КаК ТренираХ-5

• 34 080
  • 957
  •   1
Отговори
# 735
Аз имам питане. Поци, нормално ли е след тежка тренировка да нямаш мусулна треска. Значи почнах през юли и от началото давай зор, на всичко по много тренировка над 1.30 с много кратки почивки между сериите. После Поци, каза че не е добре всичко заедно, хайде сплит. Един път горна част плюс кардио, един път крака плюс кардио и винаги корем. И спрях след това, защото бях на море, но сега се върнах и пак тръгнах и пак нямам мускулна треска. Как се получава това, след като почти пукнах вчера.  newsm78

# 736
Не,тежка тренировка направих ooooh!
7 упражнения с  по 8 серии,по 15 повторения Close Laughing
Като сметнеш ,че почивам по 30-40 сек между сериите-излези 1,30 часа Peace Peace

Еее, ти днес направо си се олял Shocked Отде я копаеш тая енергия, дай малко насам Hug
Един масаж и хубаво питие може да пооправят работата Flutter
На мен краката са ми най- трудната тренировка, особено ако се изсиля с по- тежки упражнения. Усещала съм сериозно претоварване понякога и яка треска на другия ден, но важното е, че до пълно обездвижване не съм стигала Laughing

# 737
Аз имам питане. Поци, нормално ли е след тежка тренировка да нямаш мусулна треска. Значи почнах през юли и от началото давай зор, на всичко по много тренировка над 1.30 с много кратки почивки между сериите. После Поци, каза че не е добре всичко заедно, хайде сплит. Един път горна част плюс кардио, един път крака плюс кардио и винаги корем. И спрях след това, защото бях на море, но сега се върнах и пак тръгнах и пак нямам мускулна треска. Как се получава това, след като почти пукнах вчера.  newsm78

Възможно е да нямаш,това не значи ,че не си тренирала качествено Peace  bouquet

# 738
Не,тежка тренировка направих ooooh!
7 упражнения с  по 8 серии,по 15 повторения Close Laughing
Като сметнеш ,че почивам по 30-40 сек между сериите-излези 1,30 часа Peace Peace

Еее, ти днес направо си се олял Shocked Отде я копаеш тая енергия, дай малко насам Hug
Един масаж и хубаво питие може да пооправят работата Flutter
На мен краката са ми най- трудната тренировка, особено ако се изсиля с по- тежки упражнения. Усещала съм сериозно претоварване понякога и яка треска на другия ден, но важното е, че до пълно обездвижване не съм стигала Laughing

Енергия има,не знам от къде Peace Hug
На мен ми се е случвало да не мога да стана от леглото сутрин  bouquet  bouquet
Даже болнични съм вземал ,заради краката ,държали са ме по 4-5 дена:whistle: Laughing ooooh! ooooh!

Последна редакция: нд, 21 сеп 2008, 21:52 от Поци

# 739
И въпреки всичко, най- зверската мускулна треска в живота ми беше, когато отидох за пръв път на ски. След 1-2 дена мъки по пистите и посинели крака от "рало", ставам аз една сутрин от леглото, с идеята да отивам в банята, и в момента, в който краката ми допряха земята, буквално се строполих на пода ooooh! Такава неочаквана и силна болка изпитах, че чак самата аз се изненадах Shocked За сметка на това, на мъжа ми му стана доста весело Twisted Evil
Но пък се излекувах с "клин- клин избива". Тривиално, но бачка, и във фитнеса също Peace

# 740
И въпреки всичко, най- зверската мускулна треска в живота ми беше, когато отидох за пръв път на ски. След 1-2 дена мъки по пистите и посинели крака от "рало", ставам аз една сутрин от леглото, с идеята да отивам в банята, и в момента, в който краката ми допряха земята, буквално се строполих на пода ooooh! Такава неочаквана и силна болка изпитах, че чак самата аз се изненадах Shocked За сметка на това, на мъжа ми му стана доста весело Twisted Evil
Но пък се излекувах с "клин- клин избива". Тривиално, но бачка, и във фитнеса също Peace

newsm10 newsm10 newsm10

# 741
Да се отчета за вчера - една хубава програма си изпълних в залата -  кардио, рамо, гърди и крака,  доволна съм.  Heart Eyes

# 742
Вчера крака,корем и 20 мин интервално на пътеката.
Днес и утре по-чив-ка Party

# 743
Днес-рамо+40 мин пътека Peace

# 744
Извинявам се предварително,че не е тук мястото,но тук до трениращите да питам,за да не пускам нова тема ...от Хасково търсих да си купя велоергометър,за малка цена,пък сносно Wink,ейто това има, кажете на кое да се спра,моля ви  bouquet

http://www.kaufland.bg/Site/Sortiment/Pre-advertising/01_Current … rs/01_Product.htm-това го дават без гаранция обаче Wink

http://www.sportdepot.bg/products/fitness/home/veloergometer/606 … ten-veloergometur-това пък е 4кг натоварване,достатъчно ли е?
или това има го във техномаркета Wink
http://www.nonstop.bg/product_info.php?cPath=210&products_id … v94gecms18hd9mbd7..ама нео Wink и няма никаква информация какви кг. натоварване
споделете си мнението моля ви ,че нямам много знания,пък и избор от тука какво да е!

# 745
вчера гърди и корем, 20 пътека, 15 степер  bouquet

# 746
Днес-гърди+40 мин пътека Hug Peace

# 747
Извинявам се предварително,че не е тук мястото,но тук до трениращите да питам,за да не пускам нова тема ...от Хасково търсих да си купя велоергометър,за малка цена,пък сносно Wink,ейто това има, кажете на кое да се спра,моля ви  bouquet

http://www.kaufland.bg/Site/Sortiment/Pre-advertising/01_Current … rs/01_Product.htm-това го дават без гаранция обаче Wink

http://www.sportdepot.bg/products/fitness/home/veloergometer/606 … ten-veloergometur-това пък е 4кг натоварване,достатъчно ли е?
или това има го във техномаркета Wink
http://www.nonstop.bg/product_info.php?cPath=210&products_id … v94gecms18hd9mbd7..ама нео Wink и няма никаква информация какви кг. натоварване
споделете си мнението моля ви ,че нямам много знания,пък и избор от тука какво да е!

Аз съм за вторият Peace

# 748
Вчера 40 мин краос тренажор + корем , днес - 30 мин крос тренажор.

# 749
  • София
Здравейте, сори за офф-а  Embarassed
Искам да си купя тежести за крака, в Метро тествах едни, уж по 1.15кг, а ми се сториха тежки, тези по .5кг пък са ми леки. Някой знае ли има ли междинни и какви. Тези в Метро са на Body Sculpture.
Пояснявам- няма да тичам с тях, ще ги ползвам за упражненията тип- повдигане на крака високо, назад и пр. от колянна опора. Благодаря ви предварително!  bouquet
(Утре след отпуска в Турция ще ходя за първи път в залата, в Анталия някак сърце не ми даде да отделям по два часа за фитнс вместо с коктейлче на басейнчето Simple Smile. Но всеки ден играех водна аеробика и плувах. Не , че се брои като си на ултра all inclusive  Blush).
Та утре- предполагам ще правя загряваща обща тренировка, в другиден си почвам по програмата Simple Smile

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 09:45 от Emi

Общи условия

Активация на акаунт