистута (
(
Всеки луд с номера си. 
колко сте изписали.... аз сега дамо запис, после ще чета
, но колкото и грубо да звучи, сега бебчетата имат нужда от нас, да се съобразяваме с тях и да не се тревожим и притесняваме много.