АПРИЛски бебета реват, а други са на път!

• 15 854
  • 277
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Момичета, минавам да ви кажа една прекрасна новина. Най - лъчезарния човек, който познавам, Дона, днес в 11.07 ч. направи Плами горд батко на прекрасен син с идеалните размери 3.200 кг и 49 см. И двамата са добре и им предстои голямо опознаване в пътя напред. Нека здравето, щастието, любовта и късметът да ги съпровождат цял живот

# 151
Имаме си бебчеееее newsm44Мама Naana днес в 10:25 е родила бебе Борис (нормално с упойка) Бебо е с размери: 3500гр/54см smile3504Да им е жив и здрав ,а на Naana бързо възтановяване!!!

Ася20,Пролетна фея.....сега забелязвам,че нашите бебоци са родени в един ден Grinning

# 152

Хайде честито и от мен   newsm51 на новите мамчета!!!!
Ася 20-щом сте минали първите седем.......другото е вятър работа  Wink! Весело изкарване ако ще имате парти!
 И ние от сутринта сме се метнали да чистим и сега баялдисах, та сядам да почина! Мисля да си лакирам ноктите на краката, пък каквото ще да става!
 Тук временцето е много хубаво и чак ми се приходи на плаж ( а аз по принцип много мразя!). Чудя се да ходим ли до Шипка и там да изкатеря стъпалата, барем се мобилизира хлапето.......Tiffany, май ще трябва да ме изтипосаш на първата страничка в раздела "най-мързеливо и неискащо да излезе бебе"!!!!
 Aleks, хич не изглеждаш зле за "положението си"......ама и мечката не отстъпва  newsm62!
 При мене нищо нови-даже някое заблудено парченце тапа да се беше изпързаляло, ей тъй , заради спорта.....ама не ще! Не смея да сложа никакъв ароматизатор или каквото и да е във WC-то, че да не изтърва нещо, толкова не съм се пулила след всяко ходене до тоалетната никога през живота си  Shocked!
 newsm10 fingerscrossed Стискам палци на Нана и Ародет.....дано по-скоро се оттърват от мъките и товара си....
 Добре дошла отново на Акварел!!!!
 Sisee вие започнахте ли вече футболната подготовка на Дани  Laughing Laughing? Ние довечера сме на среща на феновете на една определена марка кола и си мислех ако вашия Дани ще е футболист-нашия хубусник 100% ще е автомобилен състезател!!!!
 Айде чаоооооооо

# 153
Честито на мамите Дона и Naana , бързо да се възстановявате и гушкате вашите малки момченца !!! smile3525 smile3525 smile3525

Ася 20  Честита ви годишнина само любов и щастие по пътя ви напред ... newsm51 Two Hearts newsm51 Two Hearts newsm51

# 154
И аз имам щъркелови новиниииииии !!!!!
мама milena 1976  е била приятно изненадана като Съни ........
сутринта в 4:57 часа е родила дъщеричката си Мария  3.140кг и  52Ссм.
Да им е жива и здрава принцеската !!!

Честито и на Нана и Дона !!! Да са ви живи и здрави бебчовците !!!
Ася честита ви годишнина все така да се обичате !!!
Aguariel добре дошла ,Габи е невероятна ,толкова е милааааааа    Hug Hug Hug

# 155
Честита принцеса на мама Милена 1976 !!! newsm51

Аз все си мисля да не стане тази изненада и при нас ,ама каквото е такова само всичко да мине както трябва и да сме здрави  и аз и бебо...както Съни каза ,ще има какво да му разказваме след години как е било момче пък се е родило момиченце... Joy Grinning Joy Grinning

# 156
честито на милена 1976,Дона и Нанна  bouquet-да са им живи и здрави рожбите.момичета благодаря за топлите пожелания-които не са стигнали до 7 година-да им се връща Joy.сисе аз забелязах отдавна,ама все забравям да напиша.какво мислите за даването на витамин Д на бебето.тук го отричат,защото сме били топла държава,но сега ще сме зимни бебета,а аз въпреки всичко мисля да давам.моля мамите с опит да пишат как се дават и по колко.-благодаря  bouquet

# 157
EEEEEххххххх,страхотно!!! newsm44 newsm68 newsm44
БРАВО!!!БРАВО!!!БРАВО!!!!! smile3501 newsm10 smile3501
 ЧЕСТИТО на мама ДОНА(лелееее Mr. Green,тя е с моя термин.... smile3521),на мама НАНА и на мама МИЛЕНА 1976   newsm51 newsm10 newsm03!!!ДА са ви живи и здрави беборанчовците!!!!Много да ви радват!!!! newsm07  bigdance2
Прекрасни новини за днес!!!!Дали ще има и още.... newsm12???Хайде дано! tooth newsm08
Отивам в албумчето  да се порадвам на бебчовците newsm51,че скоро не съм го преглеждала..
ася20,за вит.Д знам че е хубаво да се дава,защото кожата на бебето все още не може да си го произвежда сама.С Николай започнах прием от навършването на 20-тия ден след като го родих, до навършването на 1г.,но по колко беше newsm78-нещо ми се губи..Май според килограмите..Питай педиатър най-добре.

# 158
Честито на милена 1976,Дона и Нанна  да са им живи и здрави бебенцата и скоро са са си вкъщи!!!

исках да попитам вие на коя страна слагате бебетата да спят,защото аз моята беба си я въртя,но по гръб ме е страх и много много не я слягам ,само като е до мен.
за витамин Д-то педиатърката ми го предписа още като си дойдохме от болницата(на 10-тия ден) и ми каза да и го давам докато не започнем да излизаме за повече време навън,а имайки предвид какво е гадно времето сега и тази седмица,май няма да е скоро

# 159
didimora моито шило на една страна н стои ..... мята с ръчички и краченца и за 2 минутки най -много се е завъртял сам  Mr. Green
за витамин Д не е хубаво да се дава без лекарско наблюдение .....капките се определят в зависимост от много неща ,времето,наддаването на бебето,фонданелата,(дано се пише така )със Сашето си спомням ,че всеки месец различно съм давала

# 160
Честито на Милена 1976! Да й е жива и здрава Мария!!!

Цитат
исках да попитам вие на коя страна слагате бебетата да спят,защото аз моята беба си я въртя,но по гръб ме е страх и много много не я слягам ,само като е до мен

След всяко хранене сменям страните Peace Веднъж на ляво,веднъж на дясно....помякога се обръща по гръб,но главичката му е на една страна Peace
Аз витамин Д не давам Rolling Eyes

Цитат
Sisee вие започнахте ли вече футболната подготовка на Дани 
Гледа мачове по тв-то с баща си  Mr. Green

# 161
  • София
Честито на Милена 1976! Да й е жива и здрава Мария!!!

Цитат
исках да попитам вие на коя страна слагате бебетата да спят,защото аз моята беба си я въртя,но по гръб ме е страх и много много не я слягам ,само като е до мен

След всяко хранене сменям страните Peace Веднъж на ляво,веднъж на дясно....помякога се обръща по гръб,но главичката му е на една страна Peace
Аз витамин Д не давам Rolling Eyes

И аз така "менкам" страните.
А витамин Д доколкото помня се дава от 2-ия месец, когато му дойде времето педиатрите ще кажат.

Честито на тринките ни днешни мами ! newsm51
При Милена освен с пола, бебчо я е изненадал и с датата Simple Smile  Гледам, че е имала планово секцио за 21.04 и то в Сливен (доколкото помня) Simple Smile Петя, знаеш ли дали все пак е успяла да стигне до там или бебчо е бургазлийче?

# 162
  • Варна
Момичета от ВАРНА  Simple Smile Кажете моля ви, от къде да си купя нощници за болницата на добри цени? Rolling Eyes

В КООП търговия има от супер смешните, дето после са за коша по 5 лева, в Мадара са много симпатични с къс ръкав и копченца, много свежи цветове с дължина до коляното /имаше и по-дълги, но аз не ги предпочитам, с тези спокойно мога да си ходя из къщи после/ по 10 лева, от там си купих втората, а първата от пазара, почти същата за 20 лева #Cussing out.

За Майчин дом питах изрично, акушерката каза че е желателно да е нощница, защото лично е виждала момичета дето са със секцио, колко им е трудно да си обуват долнището на пижамата, направо каза че се мъчат Cry

Благодаря ти за отговора Hug Така е наистина, на мен ще ми е второ секцио и с първото бях с нощница, сигурна съм, че с пижама ще е адски неудобно. Имате ли идея дали днес работи "Мадара""? newsm78

Да, работи! Peace

Hug Преди малко се върнах от там, благодаря ти много, купих си това, което ми трябваше Wink И аз ще раждам в Майчин дом, както и първият път- доволна съм Peace

# 163
Честито на трите мами днес, да са живи и здрави бебчетата, много усмихнати и лъчезарни, да ги радват много!

Дано при тях всичко е наред и скоро да се върнат в нашите редици.

Дано има още хубави новни!

Hug

# 164

Честито на тринките ни днешни мами ! newsm51
При Милена освен с пола, бебчо я е изненадал и с датата Simple Smile  Гледам, че е имала планово секцио за 21.04 и то в Сливен (доколкото помня) Simple Smile Петя, знаеш ли дали все пак е успяла да стигне до там или бебчо е бургазлийче?
Ами не е казала ,незнам дали са стигнали до Сливен  newsm78 Инфото ми е от другия форум и там не пише ..........
Преди малко и писах .....в Сливен е наложило се е спешно секцио и е безумно щастлива !!!    bouquet

Последна редакция: нд, 13 апр 2008, 15:46 от cenitelkata

Общи условия

Активация на акаунт