Къде в Пловдив??? - 3

• 159 471
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 30
Тъкмо си мислех, че трябва да купувам сандалки. Задължително ще посетим това магазинче. Малко глупав въпрос, но какво ще рече второ качество- имат ли някакви видими дефекти?

# 31
  • Някъде там...
Не са второ качество обувките в това магазинче, просто са май от минали колекции и затова са на такива евтини цени. 

# 32
Искам да попитам още нещо къде мога да намеря праха за пране Сано Максима  за бебета на най-ниска цена (вие ползватели го и за колко най -малко сте го купували )

# 33
Аз ползвам този прах и го купувам на 8.85лв. от едно квартално магазинче в Смирненски. Иначе съм го виждала в един магазин за перилни препарати  на Заимов (близо до магазина за обувки на К&К), но не помня точно цената  Hug

# 34
# 35
  • гр.Пловдив
И ние бяхме до магазин Мечо Пух днес. Има много обувки на КиК но са малки (19-20 номер) и големи над 24 което мен не ме устройва. Ама ние пак се купихме обувчици де>Жената ми каза че получавала стока 2 пъти за сезон  newsm78 Доколкото разбрах всичко което не се продаде във фирмените магазини и го карат. Но каза че получава основно малки номера 19-20, а от 21 и 22 и карат малко бройки и свършват бързо.

# 36
Момичета, търся за подарък от тези надуваемите къщи, като батути които са.
Можете ли да ми кажете ако сте виждали някъде, къде има по-голямо разнообразие и ориентировъчни цени?
Мисля си за Хиполенда.......  newsm78

bouquet

# 37
И ние бяхме до магазин Мечо Пух днес. Има много обувки на КиК но са малки (19-20 номер) и големи над 24 което мен не ме устройва. Ама ние пак се купихме обувчици де>Жената ми каза че получавала стока 2 пъти за сезон  newsm78 Доколкото разбрах всичко което не се продаде във фирмените магазини и го карат. Но каза че получава основно малки номера 19-20, а от 21 и 22 и карат малко бройки и свършват бързо.

PeaceА кои са най-големите номера,които предлагат? Thinking

# 38
  • София / Пловдив
Искам да попитам още нещо къде мога да намеря праха за пране Сано Максима  за бебета на най-ниска цена (вие ползватели го и за колко най -малко сте го купували )

Аз го купувам от едно малко магазинче, близо до църквата "Св.Петка". От нея продължаваш по тротоара в посока бул."Източен", минаваш заведенията и май първото магазинче за перилни препарати беше. На вратата има рекламна табела за продуктите на САНО.

# 39
  • Пловдив
Записвам се и аз  Hug Браво на Анабелка за оформлението  Hug  bouquet

САНО и аз купувам от квартални магазинчета - има едно на Петко Д. Петков (в блока, в който е Бейби Ленд, но в другия край), както и от едно магазинче в Кичука (Пере Тошев №2). Цената не запомних, беше отдавна.

Като говорим за прахове, наскоро открих, че продават прахове и на таблетки, които пъхаш вътре при прането. Купих си да пробвам и специално при бялото пране резултатът беше поразяващ. Grinning

За магазинчето МЕЧО ПУХ в Кичука - и мен ме интересуват по-големите номера, около 24-25, но лятни модели, че пролетни вече имаме 2 чифта.

# 40
някой знае ли къде продават козметика EVELINE. вчера обиколих 4 аптеки и няма! търся също и козметика на галеник, открих на едно място ама само 2-3 продукта, а уж голяма аптека.

# 41
  • Зеленият рай в сърцето на България
някой знае ли къде продават козметика EVELINE. вчера обиколих 4 аптеки и няма! търся също и козметика на галеник, открих на едно място ама само 2-3 продукта, а уж голяма аптека.

В САНИ има, но без декоративната козметика.
За Eveline става въпрос, а и от аптека Марешки съм купувала, ама не от пловдивската, но предполагам, че и там има.  Hug

# 42

Аз мисля,че ийма в оная аптека като трьгнеш от подлеза на Понеделник пазара кьм самия пазар .Първата аптека в дясно.

# 43
 PeaceЕвелин има със сигурност пълна номенклатура на всички серии в аптека Дара-срещо съдебната палата и РДВР-вижда се от булеварда. Hug

# 44
  • Зеленият рай в сърцето на България
PeaceЕвелин има със сигурност пълна номенклатура на всички серии в аптека Дара-срещо съдебната палата и РДВР-вижда се от булеварда. Hug

А декоративна козметика има ли там?

Общи условия

Активация на акаунт