Обичате ли парфюми?-4

• 133 176
  • 1 982
  •   1
Отговори
# 1 845
  • София
Можете ли да ми препоръчате парфюм, който ухае на роза?
Sonia Rykiel-RykielRose

Bvlgari-Rose essentielle

Alessandro dell Acqua-Woman in rose- този ми е фаворит

Ferre Rose

# 1 846
Ха  и на мен ми е "Жадорово" днес   Peace

# 1 847
  • Ах, морето
Мерси за отговорите, момичета.  Hug Само дето не знам какво ще открия из бургаските парфюмерии.  Simple Smile

# 1 848
Днес се напробвах до насита. Flutter И от толкова парфюми, три неща ме впечатлиха. Не бях обръщала внимание на Комтуар Сюд Пасифик. Днес се влюбих в два сладкарски- Амур де какао и Ваний Мока. Crazy Няма да ви разправям каква прелест са, че още ми текат лигите. Crazy Първото е аромат на някакви какаови бисквити (лелеее, само да ми паднат такива! Laughing) с много изразен какаово-шоколадов аромат, а второто -ванилия с кафенце...нещо като ванилово капучино или ликьор кафе... Mr. Green Ммммм....

И после ме впечатли новата Аква Алегория -Laurier-Reglisse. За пръв път да ме впечатли зелен тревен аромат, обаче е супер, прииска ми се за жегите. newsm78

А още...тази Гуен Стефани (L.A.M.B.) се оказа много трайна и шлейфова... newsm78 Някой случайно да го ползва? Само тази праскова там хич не я понасям... Sick

А новият Зен на Шисейдо е отврат. Sick Някакъв уисекс с  камфор. Абе каква такава мода тръгна в парфюмите да блъскат камфор? Shocked

Пробвах всичките "Огледала" на Тиери Мюглер и са възхитителни всички. Трудно мога да отделя някой повече от другите. Crazy

Дамския Джон Варватос също ми хареса. newsm78

И Sensuous на Ести Лаудер се отдели от тълпата, не мога обаче нищо да кажа как се развиват защото много ми дойдоха наведнъж. newsm78
ако може да споделиш за тези вкусни аромати как са и като трайност, гледам ги във fragrancex и се чуда да рискувам ли newsm78

# 1 849
О, и още се сетих...

Естелия, ти защо не пробваш тази липичка? newsm78

http://cgi.ebay.com/PROVENCE-SANTE-Tilleul-Linden-Blossom-Eau-De … dZ1QQcmdZViewItem

Разочаровах се от тези липови измислици. Вече ме е страх да поръчвам. Искам наистина много ясно да ухае на липа.
Този Provence Sante  го знам, но не знам дали пак няма да се разочаровам.  Rolling Eyes

Мерси, мила   bouquet Hug

# 1 850
Вчера получих Маднес. Много необичаен аромат, но в никакъв случай не го намирам за тежък и задушлив, както го бяха описвали. На мен е по-скоро свеж и остър, много приятен.
Определено ми харесва  Peace

# 1 851
О, и още се сетих...

Естелия, ти защо не пробваш тази липичка? newsm78

http://cgi.ebay.com/PROVENCE-SANTE-Tilleul-Linden-Blossom-Eau-De … dZ1QQcmdZViewItem

Разочаровах се от тези липови измислици. Вече ме е страх да поръчвам. Искам наистина много ясно да ухае на липа.
Този Provence Sante  го знам, но не знам дали пак няма да се разочаровам.  Rolling Eyes

Мерси, мила   bouquet Hug

Другото струва над 100 дол. флакона. Flutter И аз го искам Тильой, но ми идва малко множко... Sick

Цитат
ако може да споделиш за тези вкусни аромати как са и като трайност, гледам ги във fragrancex и се чуда да рискувам ли

Много съм любопитна и аз как са като трайност.  newsm78 Смущава ме ниската цена, обаче и да не са кой знае колко трайни, тези двата са толкова готини че...направо неустоими. Ароматерапия за себе си по-скоро отколкото за излизане.

# 1 852
Днес се уверих,че по-гадни от парфюмите на Аник Гутал няма,от 3 мостри и трите бяха особено гадни,като Petit cherie водеше класацията  Sick Sick.А как я гледах тази марка с особени страхопочитания като мислих,че е нещо по-така..
Получих си няколкото мострички и 2 парфюма-Jaipur saphire  и Средиземноморските градини-още им се чудя дали ще ги ползвам,горчивата нотка в началото ме притеснява.
Сапфира е ОК,тежък ми е за сезона,някой преди време го беше описал така хубаво,че исках на всяка цена да го имам Heart Eyes
Джусито се оказа мини парфюмче,не ЕДп,а баш парфюм и е мн траен и силничък,харесва ми и ще си взема голямо шише
Мъжът ми също хареса Dirty English така,че ще сме в комплект Grinning
Sa de la renta- не е за мен
и последно някаква гадост с името Vintage soul -Liz Claiborne
Ама къде ги избрах и аз тези,но нали във Fragransex продават мостри(и те тарикати,уж не са за продажба  Mr. Green) и рекох да пробвам наред Simple Smile

# 1 853
и аз чакам с нетърпение Dirty English  и Juicy Couture .паръчала съм минита и  се надявам да ме очароват!!!

# 1 854
И аз много харесвам повечето ухания на Контоара, навремето един мускусен си бях купила и с кеф си го изпръсках, но не беше много траен. А и не много евтин, защото го купувах в парфюмерия, каквото и да си говорим, в Интернет са си на половин цена. ooooh! Иначе по-новите не съм имала възможност да подуша, но от тези, които ги имаше преди 3 години, да речем, бях харесала доста - ванилени, цветни, подправкови, всичките са приятно екзотични. Само флаконите ме дразнят, много са ми дезодорантени, но въпреки това пак бих си купила нещо от тях. Simple Smile

Аник Гутал наистина има някои доста гадни миризмички Joy Joy. Аз най-много харесвам цветните й парфюми - жасмина и орловия нокът, но са доста нетрайни и така и не съм се наканила да си ги купя.

А някой познава ли парфюмите на Demeter: http://www.osmoz.com/Encyclopedia/Brands/Demeter-Fragrance-Library
Някои от тях много добре ми звучат, направо ме засърбяват ръчичките Crazy, а и в нета се намират доста евтино.
Ето тук, но повечето ги няма в наличност в момента: http://www.fragrancex.com/products/_bid_Demeter-am-lid_D__brands.html#Perfume

# 1 855
А някой познава ли парфюмите на Demeter: http://www.osmoz.com/Encyclopedia/Brands/Demeter-Fragrance-Library
Някои от тях много добре ми звучат, направо ме засърбяват ръчичките Crazy, а и в нета се намират доста евтино.

Не ги познавам, но наскоро ги душках. Някак далечни аромати са ми. Като на друго място, където не искам да отида.

# 1 856
Имате ли някакви впечатления от Cashmere Mist- Donna Karan?

# 1 857

Не ги познавам, но наскоро ги душках. Някак далечни аромати са ми. Като на друго място, където не искам да отида.

Деметрите са боклуци. Евтини и като цена и като аромати. За трайност въобще не става дума. При нас тази марка дори не е в парфюмерии, а в супермаркети. Laughing

# 1 858
# 1 859
  • София
Днес се уверих,че по-гадни от парфюмите на Аник Гутал няма,от 3 мостри и трите бяха особено гадни,като Petit cherie водеше класацията  Sick Sick.А как я гледах тази марка с особени страхопочитания като мислих,че е нещо по-така..
Веселче, имам парфюм на Аник Гутал, наистина е много специален, много топъл и силен, много траен. Слагам го само през зимата и то в минимални количества.
Не знам другите два аромата, които си получила, кои са, моите впечатления са ето от този:

Общи условия

Активация на акаунт