Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 4

• 31 022
  • 437
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Извинявам се ако съм не компетентна, но на моята коса също и идват силни професионалните продукти.За една не изтощена коса според мен не толкова агресивните шампоан и въобще продукти биха били по щадящи.Лично на мен много ми допадат продуктите на растителна основа,а не химикалите на повечето професионални продукти.Не искам да влизам в спор,това е мое мнение. Peace

janiz мила, една суха/мазна/боядисана/нормална/смесена коса, не означава че е изтощена, за да и действат добре професионалните продукти.
А точно с такива типове коса сме всички тук, които ползваме Керастаз примерно.  Peace

# 391
нямах време да изчета всичко,затова бихте ли ми казали къде мога да си купя продукти на керастас/освен он лайн/

viks76 , аз купувам Керастаз от салон Кало на ул. "Дамян Груев"15. Доколкото се сещам има такъв салон и в х-л Плиска и Силвър центъра в Люлин. Споменавани са и други салони, но в момента не се сещам..

# 392
  • София
Това че професионалните продкти са силни е абслютна глупост,както и че косата трябва да и има нещо за да се ползват.
На мята коса и няма нищо,не е изтщена,ползвам такива и съм доволна Sunglasses

# 393
  • София
Извинявам се ако съм не компетентна, но на моята коса също и идват силни професионалните продукти.За една не изтощена коса според мен не толкова агресивните шампоан и въобще продукти биха били по щадящи.Лично на мен много ми допадат продуктите на растителна основа,а не химикалите на повечето професионални продукти.Не искам да влизам в спор,това е мое мнение. Peace

Извинявай,ако съм груба,но като се чустваш некомпетентна е по-добре да не го пишеш това.Проучи защо професионалните продукти се наричат професионални.Как може да имаш мнение за нещо,което не ти е познато.Ще ти кажа само,че химията е сведена до минимум и това ги прави професинални.

# 394
Проучи защо професионалните продукти се наричат професионални.Как може да имаш мнение за нещо,което не ти е познато.Ще ти кажа само,че химията е сведена до минимум и това ги прави професинални.

Ти май също не си много в час. 

# 395
  • София
Аууу! И в тази ли тема ще се водят безсмислени битки, състезателни спореове и ще се осъждат мнения?!
А колкото до това за каква коса са професионалните продукти - това е много относително. За всяка коса си има разработен продукт. И е добър стига да е уцелен. Мога да кажа, че и Фито имат много добри неща. Но аз пак да си наблегна на моята скептичност - най-важното за една козметика е къде е произведена Crossing Arms Всяка фабрика, било то за козметика или за салам, произвежда няколко типа партиди. НАй-качествените ги продават в по-баровските държави. А за такива като България пробутват трети разряд. Знам какво говоря - ходих на специализация и там на лекции точно това ни казаха. И мога да кажа, че съм ползвала Фито от Белгия, от Франция и от Германия. Няма база за сравнение с Фито от България... Да не говорим за Виши и други такива аптечни неща. Да припомня, че и с Керастас се опарих. Ползвах Френски и ИСпански - Френският беше коренно различен като мирис и действие от испанския и беше много по-добър. Все пак Керастас е на Лореал, а Лореал има много гадна и комерсиална политика. Пиша всичко това, защото много съм възмутена от това, че в България ни пробутват само боклуци, но цените никак не са като за биклуци  #2gunfire Трябва да си отваряме очите като си даваме парите!
А колкото до косата като моята - никак не е подходящ шампоан за мазна коса. Фина коса не значи мазна. Фината коса губи вид лесно, особено като се преспи. Но ако се мие с продукти за мазна коса, се скапва съвсем. НАпротив, ползвала съм неща за суха коса - много добре се отразяват. Така че ако някой с моя тип коса чете, да не се мие с шампоани за мазна коса.

# 396
  • София
Проучи защо професионалните продукти се наричат професионални.Как може да имаш мнение за нещо,което не ти е познато.Ще ти кажа само,че химията е сведена до минимум и това ги прави професинални.

В час, не вчас - скъпи мои , химията е навсякъде. Съжалявам, че ще ви разочаровам , но е така... Дори и в най-реномираната и скъпа натурална козметика има известна доза химия. Какво пък остава за по-ефтините като Фито ( за което така усърдно пишем напоследък). Да -  Фито има и натурални съставки, но не са всичките. А пък професионалната козметика за коса има много химия. Но зависи каква. НЕ е като химията в Пантен или Дева, но пак е химия. ЗА да се преобрази една коса, растителните съставки не са достатъчни. Я се изрусете с лайка или си боядисайте бялата коса с натурална къна. Или пък се накъдрете с бира... Да не говорим, че увреденият кератин се позакрепва само с химия... Ами стилизантите - що не се фиксирате със захарен разтвор или зехтин...
Така че споко, мумифицираме се ежедневно и то не само с козметиката, ами и с храната например... Hug

# 397
  • София

И защо мислиш така?

# 398
...
Така че споко, мумифицираме се ежедневно и то не само с козметиката, ами и с храната например... Hug

202uu

# 399
  • София
Това че професионалните продкти са силни е абслютна глупост,както и че косата трябва да и има нещо за да се ползват....
записвам се да прочета повече мнения, че и аз точно от това се интересувам в момента. Взимам си някои шампоани и стилизанти на Кюн и ЛАКМЕ и се чудех дали да продължавам в този дух (защото определено съм доволна от професионалните продукти, които съм ползвала досега). Peace
Зададох въпроса на фризьора ми - дали може постоянно да си мия косата с проф. шампоан, а той се засмя очудено и каза: 'защо, напротив, нищо няма да ти стане на косата, ако ползваш по-добри шампоани!'.

Съгласна съм с P-r-o-l-e-t - химията също е от природата!  Wink

# 400
момичета,някой използвал ли е този шампоан..?
http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=69012&goChar=L

# 401
Аз искам да взема малко отношение. Наистина има много химия във всички продукти, дори и най"натуралните". Но пък може да се редуват с домашни маски. Ако се замислим в какво живеем(особено в София, където се засели куцо и сакато) шампоаните са ни най-малкия проблем. Така, че всеки да си ползва каквото поиска. И на мен ми развиват теориите, че най-хубаво е с домашен сапун- дрън дрън, жените едно време какви коси са имали....да ама не. Ползвала съм всякакви неща и мисля, че най- ефективния шампоан е този, който ти сам си решиш, че ти действа добре.
А пък за Фито искам да кажа, че колкото шведи има на шведската маса, толкова и природни продукти има в него... Mr. Green  
Нали си купих на Керастаз шампоана за мазна коса и сухи краища. Еми да ви кажа вече втора седмица се мия с него и само един ден ми е хубава косата. Преспивам и на следващата сутрин освен да си я замажа по главата вързана за нищо друго не става.
 Правете си по-често маски от "хладилника" chef  и се надявайте Бойко да въведе жителството в София-току виж станало чудо и отново града да е чист.

Stop

# 402
  • варна
Аз пък да се извиня ,че заради моето мнение стана спора. PraynigПросто си мислех че щом един шампоан на Керастас,който е скъп,а не Пантен и др.такива,които направо в складовете ги разливат, може да причини пърхут,то значи е агресивен и не толкова щадящ.Още веднъж се извинявам за не компетентното мнение!

# 403

цитирам се сама... Mr. Green

Иля,къде си.... Praynig моля те дай някакви отзиви

# 404

Заради тези 2 изказвания:
Това че професионалните продкти са силни е абслютна глупост
и
Ще ти кажа само,че химията е сведена до минимум и това ги прави професинални.

Общи условия

Активация на акаунт