АПРИЛски бебета реват, а други са на път!

• 15 840
  • 277
  •   1
Отговори
# 75
Честит рожден ден Ася!Бъди жива и здрава и едно много леко раждане ти желая!!  bouquetЦелувки!!!

Ясмина На Дани БПД беше 96 мм,обиколка на глава 36см Роди се с 1 път увита пъпна връв около врата и 1 път около тялото!Изписаха ни с тегло 3930гр,при роден 4150гр Peace

Tedi T сега се сещам,че сутринта в която ми изтекоха водите и след 7 часа родих,преди да се изкъпя и да отида в болницата се и...аках Mr. Green и мене ме напъна!

Емма майка ми живее срещу нас,но тя е по цял ден на работа!Мъжа ми се прибира към 2-3-4 от работа........дотогава съм сама и виж,че се справям!Щом ми остава време да кисна във форума Mr. Greenи ти ще се справиш,не е сложно Wink

Тодоран и моят връща след хранене,но  при нас е от преяждане от едната гърда!Сложа ли го в леглото му изплюва на няколко пъти мляко Peace

На Дани ЕГН-то е 084404.... продължението също е с повтарящи цифри WinkЛесно
е  за помнене!

И аз не можах да повярвам когато вчера си проверих сметката и какво да видя....... Shockedпреведен ми е 45 дневния болниче (до термина)Толкова са бързи този път Grinning

# 76
Честит рожден ден, Ася!  bouquet Само хубави емоции и един прекрасен ден!
Ясмина можело е да се засечем някъде Simple Smile А на мен тези болнични ще ми скъсат нервичките Twisted Evil Аз на 03.04. получих превод за февруари #2gunfire И сега нямам нищо естествено. Не мога да разбера от какво зависи.
Аз снощи явно от дългата разходка имах срязвания ниско долу, но тази сутрин съм ок. Но ядох Кекс Embarassed и ми предстои път на около 30 км. на рожден ден, че не знам. Мисля да си взема чантичката с мен Simple Smile
Желая на всички "един стремителен и прекрасен ден именно днес" Peace

# 77
4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АСЯ,МНОГО РАДОСТ ,ЩАСТИЕ И СБЪДНАТИ МЕ4ТИ newsm38 nbirthday  Gift
Аз бих се радвала ако се съгласиш да ми станеш вестителка,4е то на мен ве4е не остана време.
4ЕСТИТО БЕБЕБНЦЕ  IVANE
Az в4ера полу4их стягания с остри ,като при мензис ниско долу болки,но преминаха и останаха само стяганията по на 4есто.Днес продължават стяг.но не са болезнени ,а само дисконфорт,е поне утре съм на тонове и ще разбера какво е това. smile3506
На вси4ки желая хубав и слън4ев ден. Two Hearts

# 78
Ау,че съм забравана ooooh! Искам да ви питам.......

На Даниел пъпчето му падна преди 2 дни,почиствам го на ден по 3-4 пъти със спирт 95%,но забелязвам,че има гной Thinking Притеснително ли е това или е нормално докато зарастне да е така newsm78 Ще се радвам родилите мамчета да ми дадат съвет    bouquet

# 79
Sisee мисля,че е по-добре да питаш доки за тази гной! На нас още ни тече кръв,но гной няма! И по-добре не го мокри-слагай марличка върху пъпчето newsm10 Дано не е нещо сериозно!
 Честит рожден ден Ася-пожелавам ти най-хубавата принцеса smile3525
 Относно справянето с бебо-аз съм сама всеки ден до 8 вечерта и си гледам и бебето,и си чистя,и във форума кисна,чета книги и тн! Е вечер съм като умряла-например снощи бях труп и мъжът ми не ме вдигна за нищо цяла нощ-храни я,приспива я,преобува я и тн!   bouquet

# 80
  • Варна
Честит рожден ден на milenag!

Честит рожден ден на Asja!

Желая ви много щастливи моменти с малките рожбички, много здраве, любов и успехи!

за връщането на храна Синът ми връщаше до към 8-мия месец. Имало е случаи да връща мляко преди следващото кърмене. Не съм се притеснявала от това, детето си беше доволно и наддаваше добре.  Peace Имам приятелки, на които децата им връщаха доста по-малко от Ники, а педиатрите им ги засилиха да ходят по гастроентеролози, спряха да кърмят, минаха на някакви лечебни млека и прочие. Е, в крайна сметка и техните и моите деца спряха да връщат.

SLADKA MAMA
Дари е невроятна! Само през какви трудности премина, и вие покрай нея. Много й се радвам, дано да е така борбена и занапред!  Hug

sisee
Сигурна ли си, че това, което изтича от пъпчето е гной? Да не е някакъв секрет, зачервено ли е мястото? Ако е гной, трябва да се погледне от лекар.

Ivane, честито бебче! Да ти е жив и здрав Калоян!

# 81
Цитат
sisee Сигурна ли си, че това, което изтича от пъпчето е гной? Да не е някакъв секрет, зачервено ли е мястото? Ако е гной, трябва да се погледне от лекар.

ами на мен на гной ми прилича! То не изтича, а е засъхнало Rolling Eyes дали може и някакъв секрет да е ? Иначе не го били като го почиствам с памуче....капя няколко капки спирт на пъпчето!Не е зачервено! В албума сега сложих една снимка от вчера на която е гол и се вижда пъпа (може да погледнеш и да дадеш мнение) Wink Преди малко говорих с мъжа ми и той вика "Обади се на Ясмина да я питаш,тя нали има 3 деца"  Mr. Green той те знае тебе.....а Радославова не ми вдига телефона!

Сладка мама каква е голяяяяяма вече Дари!!!Слагай снимки в албума да й се порадваме Heart Eyes

# 82
  • In someone's dreams
reiana, как така мъжът ти я храни нощем, с какво? Ти кърмиш ли?

Честит рожден ден на Asja!  newsm59

За пъпчето - и ние имамо само по малко засъхнала кръв на памперса, без гной, но го мажем със спирт само вечер след къпане.

Момичета, да не се хваля много, но положението днес е малко по-добре, имам повече кърма и бебчо изглежда се наяжда. Но много трудно заспива и вечер плаче пак. Снощи си мислехме, че е гладен, рева от 1 до 3 часа. Направихме му АМ, но изобщо не го хареса /за щастие/. След като успях да поспя около 3 часа след това реване, днес се чувствам по-добре, дано всичко е било само  временно  Praynig

# 83
  • Варна
Цитат
sisee Сигурна ли си, че това, което изтича от пъпчето е гной? Да не е някакъв секрет, зачервено ли е мястото? Ако е гной, трябва да се погледне от лекар.

ами на мен на гной ми прилича! То не изтича, а е засъхнало Rolling Eyes дали може и някакъв секрет да е ? Иначе не го били като го почиствам с памуче....капя няколко капки спирт на пъпчето!Не е зачервено! В албума сега сложих една снимка от вчера на която е гол и се вижда пъпа (може да погледнеш и да дадеш мнение) Wink Преди малко говорих с мъжа ми и той вика "Обади се на Ясмина да я питаш,тя нали има 3 деца"  Mr. Green той те знае тебе.....а Радославова не ми вдига телефона!

Ами sisee, аз на смимката не виждам гной, а и не виждам да е зачервено мястото. Според мен е било някакъв секрет при зарастване на раничката.  Ама Дани има такива сладки гънки по крачетата! Пу-пу! Голяма мечта ми беше да имам пухкаво бебенце, засега и двамата не оправдаха надеждите ми и чакам да видя третото какво ще е  Laughing

# 84
Честит рожден ден, Ася! Бъди жива и здрава и много обичана майка и съпруга!  newsm51

Честито бебе на Ivane! Да ти е жив и здрав малкият Калоян! newsm51

Добре дошли Helenblondy и Baby Artois!

А на мен тези ЕГН-та са ми много странни, като GSM номер  hahaha

Milenni, вчера щях да ти пиша, но не ми остана време.... Та исках да ти кажа, че в "Книга за кърменето" бях чела, че бебетата имат т. нар. периоди на бърз растеж и в тези периоди млякото наистина не им стига, но това се решава като слагаш по-често бебето на гърда. Сега пак погледнах да видя точно какво пише - тези периоди са около 7-10 ден, около 12 седмица и около 6-тия месец. Като го слагаш по-често ще стимулираш потичане на повече мляко, което стимулиране не може да бъде така добре постигнто с помпата за кърма!
И пак казвам, това само съм го чела...нямам опит и знам, че едно е на теория, съвсем друго на практика, но като съпоставям това със съветите на мамите от кърмаческия виждам, че има смисъл! Дано съм била полезна!
И най-важното бъди спокойна, вярвай, че можеш и не се отказвай!

# 85
добро утро момичета, помагайте, Александрина е с обрив по цялото тяло, може да е от праха за пране или от козметиката. Докторката дойде и изписа разни неща за пиене, но не мога да ги дам...така да пие лекарства толкова малка...Едното беше колциум Глюконикум, с лъжичка по 1,5 мл. Днес смятам да се консултирам със втори лекар. Вие какво мислите, случвало ли се е. За претопляне си помислих, но температурата е около 22 до 24 градуса

# 86
Милени кърмя,но нямам достатъчно кърма за всяко ядене за съжаление! И когато нямам давам АМ #Cussing out

# 87
  • Варна
добро утро момичета, помагайте, Александрина е с обрив по цялото тяло, може да е от праха за пране или от козметиката. Докторката дойде и изписа разни неща за пиене, но не мога да ги дам...така да пие лекарства толкова малка...Едното беше колциум Глюконикум, с лъжичка по 1,5 мл. Днес смятам да се консултирам със втори лекар. Вие какво мислите, случвало ли се е. За претопляне си помислих, но температурата е около 22 до 24 градуса

Това лекарство е калциев глюконат, което всъщност си е калций. Разбира се, не е добре да пие лекарства, но това мисля е почти "безобидно". Не знам какво друго ви е изписала, но се посъветвай с друг лекар. Пробвай да изключиш възможните алергени - например смени праха за пране, смени козметиката.
И дъщеря ми и синът ми имаха обриви по лицето от т.нар "хормонална криза при новороденото", някои му казват и "бебешки пуберитет". По тялото нямаше нищо, но по лицето им излизаха едни пъпчици с бяло връхче и мястото около тях беше зачервено. Мажех само със спирт, за да не се инфектира и мина от само себе си за две седмици май.

# 88
Здравейте момичета!

Честит рожден ден на АСЯ бъди жива и здрава и скоро да те зарадва и най-хубавият подарък на света! newsm59

Май няма още новини за ародоет2 и Аквариел...дано всичко е наред при тях....стискаме палци.

Денят днес не е особенно слънчев, но за сметка на това е много топъл.....аз излизам пак за дълга разходка Wink

На всички хубав и усмихнат ден и дано има хубави новни по-късно! Hug

# 89
  • Popovo
Честито на рождениците   bouquet  Късмет на всички запътили се към родилно, ние още сме 2 в 1, но доктора вчера ми каза, че другата седмица ще сме" готови".
Емма, ти ли пита за количката на Маг Ингланд? Виж в албума с покупките, моята и на Ася са този модел.

Общи условия

Активация на акаунт