АПРИЛски бебета реват, а други са на път!

• 15 865
  • 277
  •   1
Отговори
# 90
добро утро момичета, помагайте, Александрина е с обрив по цялото тяло, може да е от праха за пране или от козметиката. Докторката дойде и изписа разни неща за пиене, но не мога да ги дам...така да пие лекарства толкова малка...Едното беше колциум Глюконикум, с лъжичка по 1,5 мл. Днес смятам да се консултирам със втори лекар. Вие какво мислите, случвало ли се е. За претопляне си помислих, но температурата е около 22 до 24 градуса

Какви са пъпките ? бели с връхче ли са ?  Ако са такива и ние имахме. Док каза ,че са адаптационни и ще минат за няколко дни.На петия ден се изчистиха. можеш да мажеш със спирт-ментолов,3 процента.

Честит рожден ден ,Ася !!!  бъди жива и здрава и щастлива майка !!!  bouquet

# 91
Да е жив, здрав и много усмихнат малкия Калоян на мама Ivane  bouquet

# 92
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АСЯ   bouquet МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И СКОРО ДА ГУШКАШ СЛАДКОТО БЕБЕ!
Mirror , синът ми като новороден се изриваше така, даже имаше съмнения за АБКМ. Смених козметика, прах за пране (перях с настърган специален сапун)......Разбрах към какво е алергията чак като стана на 10 месеца- бебешко олио, без значение марката. А обривът спря, защото мажех с хидр. мляко от атопичната серия на Мустела. Чак после четох тук колко много бебета имат същия проблем. С какво мажеш? Аз бих се въздържала от лекарства на този етап Peace

# 93
Момичета - имам НОВИНА:

newsm44 newsm44 newsm44
СНОЩИ В 22.20 VEN_I Е СТАНАЛА МАМА!!!!ИМАТ СИ МОМЧЕНЦЕ  - МАРТИН - 3250/50 СМ. ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ РОДИТЕЛИ, ДА ИМ Е ЖИВА И ЗДРАВА РОЖБАТА, БЪРЗО ДА РАСТЕ И ДА ГИ СЛУШКА   bouquet

# 94
АСЯ - ВИЖДАМ, ЧЕ И ТИ ИМАШ ПРАЗНИК.
ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН   bouquet
ПОЖЕЛАВАМ ТИ НАЙ-ХУБАВОТО НЕЩО НА СВЕТА - ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО БЕБЧЕ!!!!!

bouquet
  bouquet
  bouquet

# 95
  • варна
Честито на VEN_I и  Ivane!Да са живи,здрави и много щастливи малките юнаци! newsm51
Ася,честит рожден ден!Да си най-обичаната майка и съпруга! newsm51

# 96
  • Варна
Момичета от ВАРНА  Simple Smile Кажете моля ви, от къде да си купя нощници за болницата на добри цени? Rolling Eyes

# 97
Милени кърмя,но нямам достатъчно кърма за всяко ядене за съжаление! И когато нямам давам АМ #Cussing out
не се ядосвай-и аз съм така,даже и хапчета за подсилване на кърмата пия и пак няма достатъчно,адашке-честит рожден ден!!!!!!!.сложих няколко снимки на Оливия в албума.лек ден мами и до после.

# 98
Честито на Ven_i  и Ivane, да са им живи и здрави рожбите!   newsm51 newsm51 newsm51
Честит рожден ден Ася   bouquet  Много радост и щастие ти желая и скоро да гушнеш едно здраво и красиво бебче!  newsm30

# 99
Съпругът ми слезе до Пловдив да запази ресторанта и като се върна, ме изненада с огромен букет от кали и ето това:

Не пропуска повод да ми купува златни бижута, защото знае, колко им се радвам! Голямо ми е съкровище...

rocobaroco3, за мен ще е радост да те бъда вестителка!

Последна редакция: сб, 12 апр 2008, 15:22 от asja

# 100
  • In someone's dreams
Милени кърмя,но нямам достатъчно кърма за всяко ядене за съжаление! И когато нямам давам АМ #Cussing out

А първо пробваш ли на гърдите или направо даваш АМ? И как разбираш, че нямаш за съответното ядене? Извинявай, че те засипвам с въпроси  Embarassed, но и ние сме в подобна ситуация  с тази разлика, че все още не съм се престрашила за АМ, с изключение на снощи, но малкия не го искаше и пак ми беше на гърдите.
И още два въпроса - какво АМ даваш и в какво количество?  Hug

# 101
ЧЕСТИТО НА IVANE I VEN_I ! Да са ви живи и здрави малките рожби!   bouquet  bouquet
Честит Рожден ден ASJA! Все хубави подаръци да получаваш и занапред!   bouquet
Много здраве и щастие пожелавам и на вчеращните рожденнички: VENI_B i MILENAG!   bouquet  bouquet
Barbie, много бърза твоя юнак! Шпионирах те и видях,че днес си била на линия, и се успокоих малко,че те мислих цяла нощ! Да не искаш, да ме изпревариш,я! Не се притеснявай, стискам ти палци и ти изпращам много положителна енергия,всичко да мине добре,когато и да е то!  Hug Hug Hug

# 102
Ася,честит рожден ден !!!! Все така лъчезарна и мила ,много здрава и щастлива да си !!! Имаш страхотен съпруг ,желая ти и едно сладко здраво бебе,за да ти е пълен живота !

# 103
  • Добрич
честито бебенце на VEN_I ,да е живо и здраво и много усмихнато!

Ние сме все така,но доки каза ,че може и тази нощ да тръгне.Имам непрекъснато една тъпа болка ниско долу и в кръста както е при цикъл,ама без някакви особени контракции-има ги  само ако вървя и то навън,из нас като се тътря няма.

Утре сутрин ще ми правят тест за състоянието на бебо-ще ми пуснат система с много малка концентрация окситоцин и ще следят как реагира детето на контракциите-ако е ок ще мога да си родя нормално,ако не..скалпел.Не го знаех този тест,който все пак не е предизвикано раждане,но пък често водел до такова.Странна работа,ама все си мисля,че от тестване ще си родя Grinning

# 104
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ!!!
да са им живи и здрави малките слънца  smile3525!!!
  Haliotis, ти ли пита за ония "секси нощници" за родилното (предполагам питаш за тези, дето са с копчета отпред заради кърменето???) - миналия септември търсихме такива за моята приятелка, дето щеше да ражда и акъла ми не го побираше как могат въобще да произвеждат нещо.....такова, ама много са грозни!!! И тогава продавачката (в една от хилядите бараки на Колхозния пазар) вика :"А, че то жената в родилното 3 дни не е човек, тъй че какво ви пука.....", ами да, ама аз не можах да си купя такова чудо, взех си една дето е късичка, но без копчета за самото раждане (от един магазин Мадара-преди Метро, не знам дали се сещаш, а там има и от тези с копчетата и са с много сносни цени), а за след раждането-имам пижама с копчета и халат-колкото и да ми е неудобно с тази комбинация, просто не мога да облека онези...... smile3532
 Иначе исках да ви питам-нали не е хубаво бебетата да се претоплят и е добре температурата в стаята им да е м/у 19,20 и 22, 24 градуса? Но нали идва лято и нашите бебоци още ще са мънички и как да охладя стаята, че да е в рамките на тези градуси? Или летните температури не оказват влияние??? Освен това исках да питам родилите мами-вечер с какво си завивате бебетата като спят-с одеалце или олекотена завивка? Не че е болка за умиране, но все пак.....
  Аз днес бях на козметик и се чувствам малко по-добре! Така имам нетърпение да се роди хлапето, да мине малко време и да си вляза в старите дрехи и да си купя нещо....нормално!!! Не помня от кога не съм си купувала дрехи и днес като се разхождах по магазините се чувствах като някой гаврош.....само подсмърчам пред витрините.....е, чак пък толкоз  newsm62! айде чао

Общи условия

Активация на акаунт