КаК ТренираХ-5

• 34 065
  • 957
  •   1
Отговори
# 795
30 мин фет бърн на крос тренажора
3 серии по 15 за ръце
10 вело

Jo-Jo 7 браво това е супер... трябва си доста воля за да го правиш това  Peace

# 796
  • Габрово
Но все пак не се отказвам - и по стълбите е добра "загрявка" за деня.  running

Не се отказвай! Не само е добра загрявка, ами си е отлична кардио тренировка! Даже съм гледала по телевизията маратони по изкачване на небостъргачи!
Можеш постепенно да увеличаваш темпото  Peace.

# 797
  • София
За вас момичета Aia и ivap   bouquet    bouquet   bouquet
Няма такъв вариант "отказване"! Май не използвах правилната дума, имах предвид, че намирам начин при тези обстоятелства.
А по-късно като имам малко повече време пред компа, обмислям да пусна темичка за резултатите от тези тренировки  Thinking, какво ще кажете?
Днес в залата:
1. вдигане от лег
2. рамо
3. клек
4. изтласкване
5. трицепс
6. бицепс
всичко по 3 серии*12 повторения
25мин кардио   jump

# 798
Днес-гърди+30 мин пътека Peace

# 799
  • София
Крака, кардио 40 мин, корем

# 800
30 мин фет бърн на крос тренажора и 15 мин вело

Jo-Jo 7  лелеее това ако аз го правя сигурно ще стана кожа и кости за нула време.... колко често тренираш така? Всеки ден ли ги качваш тези стълби?

# 801
  • София
дааааааааа и днес 70етажа, като 1/2 от тях качих през стъпало - с по-голяма крачка и по-бързо темпо  running
Иначе 2 или 3 пъти в седмицата, зависи как успея, че нямам баби на разположение, ходя и в зала. За мен няма опасност да стана "кожа и кости" след раждането ми останаха около 20кг "бонус"  Embarassed

# 802
  • София
Бицепс, Трицепс, вътр. и външна част крака на супер серии, клекове с тежест, кардио 30мин, преси

# 803
  • София
Днес:
1. клек
2. рамо
3. вдигане от лег
4. изтласкване
5. трицепс
6. бицепс
20мин кардио   jump

# 804
Днес-ръце+30 мин пътека  bouquet

# 805
  • София
Днес 70етажа - 1/2 от тях през стъпало  running

# 806
Днес-гръб+20 мин пътека Peace

# 807
  • София
Днес в залата:
1. вдигане от лег
2. рамо
3. клек
4. изтласкване
5. трицепс
6. бицепс
20мин кардио    jump

# 808
Здравейте,

Аз съм ТОТАЛНО нова тук. След 2 бременности за 3 години, и занемаряване от моя страна по ред причини  Embarassed, трябва да сваля поне 12 килограма, и да се стегна. Но засега като начало най-важно ми е да смъкна килограми с тренировки и упражнения. Първоначално мислех да го правя с някаква по-изтощителна бърза диета, но в крайна сметка реших, че е по-разумно да е с упражнения.

Имам крос тренажор, който служеше за закачалка от 2 години насам, но от 10 дена тренирам - почнах 15, 20, стигнала съм до 30 минути. Но има дни, които не съм тренирала.

Та ВЪПРОСИТЕ ми са следните - всеки ден ли да тренирам на него? нагладно ли? Кое е най-удачното време за трениране, за да се отслабне? Аз мога май само следобяда, народа докато спи...

И още - да изчакам ли първо да поотслабна малко, примерно 3-4 килограма, и тогава да почна и аеробни упражнения за корем, дупе, ханш. Или още от сега да ги почвам и тях?

Все пак мислех и някаква диетка да включа, обаче ми се вижда трудно съчетано с тренировки всеки ден. Много огладнявам след тях   Rolling Eyes  Иначе сладко, газирано, пържено съм спряла, хляб 1-2 филии на ден.

Мерси   bouquet

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 12:21 от netty77

# 809
Днес-рамо+20 мин пътека Peace

Общи условия

Активация на акаунт