АПРИЛски бебета реват, а други са на път!

• 15 857
  • 277
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Добро утро!

Честито на ven_j и Никси! Много радост, здраве и щастие на малките буболечета и на техните семейства!!!

Aquariel добре дошла отново сред нас.   bouquet Двете с Габи изглеждате страхотно! Поздравления за кърменето, само така!

ася20 Честита годишнина! Още дълги предълги години да сте заедно и все така щастливи!

doly_dog Ти докато питаш за бебенца и ето Jujka се обади!

veni_b Отново съм съгласна с всяка твоя дума за кърменето! Аз например не съм си купила никакви шишета и биберони. И не смятам да купувам, за да не се изкуша да изцеждам.  Peace

Знам, че ако майката яде чесън и лук, кърмата мирише малко и може на бебо да не му хареса.

С теб сме Naana!

# 136
  • Стара Загора
Добро утро!
Честито на патерици на всички рожденнички, на новите мами и на вече завърналите се! Много щастие и късмет на всички(и мами и бебоци)!
Ние още сме си 2в1 с контракции, уж неболезнени,но понякога не чак толкова, ама нищо по-съществено...чакането продължава Simple Smile
Вчера една мама беше писала, че тапата и изтича вече 10-12 дни, как така, какво представлява , защото при мен има едно по-обилно жълтеникаво течение вече втора седмица, понякога като белтък, а понякога по-кремообразно, та чак сега се замислих да не е тапата, а аз да не мога да разбера... newsm78
Ние си отиваме на село да спим цял ден и да ни глезотят Blush
Хубав ден на всички и много бебенца днес
Нана, и всички останали които се запътят към родилното Praynig, стискам палци за най-бързото и леко раждане  bouquet

# 137
  • в илюзия
Ася 20 честита годишнина , много да си се обичкате и слушкате
Честито на обебилите се мами и стискаме палци на Нана  Hug

Аз ходих тази сутрин на тонове добре са и пак съм си у дома , но утре пак съм там първа пушка , че май ще се ражда вече Praynig
Musito и аз съм така , но и аз не знам дали ми е тапата , дано някоя друга мама да разясни.

Auariel добре дошла отново

# 138
ven_i,Никси,ДА СА ВИ ЖИВИЧКИ И ЗДРАВИЧКИ МАЛКИТЕ РОЖБИ!!!! Hug  bouquet  bouquet    bouquet
Aquariel,много мила картинка сте  Flutter.....Чудесно е,че се справяте с кърменето!! Peace
ЧРД (на патерици) на asja!!!!И Честита годишнина на другата Ася(ася20)!!!Само хубави и светли пожелания към вас,момичета!!  bouquet  bouquet
Успех и леко раждане на НАНА!! PraynigКакто и на всички тръгващи към родилното днес....  bouquet  bouquet
arodoet,кураж,мила,не се предавай на края!!!Дано по-скоро и бързо да си родиш и гушнеш малката бебка!! Praynig
за тапата-с първото раждане първо тя ми падна и след 10-12 часа си родих нормално,за цели седмици чакане-незнам... newsm78,ако има други опитни мами-да разясняват.

# 139
ЧЕСТИТО на Ven_j и Никси да са ви много послушни и растат обичкани малките мишоци !!! smile3525

Aquariel  ДОБРЕ ДОШЛА отново при нас ,чакаме снимки и разкази за малко повече кураж .... Wink

Naana   с теб сме мила !!! Praynig Peace

Сложих снимка в албума "нашите бременни снимки" от разходката вчера...

# 140
  • Варна
Момичета от ВАРНА  Simple Smile Кажете моля ви, от къде да си купя нощници за болницата на добри цени? Rolling Eyes

В КООП търговия има от супер смешните, дето после са за коша по 5 лева, в Мадара са много симпатични с къс ръкав и копченца, много свежи цветове с дължина до коляното /имаше и по-дълги, но аз не ги предпочитам, с тези спокойно мога да си ходя из къщи после/ по 10 лева, от там си купих втората, а първата от пазара, почти същата за 20 лева #Cussing out.

За Майчин дом питах изрично, акушерката каза че е желателно да е нощница, защото лично е виждала момичета дето са със секцио, колко им е трудно да си обуват долнището на пижамата, направо каза че се мъчат Cry

Благодаря ти за отговора Hug Така е наистина, на мен ще ми е второ секцио и с първото бях с нощница, сигурна съм, че с пижама ще е адски неудобно. Имате ли идея дали днес работи "Мадара""? newsm78

# 141
Aquariel добре дошла  bouquet Кукличка е твоята Габи Heart Eyes

Стискам палци на Нана Hug

В стаята е 22 градуса,а Дани го обличам по боди,тънки ританки и терлички/буйки Peace Ако е по-навлечен не иска да спи-Топло му е Peace От вчера се буди на 3,5-4 часа да яде.....и е по-спокоен докато заспива!Капките го облекчават малко Peace

# 142
  • Варна
Момичета от ВАРНА  Simple Smile Кажете моля ви, от къде да си купя нощници за болницата на добри цени? Rolling Eyes

В КООП търговия има от супер смешните, дето после са за коша по 5 лева, в Мадара са много симпатични с къс ръкав и копченца, много свежи цветове с дължина до коляното /имаше и по-дълги, но аз не ги предпочитам, с тези спокойно мога да си ходя из къщи после/ по 10 лева, от там си купих втората, а първата от пазара, почти същата за 20 лева #Cussing out.

За Майчин дом питах изрично, акушерката каза че е желателно да е нощница, защото лично е виждала момичета дето са със секцио, колко им е трудно да си обуват долнището на пижамата, направо каза че се мъчат Cry

Благодаря ти за отговора Hug Така е наистина, на мен ще ми е второ секцио и с първото бях с нощница, сигурна съм, че с пижама ще е адски неудобно. Имате ли идея дали днес работи "Мадара""? newsm78

Да, работи! Peace

# 143
  • София
ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ НА МАМА НИКСИ!   bouquet МНОГО, МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ЗА МАЛКИЯ ИМ МЪЖ Simple Smile

НАНА С ТЕБ СМЕ! ДАНО БЕБЧО ИЗЛЕЗЕ БЪРЗО И ЛЕСНО И СКОРО ДА НИ ЗАРАДВАШ С ОЩЕ ЕДНО АПРИЛЧЕ  Praynig  bouquet

Сисе и ние така се обличаме и Ради не иска да спи на по-топло Simple Smile

# 144
  • София
Честити бебчовци на новите мами ! newsm30 smile3504 newsm32

Ася20, честита годишнина! Поне още 7 пъти по 7 години да отбележите, пък после един младеж да забиеш ...ей так за самочувствие  Joy

Нана, стискам палци за бързо раждане!

Ardoet, не се плаши баш на финала Simple Smile Всичко щв бъде наред! И не си прави генерални изводи за раждането от това, което си видяла. При всяка жена е различно. Ако питаш мен - нищо страшно няма Simple Smile 3 пъти съм го правила  Joy Помня като раждах първия път до мен лежеше една родилка, която така силно се мяташе и крещеше, че аз се стреснах : "Боже, и мен ли това ме чака ?!" и чак ми идваше да избягам. Да, ама не - родих 10 часа преди нея без проблем. Така че - не мисли другите  Hug

Ние още сме си 2в1 с контракции, уж неболезнени,но понякога не чак толкова, ама нищо по-съществено...чакането продължава Simple Smile
Вчера една мама беше писала, че тапата и изтича вече 10-12 дни, как така, какво представлява , защото при мен има едно по-обилно жълтеникаво течение вече втора седмица, понякога като белтък, а понякога по-кремообразно, та чак сега се замислих да не е тапата, а аз да не мога да разбера... newsm78

Ами да ти кажа така, както го описваш при мен беше абсолютно същата история. По това време си слагах вагинално свещички и си мислех, че това бледожълтеникаво течение е от тях...Когато после изневиделица започнаха да ми изтичат водите без да съм видяла тапа се замислих, че най-вероятно не ще да е било само течение Simple Smile 

Aqauirel, Добре дошла в редиците на новите мами newsm51 Радвам се, че всички проблеми са вече зад гърба ти Simple Smile Габи е разкошна !!!  love001 Ти избра ли педиатър в крайна сметка?

За обличането на бебчо - обличам го с боди с дълъг ръкав, ританки и жилетчица (всичките памучни). Слагам му и едни чорапки върху ританките.  Памучна шапка му слагам само докато е отворен прозореца, иначе седи гологлав. Завивам го с чаршафче и една капитонирана пелена. Ако ми се стори по-хладничко, му мятам олекотена завивка.

За кърменето - изцяло сме на кърма, но се притеснявам, че не яде достатъчно ( не че не му стига кърмата, а че той заспива на 10-тата минута и не поема колкото трябва). Иначе е много спокоен, пълни памперса, но мен съмненията си ме гризат постоянно Sad Ако можех да го премеря, сигурно щях да си отговоря на въпроса "Храни ли се достатъчно?". Но, както беше писала и Сисе, консултацията ни е чак като направи 1 месец Sad Иначе засега кърма мисля, че имам...

Поздрави и лек ден, момичета Hug

# 145
Добро утро,  БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОСРЕЩАНЕТО И МИЛИТЕ ДУМИ!  Two Hearts
аз се обаждам за малко и отивам да храня малката и после към Шейново да ми махат конците  Rolling Eyes
Ася20 честита годишнина! Вече като пълно семейство ви желая много разбирателство и любов!
Нана с теб сме миличка! Ако знаех какво щастие ме очаква преди да родя щях да съм по-смела!

# 146
Еи Aquariel    душко радвам се че сте си вкъщи,тамън мислех да питам Петя дали те е чувала ,пък ти си си дошла,ама големи сте сладурки беее  Hug Hug Hug (и благодаря за милите думи) Heart Eyes
 Ася 20 честита годишнина ,пожелавам ви дълъг съвместен живот изпълнен с много много любов и дечица   bouquet
 Ася честит рожден ден на теб на патерици дано да получиш най-голямият си подарък съвсем скоро  Hug
 ven_i,Никси Честити рожбички,да са живи и здрави и много да слушкат мама и тати.
 ТЕДИ СТИСКАМ ПАЛЦИ МИЛА И ЗАПОМНИ ЧЕ НАЙ-ВАЖНОТО Е ДА СИ СПОКОЙНА (и да напъваш здраво )  Hug
 И на Нана стискам палци и чакам добрата новина.
 За обличането ние сме така-боди с дълъг ръкав и отгоре гащеризонче и чорапки или търлъчки,и се завиваме с олекотено юрганче,в стаята е около 22 градуса ,с изключение на момента с къпането-тогава вкл. духалката за 2 градуса повече  Peace
 Та това от нас

Последна редакция: нд, 13 апр 2008, 12:18 от didimora

# 147
  • София
Добро утро!
Честито на патерици на всички рожденнички, на новите мами и на вече завърналите се! Много щастие и късмет на всички(и мами и бебоци)!
Ние си отиваме на село да спим цял ден и да ни глезотят Blush
Хубав ден на всички и много бебенца днес
Нана, и всички останали които се запътят към родилното Praynig, стискам палци за най-бързото и леко раждане  bouquet

Здравей, аз бях писала за тапата. Първия път като го видях това слузесто жълтеникаво нещо се изплаших да не съм си докарала нещо. После 1-2 дни нищо и след това пак (предимно като се пораздвижа повече) пак слузесто, лигаво. Питах доки - той ми каза че е нормално по това време да пада повърхностния слой на тапата (така го нарече). Сладка почивчица на село и успех  newsm10

# 148
Aquariel добре дошла  bouquet Кукличка е твоята Габи Heart Eyes

Стискам палци на Нана Hug

В стаята е 22 градуса,а Дани го обличам по боди,тънки ританки и терлички/буйки Peace Ако е по-навлечен не иска да спи-Топло му е Peace От вчера се буди на 3,5-4 часа да яде.....и е по-спокоен докато заспива!Капките го облекчават малко Peace

На нас пък педито ни каза 3-катно обличане.Но на мен ми се вижда много и го обличам с боди ,чорапки и гащеризонче.

Aqauirel, Добре дошла   bouquet

Ася 20 честита годишнина   bouquet

Честито на новите мами !!!

Успех на всички раждащи !!

# 149
Здравейте момичета,

Добре дошла на Аквариел - толкова сте хубави с Габи пу-пу-пу.

Ася 20 честита годишнина, още много по 7 и дай Боже изпълнени само с приятни емоции.

Ародет2 мила кураж и спокойствие, скоро ще видиш, че всички терзания са били напразни....вземи пример от думите Аквариел.

Честита радост на Никси....да ти е жив и здарв бебока и много усмивки да ви носи.

НАННА стискаме палци...всичко да мине безпроблемно.

Аз днес след сериозно почистване и пране мисля да се отдадем на голяма и дълга разходка.

Хубав и усмихнат ден на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт